Read the Official Description

JD Programma


Brooklyn Law School is de eerste instelling in de New York grootstedelijk gebied om studenten in staat om een ​​JD verdienen in 2 jaar, en de enige wet school in het gebied om een ​​scala aan flexibele 2 bieden -, 2.5-, 3 -, 3.5-of 4-jaar-opties aan te passen aan de behoeften van alle aankomende studenten '. Deze opties omvatten:

    • de versnelde 2-jarige JD programma, nu open voor aanvragers;
    • de standaard 3-jarige JD programma, of,
    • de uitgebreide 4-jarige JD programma


Over alle opties, studenten hebben de flexibiliteit om hun voorkeur tijdsbestek te kiezen. Bijvoorbeeld kunnen kandidaten zijn voor elk van de 2 - of 3-jarige programma, of beide. Studenten kunnen ook hun programma uit te breiden door een semester of meer, of - voor degenen die in de 3- of 4-jarige programma's - graduate één semester vroeg.


2 Jaar JD Programma


Nieuwe 2-jarige JD programma Brooklyn Law School, nu open voor aanvragers, is bedoeld voor een select aantal studenten op zoek naar een strenge juridische opleiding in een verkort tijdsbestek. Hooggekwalificeerde en volwassen kandidaten met een bewezen vermogen om een ​​uitdagende werklast worden aangemoedigd om te solliciteren. De eerste invoeren klasse zal beginnen in mei 2014.
Dit programma kan met name aantrekkelijk voor mensen op zoek naar een carrière verandering; degenen die onlangs militaire dienst hebben vervuld (inclusief kandidaten in aanmerking komen door de Post-9/11 GI Bill); buitenland opgeleide juristen met een sterk Engels-taalvaardigheid die extra referenties te zoeken; en anderen die geïnteresseerd zijn in het snel invoeren van het personeelsbestand.


De 2-jarige JD behelst dezelfde hoeveelheid werk als onze huidige part-time en full-time programma's, maar in een geconcentreerde 24 maanden. Aan de diploma-eisen te voltooien, studenten stages tijdens de zomers voor en na hun eerste jaar, meer dan de lente en de winter intersessions, en tijdens de traditionele herfst en lente semesters. Studenten in dit programma in staat zal zijn om te profiteren van het volledige scala van activiteiten zoals het deelnemen aan extra en co-curriculaire activiteiten, zoals clinics, externships, Moot Court, tijdschriften en studentenorganisaties.

Program taught in:
Engels

See 2 more programs offered by Brooklyn Law School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mei 2019
Duration
2 - 4 jaar
Voltijd
Prijs
1,993 USD
per credit
By locations
By date
Begindatum
Mei 2019
Application deadline

Mei 2019