Juridisch Engels instituut

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Juridisch Engels Instituut staat open voor alle internationale Suffolk Master of Laws studenten te zorgen dat ze de tools die nodig zijn om met succes de overgang naar LLM cursussen.

Deze drie-weekse intensieve cursus is bedoeld om u kennismaken met het Amerikaanse rechtssysteem waarbij de focus op de specifieke taal en academici vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn op een American Bar Association (ABA) geaccrediteerd Law School.

Suffolk Law is een van slechts een enkele wet scholen in het land met een speciaal taalprogramma exclusief voor LLM studenten. Het instituut wordt geleid door een ervaren internationale business advocaat die is ook een gecertificeerde instructeur in het Engels voor de sprekers van andere talen.

Het Juridisch Engels Instituut loopt vijf dagen per week gedurende vijf uur per dag, die het maken van notities, grammatica, schrijven, spreken in het openbaar, juridische woordenschat, en het gebruik van Amerikaanse rechtssysteem materialen. Het is ook een waardevolle manier voor u om andere internationale LLM studenten te ontmoeten en bouw je netwerk voor de start van de klassen.

Klassen komen maandag - vrijdag 9:00-01:00. Studenten zullen ook klasse een extra 2 uur op vier andere dagen van de week. In totaal kunnen de studenten verwachten dat in de klas ten minste 28 uur per week. Daarnaast zijn er drie 2 uren klassen met Suffolk Law referentie bibliothecarissen gedurende drie weken sessie.

Het programma zal zich richten op i) de ontwikkeling van het niveau van gesproken en geschreven Engels taalvaardigheden die nodig zijn om te slagen in de wet school; ii) het leren van de basisbegrippen van de Amerikaanse juridische en bestuurlijke systemen; iii) het leren van de cultuur en de verwachtingen van de wet school klas.

Laatst bijgewerkt op apr 2015

Over de school

For more than 100 years, Suffolk Law has produced some of the nation’s most distinguished legal professionals. With an emphasis on real world practice and experiential learning, Suffolk Law is an unma ... Lees meer

For more than 100 years, Suffolk Law has produced some of the nation’s most distinguished legal professionals. With an emphasis on real world practice and experiential learning, Suffolk Law is an unmatched place to start, build, and launch a successful career and life in the law. Lees Minder