Jd (deeltijd)

The Catholic University of America - Columbus School of Law

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Jd (deeltijd)

The Catholic University of America - Columbus School of Law

Een Meegaand, Ondersteunende en kwaliteit leeromgeving

CUA Law heeft een bloeiende Part-time Evening Division JD Program. Ontworpen rond de behoeften van werkende professionals op zoek naar hun huidige carrière aanvullen of het begin van een nieuwe, alle klassen ontmoeten 6:30-09:30, van maandag tot en met donderdag.

diversiteit De avond divisie beschikt over studenten die professionals uit vele branches en achtergronden. Ze houden een verschillende mate, zoals Ph.D's, MD's, Masters en Bachelors. Sommigen hebben altijd al willen werken aan een graad in de rechten, terwijl anderen vonden een graad in de rechten zou helpen openen nieuwe carrièremogelijkheden voor zichzelf. En in sommige gevallen zijn personen die zijn gericht op het verhogen van een gezin en hebben nu besloten om te werken aan hun carrière.

Het Part-time Evening Division JD programma duurt vier jaar in beslag en met time management vaardigheden is een plus. CUA Law heeft een ondersteunende docenten en personeel om studenten te helpen bij de aanpassing van het beheer van hun law school ervaring en hun full-time baan. Studenten in de avond divisie zijn verplicht om minstens 11 studiepunten van uren en niet minder dan 8 studiepunten. Om in aanmerking te komen voor het afstuderen studenten in de avond divisie moet 84 studiepunten te voltooien.

Studenten die deel uitmaken van de divisie 's avonds worden uitgenodigd om deel te nemen aan de verschillende studentenorganisaties bij CUA Law. Er is ook een Evening Law Students Association (ELSA), die werd opgericht in 1993 om onze avond-divisie studenten vertegenwoordigen en hun buitenschoolse activiteiten te bevorderen, richten hun speciale academische zorgen, en hun juridische onderwijs te verbeteren. ELSA werkt om gelijke toegang tot alle academische en buitenschoolse activiteiten voor 's avonds rechtenstudenten, evenals sponsoring academische en sociale programma's aan te moedigen.

toepassing Overzicht

Het aanvragen van Eerste jaar Admission

Om in aanmerking te komen voor toelating, moet de aanvrager een undergraduate-diploma hebben ontvangen van een hogeschool of universiteit erkend door een van de regionale verenigingen en gedemonstreerd bevredigende prestaties op de Law School Admission Test (LSAT). De aangewezen deadline voor kandidaten om zowel overdag als 's avonds divisies is 15 maart. Eerstejaars studenten beginnen hun studie alleen in de herfst semester.

In de meeste gevallen toepassingen zijn voltooid wanneer de volgende is ontvangen:

  • De applicatie met een $ 65 niet-terugbetaalbare kosten van de aanvraag (de kosten van de aanvraag voor de huidige recruitment cyclus is opgeheven);
  • Persoonlijke verklaring;
  • Een proces-verbaal van de LSAC Credential Assembly Service (CAS) rapport met een transcript analyse en LSAT score.
  • Ten minste één, maar niet meer dan twee brieven van aanbeveling. Alle letters moeten rechtstreeks naar LSAC worden ingediend.
  • Een nota aan internationale kandidaten: Afschriften van hogescholen en universiteiten buiten de Verenigde Staten of Canada moeten worden beoordeeld door een organisatie zoals World Education Services of Educational Credential beoordelaars. We zullen ook accepteren internationale transcripten door middel van Credential Vergadering dienst van de Toelating Raad Law School.

Houd er rekening mee dat de aanvragers wier moedertaal niet Engels is en waarvan de undergraduate onderwijs is niet in een school waar Engels de voertaal ontvangen, moet de test van het Engels te nemen als vreemde taal (TOEFL). De resultaten moeten rechtstreeks aan de Law School worden doorgestuurd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd