JD-programma


Brooklyn Law School is de eerste instelling in het grootstedelijk gebied van New York om studenten in staat te stellen in twee jaar tijd een JD te behalen, en de enige rechtsschool in het gebied die een reeks flexibele 2-, 2,5-, 3-, 3,5- of 4-jarige opties om aan te passen aan de behoeften van alle toekomstige studenten. Deze opties omvatten:

    • het versnelde 2-jarige JD-programma, nu open voor aanvragers;
    • het standaard 3-jarige JD-programma; of,
    • het uitgebreide 4-jarige JD-programma


Bij alle opties hebben studenten de flexibiliteit om het gewenste tijdsbestek te kiezen. Kandidaten kunnen bijvoorbeeld een aanvraag indienen voor de 2- of 3-jarige programma's of voor beide. Studenten kunnen hun programma ook met een semester of meer verlengen, of - voor degenen in de 3- of 4-jarige opleidingen - een semester vroeg afstuderen.


2 jaar JD-programma


Brooklyn Law School nieuwe 2-jarige JD-programma van Brooklyn Law School , nu open voor sollicitanten, is bedoeld voor geselecteerde studenten die een strenge juridische opleiding willen volgen in een verkort tijdsbestek. Hooggekwalificeerde en volwassen kandidaten met een bewezen vermogen om een uitdagende werklast aan te kunnen, worden aangemoedigd om zich aan te melden. De eerste introductieles begon in mei 2014.
Dit programma kan vooral aantrekkelijk zijn voor individuen die op zoek zijn naar een carrièreverandering; degenen die onlangs de militaire dienst hebben voltooid (inclusief kandidaten die in aanmerking komen via de GI-wet na 9/11); buitenlandse geschoolde advocaten met een sterke Engelstalige vaardigheid die op zoek zijn naar aanvullende referenties; en anderen die geïnteresseerd zijn in het snel betreden van het personeel.


De 2-jarige JD omvat dezelfde hoeveelheid werk als onze huidige part-time en full-time programma's, maar in een geconcentreerde 24 maanden. Om de graadvereisten te voltooien, nemen de studenten cursussen tijdens de zomers vóór en na hun eerste jaar; tijdens intersessions in de lente en de winter; en tijdens de traditionele herfst- en voorjaarssemesters. Studenten in dit programma kunnen profiteren van het volledige scala aan activiteiten, zoals deelnemen aan extra- en co-curriculaire activiteiten, waaronder clinics, externships, Moot Court, tijdschriften en studentenorganisaties.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 4 andere vakken van Brooklyn Law School »

Laatst bijgewerkt op Februari 18, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2020
Duration
2 - 4 jaar
Voltijd
Prijs
1,993 USD
per tegoed
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet

aug 2020