Jd

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Maurice A. Deane School of Law aan Hofstra University bereidt gepassioneerde studenten om een ​​effect in de juridische gemeenschap en daarbuiten.

Sinds 1970 is Hofstra Law een opleiding die rijk zijn aan zowel de theorie en de vaardigheden die nodig zijn om uitstekende advocaten, zakenlieden, en de leiders van de gemeenschap te produceren voorzien.

Hofstra Law zich op de 240-acre campus van Hofstra University in Hempstead, New York, ligt op 20 mijl buiten New York City in de buitenwijken van Long Island. Weinig of geen wet scholen kan de combinatie van onze groene campus en gemakkelijke toegang tot de New York City, het centrum van de advocatuur van het land aan te passen.

Hofstra Law wordt algemeen erkend als een pionier in de volledige integratie van klinisch onderwijs in een traditionele wet school curriculum. Door de late jaren 1970, de school had een van de grootste klinische programma's in de natie. In de loop der jaren hebben onze klinieken bekend in juridische kringen in het grootstedelijk gebied. Als studenten individuen geconfronteerd met echte juridische uitdagingen vertegenwoordigen, krijgen ze waardevolle hands-on ervaring: zij pleiten in de rechtszaal, raadsman klanten, voeren feit onderzoeken en bemiddelen geschillen.

Nu, met de juridische markt eist meer skills-based training, hebben we nieuwe vereiste vaardigheden modules ontwikkeld voor tweedejaars studenten laten kennismaken met de kern lawyering vaardigheden van essentieel belang om effectieve praktijk. Met meer dan 200 upper-level cursussen, kun je bijna elk gebied van de rechtsstaat te verkennen en te kiezen voor een concentratie in alternatieve geschillenbeslechting, ondernemingsrecht, straf- en strafprocesrecht, energie en milieurecht, familierecht, gezondheidsrecht, intellectueel eigendomsrecht, of internationaal recht.

Admissions

Toelating tot de Maurice A. Deane School of Law's JD-programma is concurrerend; voor de herfst van 2015, kregen we ongeveer 1.900 applicaties en ons eerste jaar klasgrootte is 255 studenten.

Onze wet studenten genieten van een 14: 1 student-to-leraar ratio, kan zich inschrijven in een uitgebreid onderzoek en het schrijven van cursussen, hebben toegang tot een studie in het buitenland programma en leren in sterke praktische, vaardigheden op basis van ervaringsleren programma's.

Full-time en part-time programma's

De JD programma heeft full-time en part-time dagprogramma's; de toelatingseisen zijn dezelfde voor beide.

De deeltijd-programma is voor studenten die niet in staat om een ​​volledige vijf-gangen last te dragen zijn, maar de part-time klassen voldoen nog vijf dagen per week, zodat de wet school in vier jaar kan worden afgerond.

Gezamenlijke JD / MBA en JD / MPH Programs

In aanvulling op de traditionele Juris Doctor programma Hofstra Law biedt gezamenlijke JD / MBA en JD / MPH-programma's.

Je carriere

Onderscheid uzelf

Ons kantoor van Career Services (OCS) is toegewijd aan het helpen u opvallen. Tijdens onze Professional Development Boot Camp, brengen we in consultants - die werken met veel van de top advocatenkantoren in het land - om uw mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden aan te scherpen.

Discover Your Passion

De Discover uw passie serie brengt een groep van alumni die gespecialiseerd zijn in een bepaald gebied van de wet terug naar campus om te dienen als panelleden en spreken met u over hun loopbaan.

OCS Services

  • One-On-One Career Coaching
  • Personal Branding en Marketing
  • CV en sollicitatiebrief Voorbereiding
  • interview Training
  • Professional Development Training
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the pr ... Lees meer

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the profession and society — making an impact of our own. Lees Minder