Internationaal Belastingrecht (LLM)

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationaal Belastingrecht (LLM)

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Internationaal belastingrecht (LLM)

Het Postgraduate Program International Tax Law , zoals de naam al doet vermoeden, heeft tot doel postacademisch onderwijs te bieden op het gebied van internationale belastingwetgeving, gericht op belangrijke nationale belastingrechtsregelingen en aanverwante gebieden, met name bedrijfsbeheer. Afgestudeerden moeten in staat zijn om vakkundig internationaal belastingrecht toe te passen in professionele zakelijke, consulting en administratieve omgevingen. De rector van de Universiteit van Wenen voor economie en bedrijfskunde verleent de graad van "Master of Laws" (LL.M.) aan afgestudeerden van het postgraduate programma in overeenstemming met de voorwaarden van de Universitaire Studies Act. Het partnerschap met de Academie van Public Accountants garandeert een zeer efficiënt beheer van het programma.

Programma-opties

Dit programma wordt alleen in het Engels aangeboden, als een voltijd- en een deeltijdprogramma, waarbij het eerste één academiejaar in beslag neemt. De cursussen zijn gepland op donderdag, vrijdag en zaterdag van 8.30 uur tot 17.30 uur. De resterende tijd moet worden besteed aan de voorbereiding en herziening van de cursus. Het part-time programma duurt twee academische jaren, met cursussen meestal gehouden van 8.30 uur tot 17.30 uur op vrijdag en zaterdag.

Doelgroep

  • advocaten
  • economen

leerplan

  • Principes van geselecteerde belastingstelsels
  • CFC-wetgeving
  • EU-belastingwetgeving
  • Belastingverdrag
  • Fiscale planningstools en specifieke interpretatieproblemen
  • Internationaal belastingbeleid
  • Aanvullende cursussen

Toelating

Het aantal plaatsen is beperkt. In het geval van gelijke kwalificaties is de datum van toepassing bepalend voor de selectie van de aanvragers. Een universitair diploma is een voorwaarde voor toelating. Het hoofd van het academisch management beslist of een vergelijkbare of vergelijkbare kwalificatie resulteert in de geschiktheid voor het programma.

Programmalocatie

Met uitzondering van één cursus in Brussel, worden alle cursussen in Wenen gehouden aan de Universiteit voor Economie en Bedrijfskunde en de Academie voor Accountants. Beide instellingen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Programmakosten

De programmakosten worden beoordeeld door het universiteitspanel van de Universiteit van Wenen voor economie en bedrijfskunde. Het omvat alle materialen die door de docenten ter beschikking zijn gesteld, evenals examengeld. Reis- en verblijfkosten, en met name gemaakte kosten voor de cursus in Brussel, moeten door de deelnemers aan het programma worden gedragen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 5, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
13,900 EUR
Locations
Oostenrijk - Launceston, Tasmanië
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Oostenrijk - Launceston, Tasmanië
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan