JD

Universidad Sergio Arboleda

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

JD

Universidad Sergio Arboleda

JD


Vanaf het moment van oprichting, Sergio Arboleda University, werd opgevat als een humanistische instelling. In 2010 zetten we een nieuwe uitdaging: een doctor in de rechten Colombiaanse staat om het beste van de huidige kwalificatie tijd en onderzoek te combineren, met een titel aan de behoeften en eisen van de economie en de nationale maatschappij passen bieden.

&nbsp


Temporele structuur van het doctoraat.

De JD programma duurt in totaal drie jaar en een half, waarin de student loopt 95 studiepunten die worden verstrekt in curriculumontwikkeling en onderzoek.

Tijdens deze periode het doctoraat, naast het nemen van de Doctoral en Meester Seminars, Theorie, colleges Consolidatie en andere methodologie cursussen, een onderzoeksstage in het buitenland die u toelaat om een ​​internationale context te werken geven doen proefschrift, die moet worden gesteld aan het onderzoek van drie rechters, nationaal en / of internationaal, die verantwoordelijk is voor het onderzoek van de relevantie, originaliteit en innovatie die bijdraagt ​​aan de inbreng van nieuwe kennis in de wetenschap van de wet zal zijn.Grote Meesters

Als het epicentrum van de PhD-programma in de wet, wordt Universidad Sergio Arboleda onderscheiden academische leiding en begeleiding van het promotieonderzoek werk van de kant van de grote meesters van de wet, die internationaal erkend Leraren worden behoren tot vooraanstaande universiteiten en aanverwante academische de Universidad Sergio Arboleda. De basis hiervoor is de nauwe en groeiende van de Grote Meesters met zijn promotieonderzoek, dat hen in staat om "levend " en "rijken " van de ervaring en kennis van hen, door middel van nauwe en directe samenwerking met hen, hun onderzoeksteams en het opnemen van hun onderzoeksvoorstellen en projecten op de lijnen van de onderzoeksgroepen van de Universiteit Sergio Arboleda.

&nbsp

&nbsp

Algemene eisen voor de selectie en toelating

Het zou een deel van de doctoraatsopleiding moet zijn:

1. Het hebben van een uitstekend gemiddelde van noten, de studie bachelor of master in de rechten aan de zaak.

Twee. Het bewijs van de kennis van een vreemde taal, die u toelaat om wetenschappelijke teksten te analyseren.

Drie. Ruzie, schriftelijk vijf pagina's:

een. De reden voor hun motivatie voor doctorale studie, b. Geen voorafgaande proefschrift onderwerp te leggen aan een andere universiteit, en niet vorige publicatie gebaseerd document PhD, c.Mogelijke onderwerpen van zijn proefschrift, de relevante juridische gebied waartoe dat onderwerp behoort, de rechtvaardiging daarvan, evenals hun aanpassing in een van de onderzoekslijnen Sergio Arboleda University.


April. Verstuur een interview. Zodra de bovenstaande eisen, zal programmamanagement van de redelijkheid van de voorgestelde scriptie en de relevantie ervan voor de academische eisen, juridische en principes van de universiteit, de directeur van de Doctoral School volslagen een concept over de toelating te beoordelen van het onderzoek en daarmee de aanvrager.Zodra de aanvrager is toegelaten, moeten voldoen aan de door de graduate school om hun inschrijving en registratie als student van de opleiding in het Academisch Informatie Systeem formaliseren administratieve procedures.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Colombia - Bogota, Bogotá
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Colombia - Santa Marta, Magdalena
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates