JD / MBA gezamenlijke programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De JD / MBA-programma is een joint degree programma van de Maurice A. Deane School of Law aan Hofstra University en de Hofstra University Frank G. Zarb School of Business. Het programma wordt meestal afgerond in vier jaar, hoewel de studenten kan het programma te voltooien in minder tijd door het nemen van de zomer sessie en / of winter intersession cursussen en door te zoeken naar krediet voor bepaalde business courses genomen als een undergraduate.

De JD / MBA-programma biedt studenten met:

 • kennis van de administratieve procedure die nodig is voor advocaten nastreven van een loopbaan in het bedrijfsleven en not-for-profit instellingen;
 • gespecialiseerde vaardigheid in het gebied in verband met de wet, zoals boekhouding, bankwezen, financiën, investeringen, marketing, onroerend goed en belastingen; en
 • kennis van de economische gevolgen van juridische processen.

Maurice A. Deane School of Law Eisen

Het programma-eisen voor de nakoming van de afdeling wetgeving van het curriculum zijn als volgt:

 • Voltooiing van de vereiste eerstejaars rechtenstudenten cursussen, 30 studiepunten
 • Voltooiing van de vereiste upper-level cursussen (Staatsrecht I & II, Professionele Verantwoordelijkheid), 8 of 9 studiepunten
 • Afronding van de goedgekeurde Business School credits 9 credits
 • Afronding van aanvullende wetgeving credits tot een minimum van 87 studiepunten (met inbegrip van de 9 goedgekeurde Business School credits) totaal
 • Voltooiing van het Schrijven Eisen 1 en 2
 • Afronding van de vereiste vaardigheden

De JD / MBA-programma staat open voor full-time studenten in de rechten.

De Law School zal verlenen tot een totaal van 9 Law School studiepunten voor vakken verplicht voor alle JD / MBA-studenten. Studenten kunnen studiepunten in de richting van de JD graad alleen ontvangen voor cursussen Business School van de faculteit van de Law School goedgekeurd. De Law School registrar houdt een lijst van dergelijke erkende opleidingen.

Verder, zodat de Business School credits door de Law School om geaccepteerd te worden in de richting van de 87 benodigde krediet uur, (1) de student moet minimaal een C + te ontvangen in de loop, en (2) de student moet de JD / MBA voltooien curricula en ontvang de MBA-graad.

Geen cijfers behaald in cursussen Business School zal worden geteld in de student Law School GPA.

Frank G. Zarb School of Business Requirements

Het programma van eisen voor de nakoming van het zakelijke gedeelte van het curriculum zijn onderverdeeld in vijf verschillende onderdelen:

 • Component I: Residency Eisen, Creditcards
 • Onderdeel II: Kerncompetenties, 2-6 credits
 • Onderdeel III: Geavanceerde Core, 24 studiepunten
 • Component IV: The Major concentraties, 6 credits
 • Component V: Capstone, 3 credits

(Negen studiepunten uit de Law School zal worden overgedragen in overleg met de directeur van de Graduate Business Programma Jeffrey D. Mon.) Als gevolg van de kerncompetentie cursussen in de Business School, zullen de studenten die undergraduate zakelijke diploma hebben verkregen verschillende plannen van de studie hebben dan studenten die niet hebben gedaan. Zo zullen de studenten die bepaalde kerncompetentie vakken moet invullen in de Business School oplopen extra collegegeld kosten.

De Business School zal 9 credits van goedgekeurde cursussen te accepteren uit de JD-programma in de richting van de MBA-graad. De uitvoerend directeur van de Graduate Business Programma Jeffrey D. Ma houdt een lijst van dergelijke erkende opleidingen.

Houd er rekening mee dat de studenten in de JD / MBA-programma niet is toegestaan ​​om cursussen in de Honors / EMBA programma te nemen en kan niet registreren voor full-time dag MBA-opleidingen.

Planning en Collegegeld

Het aantal studiepunten een JD / MBA-programma student in de Frank G. Zarb School of Business zal tijdens de tweede, derde en vierde jaar zal afhangen van de student undergraduate grote en of er cursussen zijn genomen in de zomer sessies of de winter intersession.

In elk semester waarin de student zal worden ingeschreven voor de klassen in zowel de Maurice A. Deane School of Law en de Business School, is de student verplicht om te voldoen aan de faculteit adviseur, Professor Miriam Albert, en directeur van de Graduate Business Programma Jeffrey D. Mon. Het maximum aantal credits elke Law School student kan nemen in elk semester is 17.

Studenten in de JD / MBA-programma betalen full-time Law School collegegeld voor het eerste jaar en betaalt de op dat moment geldende JD / MBA per credit tarief voor Law School klassen en de MBA per credit tarief voor Business School klassen in de drie jaar van gecombineerde studie.

Indien de student een beurs van de Law School heeft gekregen, zou hij of zij het bedrag ontvangen (bijvoorbeeld $ 20,000) voor het eerste jaar en dan $ 40.000 (wat neerkomt op Law School jaar 2 en 3) pro rata over de komende drie jaar van gecombineerde studie .

Toekenning van elke graad is afhankelijk van toekenning van de andere, en de JD en MBA graden zal niet worden toegekend totdat alle cursus eisen worden voldaan in het kader van beide programma's. Studenten worden niet bar-gecertificeerd totdat beide graden zijn verleend. Studenten moeten de JD / MBA-programma binnen vijf jaar af te ronden.

De verpakking van studenten financiële steun zal worden behandeld door zowel de Law School Office van financiële steun en de Hofstra University Student Financial Services kantoor, afhankelijk van de studenten 'studielast.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the pr ... Lees meer

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the profession and society — making an impact of our own. Lees Minder