Internationale Mensenrechten En Ontwikkeling LLM

London South Bank University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationale Mensenrechten En Ontwikkeling LLM

London South Bank University

Overzicht

Met meer dan 30 jaar ervaring, heeft LSBU wet vormige de professionele toekomst van duizenden rechtenstudenten.

De LLM Internationale Mensenrechten en Ontwikkeling biedt een mix van internationale mensenrechten, ontwikkeling van studies en vluchtelingen studies modules. U zult hedendaagse debatten verkennen in de context van de specifieke landen en thema's.

U zult kennis van de bescherming van de internationale mensenrechten te krijgen in het kader van internationale ontwikkeling en de praktijk van vluchtelingen en de rol van een op rechten gebaseerde benadering van de internationale ontwikkeling van de praktijk.

Evenementen

De juridische afdeling organiseert jaarlijkse evenementen, zoals updates voor de Rechten van de Mens door onze Visiting Professors, Sir Geoffrey Bindman, Joel Bennthan QC, en Imran Khan geleverd. We hebben ook gastheer van de Jonge Rechtsbijstand Advocaten vragenuur en occasionele evenementen zoals onze recente inter-professionele conferentie - Inspelen op Verkrachting, en vergaderingen en seminars voor Birmese mensenrechtenactivisten.

Modules

Core Modules

 • Beelden van ontwikkeling
 • Onderzoeksmethoden
 • Het internationaal recht en de mensenrechten
 • Internationaal recht in de derde wereld
 • Proefschrift

Optionele modules

 • Het internationale bedrijfsleven, de handel en de minder ontwikkelde landen
 • Internationaal humanitair recht
 • Gedwongen migratie en hervestiging
 • Internationaal vluchtelingenrecht
 • Case management
 • Voorspraak
 • Internationaal strafrecht
 • Gedwongen migratie bij de ontwikkeling van samenlevingen

Inzetbaarheid

U zult afstuderen met de nodige kennis en vaardigheden om te werken op het gebied van de rechtsstaat, mensenrechten en ontwikkeling (zowel in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland) als adviseurs, deskundigen, onderzoekers en beleidsmakers.

Met een achtergrond in de wet, kan je oefenen in mensenrechten, immigratie en asiel, en publiek recht.

Met een ontwikkelingsstudies achtergrond u zou kunnen gaan op de praktijk in de NGO-sector het gebruik van een op rechten gebaseerde benadering van ontwikkeling.

Professionele banden

Door onze groeiende pool van het bezoeken van fellows en professoren, heeft de juridische afdeling van een sterk netwerk van contacten met toonaangevende wet beoefenaars in het Verenigd Koninkrijk ontwikkeld. Veel leden van de juridische afdeling zijn beoefenaars, of te behouden sterke banden met de advocatuur. We genieten van sterke banden met een aantal toonaangevende Europese wet faculteiten, waaronder Universitie Cergy Pontoise in Frankrijk, Hogeschool INHOLLAND in Nederland en de Universiteit van Zagreb in Kroatië.

Onderwijzen en leren

De LSBU juridische afdeling heeft een sterke set van experts, adviseurs en internationale adviseurs op het gebied van de mensenrechten en biedt onderdak aan een aantal jaarlijkse evenementen en conferenties.

Hoofd van de juridische afdeling, Andy Unger, heeft gewerkt als consultant in de voormalige communistische landen als Armenië, Azerbeidzjan, Wit-Rusland en Georgië. In de Zuid-Kaukasus, heeft zijn meest recente werken geweest met de Britse Oost-West Centrum, het ontwerpen en het toezicht op de gefinancierde projecten Britse Foreign and Commonwealth Office die opleiding mensenrechten advocaten en justitie ambtenaren in de regio.

Senior Lecturer in Law Caron Thatcher heeft verkiezingen waargenomen in vele delen van de voormalige Sovjet-Unie, met inbegrip van Azerbeidzjan, Kazachstan, Wit-Rusland, Kirgizië en ook in Rusland zelf en het toezicht op de laatste verkiezing van de heer Poetin in 2004.

Toelatingseisen

 • Een LLB (Hons) wet graad 2: 2 / Bachelor diploma gelijkwaardig is aan de Britse Second Class Honours Lower Division.
 • UK afgestudeerden met een niet Law degree (2: 2) en de relevante kennis en ervaring.
 • Individuele aanvragen voor de erkenning van verworven competenties en ervaring zal worden beschouwd in overeenstemming met de Fahs beleid inzake EVC en EVC.
 • We zijn blij met gelijkwaardige kwalificaties uit de hele wereld. Engels taal kwalificaties voor internationale studenten: IELTS score van 6,5, Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
13 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
7,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
International vergoeding (eerste jaar)