Jd (full-time)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Admissions

De beslissing om de wet naar school te gaan blijft een geluid, slim, en het vervullen van investering in jezelf en je toekomst. In een complexe wereld geconfronteerd met vele grote uitdagingen, de noodzaak voor de bevoegde, ethische en medelevend beoefenaars van juridische beroepen is sterker dan ooit.

Gelegen in de buurt van het centrum van Washington, DC, een stad als geen ander en het centrum van het rechtsstelsel van onze natie, De Katholieke Universiteit van Amerika Columbus School of Law (CUA Law) is een van de beste keuzes die je kunt maken als je doel is om af te studeren met de vaardigheden - zoals kritische juridische analyse, juridische schrijven, en effectieve orale advocacy-die essentieel zijn voor een succesvolle juridische praktijk in de 21e eeuw zijn.

Bij elke beurt, kan onze benadering van juridische opleiding worden samengevat met drie woorden: praktisch, doelgericht, en aangesloten. Praktisch betekent dat je leert door te doen; gefocust biedt de kans om te kiezen uit veel verschillende gebieden van juridische studie voor academische nadruk; aangesloten beschrijft professoren die een persoonlijk belang te nemen in u, studenten die met elkaar omgaan als familie, en een ondersteunend alumni-netwerk.

toepassing Overzicht

Het aanvragen van Eerste jaar Admission

Om in aanmerking te komen voor toelating, moet de aanvrager een undergraduate-diploma hebben ontvangen van een hogeschool of universiteit erkend door een van de regionale verenigingen en gedemonstreerd bevredigende prestaties op de Law School Admission Test (LSAT). De aangewezen deadline voor kandidaten om zowel overdag als 's avonds divisies is 15 maart. Eerstejaars studenten beginnen hun studie alleen in de herfst semester.

In de meeste gevallen toepassingen zijn voltooid wanneer de volgende is ontvangen:

  • De applicatie met een $ 65 niet-terugbetaalbare kosten van de aanvraag (de kosten van de aanvraag voor de huidige recruitment cyclus is opgeheven);
  • Persoonlijke verklaring;
  • Een proces-verbaal van de LSAC Credential Assembly Service (CAS) rapport met een transcript analyse en LSAT score.
  • Ten minste één, maar niet meer dan twee brieven van aanbeveling. Alle letters moeten rechtstreeks naar LSAC worden ingediend.
  • Een nota aan internationale kandidaten: Afschriften van hogescholen en universiteiten buiten de Verenigde Staten of Canada moeten worden beoordeeld door een organisatie zoals World Education Services of Educational Credential beoordelaars. We zullen ook accepteren internationale transcripten door middel van Credential Vergadering dienst van de Toelating Raad Law School.

Houd er rekening mee dat de aanvragers wier moedertaal niet Engels is en waarvan de undergraduate onderwijs is niet in een school waar Engels de voertaal ontvangen, moet de test van het Engels te nemen als vreemde taal (TOEFL). De resultaten moeten rechtstreeks aan de Law School worden doorgestuurd.

Concentraties

Concentraties moedigen en te ondersteunen toegenomen wetenschappelijke aandacht binnen een gebied van belang, maar niet leiden tot een certificering. Zij omvatten fundamentele eisen, een menu van keuzevakken, een hogere divisie schriftelijk eis, en een overgang naar cursus eis oefenen. Elke concentratie heeft een lid van de faculteit aangewezen als coördinator voor studenten met betrekking tot koers selectie te adviseren.

CUA wet biedt concentraties in de volgende praktijkgebieden:

Burgerlijk Procesrecht

Een concentratie in civiele rechtszaken combineert een kans om rechtsleer onder de knie met het platform om vaardigheden zoals korte opstellen, directe en kruisverhoor van getuigen, en de pleidooien op zowel het proces en hoger beroep niveau te verwerven.

Criminal Litigation

De Criminal Litigation concentratie informeert werkgevers dat de student beschikt over de vaardigheden, ervaring en opleiding die nodig is om onmiddellijk te beginnen met de werkzaamheden in een rechtszaal als een officier van justitie, verdediger of gerechtelijk recht klerk. De kern van de concentratie is de hands-on ervaring een student krijgt in de werkelijke rechtszaak.

Familie wet

De natie heeft een groeiende behoefte aan talentvolle advocaten die het familierecht kunnen oefenen in een verscheidenheid van instellingen, waaronder advocatenkantoren, juridische dienstverleners en kinderbescherming. Deze concentratie bereidt studenten door het aanbieden van een breed scala aan gespecialiseerde cursussen en training.

Intellectueel eigendom

Technologie is voortdurend in ontwikkeling en een grondige in intellectueel eigendom zal alle advocaten helpen. Dit IP-concentratie biedt een gevarieerd programma, met inbegrip van lessen gericht op patenten, auteursrechten, handelsmerken, handelsgeheimen, internationale intellectuele eigendom, cyber wet, kunst wet en entertainment recht.

Arbeid en Werkgelegenheid

De Arbeid en Werkgelegenheid concentratie zal helpen gemotiveerde studenten om een ​​baan goed thuis in elk aspect van deze fascinerende en dynamische gebied van de rechtsstaat voort te zetten. Cursussen is een mix van verplichte en keuzevakken klassen, met betrekking tot onderwerpen als geslacht, recht en beleid; Immigration Law and Policy; Labor Relations Law in de publieke sector; en de wettelijke rechten van personen met een handicap.

Securities Verordening

Deze concentratie programma is ontworpen om de belangen tevreden te stellen en zorgen voor de professionele voorbereiding voor studenten die fascinatie te vinden in het verkennen hoe het bedrijfsleven en de industrie maken van de middelen om hun activiteiten te financieren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Columbus School of Law shines as a hidden gem within legal education in Washington, D.C. It is an academy composed of collegial and compassionate students, a supportive and academically distinguis ... Lees meer

The Columbus School of Law shines as a hidden gem within legal education in Washington, D.C. It is an academy composed of collegial and compassionate students, a supportive and academically distinguished faculty, and an accomplished and well-connected alumni base that stands ready to help today’s students reach their goals. Lees Minder