JD / ma in recht en diplomatie (dual degree)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De School of Diplomacy en Seton Hall School of Law bieden een joint degree-opleiding leidt tot de graad van Master of Arts in Diplomatie en Internationale Betrekkingen en Juris Doctor. De joint degree biedt een unieke gelegenheid voor studenten om juridische opleiding te combineren met een grondige kennis van de politieke, sociale, economische en culturele dynamiek van de internationale zaken. In een competitieve arbeidsmarkt, joint degree ontvangers beschikken over de training en expertise die hen opvallen. Het programma kan worden voltooid in vier jaar en een zomer, in plaats van vijf jaar gewoonlijk vereist voor de afzonderlijke afsluiting van de beide graden.

Leerplan

Diplomatie en Internationale Betrekkingen Component (30 studiepunten)

 • DIPL 6000 - International Relations Theory
 • DIPL 6001 of DIPL 6180 - Politiek van culturele en etnische pluralisme of Comparative buitenlands beleid
 • DIPL 6002 of DIPL 6004 - Internationale Organisaties of Vrede stichten en vredeshandhaving
 • DIPL 6105 of DIPL 6155 - International Political Economy of Advanced Economische Aspecten van Internationale Betrekkingen
 • DIPL 6104 of DIPL 6130 - Kunst en Wetenschap van International Negotiation of International Security
 • DIPL 7111 - Stage *
 • DIPL XXXX - Diplomacy keuzevakken
 • Een student met een stage kan een Diplomatie keuzevak voor de stage eis vervangen.

Law Component (85 studiepunten)

Als onderdeel van hun Law School cursussen, moeten de studenten de volgende voorwaarden:

 • International Legal Studies Group (12 studiepunten)
 • Independent Research (2 studiepunten - WRTG 9142) of een tweede Geavanceerd Schrijven Eis uiteraard afkomstig uit de International Legal Studies Group.

Toelating

Studenten moeten afzonderlijke aanvragen voor zowel Seton Hall's School of Diplomacy en Seton Hall wet in te dienen en moeten worden geaccepteerd voor toelating voor elke school. Leerlingen moeten aanduiden op elke toepassing die zij in aanmerking willen komen voor de JD / MA joint degree-programma.

Toepassen op de School voor diplomatie en internationale betrekkingen

Kandidaten moeten de primaire toepassing gegevens in te vullen, bevestigt een actuele cv en toelichting van het doel. Aanvullende documenten, waaronder brieven van aanbeveling, zal LSAT scores en transcripties worden geëxtraheerd uit de toepassing Law School. Neem contact op met Daniel Kristo, directeur van de Graduate Admissions op daniel.kristo@shu.edu of (973) 275-2142, na voltooiing van uw aanvraag naar Seton Hall Law, en met eventuele aanvullende vragen over de School of Diplomacy.

Toepassen op Seton Hall School of Law

Neem contact op met de Seton Hall Law Admissions Office op (973) 642-8687 met vragen.

Slechts één aanvraag vergoeding is vereist; studenten kunnen een aanvraag vrijstelling van vergoeding te vragen voor de School of Diplomacy deel van de applicatie.

Application / Inschrijvingsopties

 • JD / MA kandidaten die gelijktijdig aan beide programma's worden geaccepteerd mag alleen inschrijven in de wet cursussen in het eerste jaar van de studies en inschrijven in een combinatie van de wet / diplomatie cursussen daarna.
 • Studenten die zich inschrijven voor de MA stand-alone programma komen in aanmerking voor toepassing voor de JD / MA-programma tijdens hun eerste jaar van de studie. Als toegelaten tot de JD-programma, moeten de kandidaten zich alleen inschrijven in de wet cursussen voor het volgende jaar en hervat de inschrijving in een combinatie van de wet / diplomatie cursussen daarna.
 • Studenten die zich inschrijven in het JD stand-alone programma voor het eerst in aanmerking komen toe te passen voor de JD / MA-programma in de loop van het eerste jaar van de rechtenstudie.
 • Studenten moeten in goede academische reputatie in hun programma van de eerste inschrijving (JD of MA) met het oog op een tegenprestatie die voor de joint degree-programma.
Laatst bijgewerkt op jan 2017

Over de school

Just minutes from New York City and in the heart of Washington, D.C., Seton Hall's School of Diplomacy and International Relations is an ideal place to study global affairs and practice diplomacy firs ... Lees meer

Just minutes from New York City and in the heart of Washington, D.C., Seton Hall's School of Diplomacy and International Relations is an ideal place to study global affairs and practice diplomacy first hand in a professional, dynamic and culturally rich setting. Lees Minder