Jd concentratie ondernemingsrecht onderscheidingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studenten in de Business Law Honors Concentratie zal instructie en training krijgen in die vakgebieden fundamenteel zijn voor de praktijk van transactionele advocaten en / of zakelijke procederen, in aanvulling op de instructie in gespecialiseerde, verwante onderwerpen van hun keuze.

Hoogleraren Miriam Albert, J. Scott Colesanti en Ronald J. Colombo dienen als faculteit concentratie adviseurs voor deze concentratie. Concentratie faculteit adviseurs kan de concentratie vereisten in uitzonderlijke omstandigheden na kennisgeving aan de decaan aan te passen.

Begeleiding van een leerling concentratie faculteit adviseur is een belangrijk onderdeel van de succesvolle afronding van de concentratie. Een concentratie faculteit adviseur moet inschrijving van een student te keuren in het concentratiekamp. Studenten moeten voldoen met hun adviseur, zodra ze zich geïnteresseerd in de concentratie, maar in geen geval later dan de koers selectie termijn voor de vierde semester van de studie (of vijfde semester van de studie voor deeltijdstudenten). Een adviseur kan een student in te schrijven in de concentratie op een later tijdstip mogelijk te maken, maar pas na het vaststellen dat de student realistisch kan voldoen aan de eisen van de concentratie voorafgaand aan het afstuderen.

Eenmaal ingeschreven in de Concentratie, moeten studenten te ontmoeten met hun faculteit adviseur ten minste één keer per semester, voorafgaand aan dat semester natuurlijk selectie deadline, om hun koers selectie te plannen en de herziening van hun vooruitgang ten aanzien van de eisen van de concentratie. Een student concentratie faculteit adviseur moet ook beoordelen en goedkeuren van de concentratie schriftelijk eis.

Zoals aangegeven in het vanzelfsprekend Concentratie Inschrijfformulier, worden de studenten in de concentratie die nodig is om drie vereiste kern cursussen, één vereisen vaardigheden cursus te volgen, en ten minste drie kwalificeren keuzevakken. Studenten moeten ook een schriftelijk eis voor de concentratie te voltooien door het nemen van een cursus (1), die ofwel Schrijven Eis 1 of 2 zou voldoen in een cursus, of (2) via een Journal-notitie of een onafhankelijke studie, op een bedrijf wet onderwerp of onderwerpen, zoals goedgekeurd door de student concentratie faculteit adviseur. Het is toegestaan ​​voor het schrijven gebruikt om te voldoen aan deze eis te zijn op de schrijfwijze gebruikt door de student naar een andere Law School eis te voldoen (zoals Schrijven Eis 1 of 2).

Loopbaan in het bedrijfsleven de wet behoren tot de meest uitdagende in de advocatuur. Bovendien weinig carrière paden zijn zo moeilijk en als concurrerend met succes in te voeren. Om die reden zou het onverstandig is voor de meeste studenten zijn om een ​​carrière in het bedrijfsleven de wet doelbewust na te streven. 2 Elke belanghebbende student moet, met alle middelen, neem cursussen op het gebied van het ondernemingsrecht rente vast te stellen, vaardigheden te ontwikkelen en aan te scherpen deskundigheid - maar de meerderheid van de studenten moeten ook in gedachten andere carrière opties, en moeten ronden hun juridisch onderwijs om ze goed te positioneren voor dergelijke opties. Inschrijven in de Business Law Honors Concentratie zou niet volledig in overeenstemming met een dergelijk advies.

Om deze reden wordt een minimum GPA van 3,3 nodig om in te schrijven in de Business Law Honors Concentratie en een student moet afstuderen met een GPA van 3,3 om te worden gecertificeerd als de concentratie hebben voltooid. Dat gezegd hebbende, een GPA van 3,3 of hoger nodig door de tijd van een leerling in de concentratie niet worden gehandhaafd; een student die vallen onder dit minimum worden niet uit de concentratie te worden afgewezen, zal hij of zij gewoon niet certificering te verdienen voor het voltooien van de Concentratie, tenzij hij of zij uiteindelijk afgestudeerden met een GPA van 3,3 of hoger.

De concentratie handhaaft een twen plaats, die wordt gebruikt voor communicatie en programmering. Alle concentratie ingeschreven moeten zich aanmelden voor de site ( "Business Law Honors Concentration").

Laatst bijgewerkt op jul 2016

Over de school

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the pr ... Lees meer

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the profession and society — making an impact of our own. Lees Minder