Internationaal Strafrecht En Procedure LLM

London South Bank University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationaal Strafrecht En Procedure LLM

London South Bank University

Overzicht

Met meer dan 30 jaar ervaring, heeft LSBU wet vormige de professionele toekomst van duizenden rechtenstudenten.

Dit LLM cursus behandelt de concepten en de handhaving van het internationaal strafrecht, Het richt zich op internationale misdrijven die onder de jurisdictie van de internationale strafhoven en tribunalen (genocide, misdaden tegen de menselijkheid, oorlogsmisdaden en agressie) vallen. De kernbeginselen, de wet, en de instellingen van internationaal strafrecht worden gecontextualiseerd tegen het internationale recht en de mensenrechten en het internationaal humanitair recht.

U vindt de volgende categorieën subset van het Internationaal Recht studeren: International Criminal Law, internationale wetgeving inzake mensenrechten en humanitair recht door het verkennen van de contouren van de plicht om degenen die internationale misdrijven te vervolgen. En richten zich op de toepassing van nationale en internationale wetgeving op de vraag van de bevoegdheid over de internationale criminele activiteiten, met inbegrip van universele bevoegdheid van de nationale rechter.

De cursus verkent de procedurele aspecten van de internationale samenwerking in strafzaken, met bijzondere aandacht voor de uitlevering en de problemen in verband met het verkrijgen van bewijsmateriaal uit het buitenland.

Modules

 • Internationaal strafrecht
 • Internationaal strafprocesrecht en praktijk
 • Internationaal recht en mensenrechten
 • Onderzoeksmethoden
 • Proefschrift

Plus twee opties:

 • Internationaal humanitair recht
 • Internationale mensenrechten en ontwikkeling
 • Terrorisme
 • Case Management
 • Voorspraak
 • Migratie en ontwikkeling
Studie modes

Full-time

 • 14 maanden; onderwezen oktober-juni; proefschrift juli-oktober
 • Zes modules plus een proefschrift worden afgerond juli-oktober
Deeltijds
 • 26 maanden: leerde stadium oktober-juni jaar één en twee jaar; proefschrift juli-oktober of juli-januari in jaar 2)
 • Drie modules per jaar voor twee jaar; plus een proefschrift afgerond juli-januari of juli-oktober. U kunt als alternatief kiezen voor de versnelde deeltijds leren mode (zaterdag klassen).

Inzetbaarheid

Nieuwe internationale strafrecht

Dit programma is met name relevant als je op zoek bent naar een carrière in de nieuwe internationale strafrecht instellingen zoals het Internationaal Strafhof of agentschappen met snel stijgende strafrechtelijke bevoegdheden, zoals de VN of de EU.

U vindt een grondige kennis van het internationaal strafrecht en de procedure, de internationale mensenrechtenwetgeving en het internationaal humanitair recht te verwerven. U vindt de nodige kennis en vaardigheden om internationaal strafrecht treden voor internationale tribunalen of nationale rechtbanken.

Dit LLM zal een beroep op u als u geïnteresseerd bent in de stijgende trend in het internationaal humanitair recht te criminaliseren en te vervolgen massale wreedheden van de mensenrechten, zowel in binnenlandse rechtbanken en internationale tribunalen, zoals het Internationaal Strafhof bent.

Niet-gouvernementele organisaties

Andere afgestudeerden kunnen beginnen aan een carrière in de niet-gouvernementele organisaties, zoals Amnesty International en Human Rights Watch, of op het gebied van internationale juridische praktijk. Het LLM is ook zeer relevant voor de wet afgestudeerden en strafrecht beoefenaars, zowel uit het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland. Bovendien is het bijzonder relevant voor afgestudeerden van de Commonwealth Common Law rechtsgebieden, die willen het internationaal strafrecht en de praktijk studeren, terwijl het ontwikkelen van hun juridische en professionele kennis en vaardigheden op het gebied van internationale geschillen.

Het LLM is gericht op reflecterende beoefenaars, in staat met behulp van hun professionele ervaring in combinatie met de theoretische inzichten bij te dragen aan het publieke debat over internationale strafrechtelijke beleid en praktijk te produceren.

Onderwijzen en leren

Aanslag

Inhoud, kennis en inzicht wordt getoetst door middel van cursussen of cursussen, presentaties en on-line assessments.

Evaluatiemethoden weerspiegelen de ontwikkeling van juridische vaardigheden binnen bepaalde modules, zoals bijvoorbeeld de belangenbehartiging presentatie binnen de Advocacy Module en de Case study binnen de Case Management Module. Mondelinge assessments evalueren uw vermogen om effectief en kritisch onderzoek, evalueren, schrijven en presenteren een coherente juridische analyse van een bepaald probleem tekening op relevante hervorming van de wetgeving voorstellen, de beoordeling van tegenstrijdige interpretaties van de International Criminal Law en het voorstellen van nieuwe hypothesen aan het onderwerp wordt beoordeeld relevant.

Cursussen

Cursussen kan vele vormen aannemen (op basis van praktische of theoretische samenstelling van de module) met essays en rapporten. Typisch cursussen stukken zal zijn 6000 woorden lang. Studenten zullen een onderwerp behandeld in de diepte te verkennen, die een kritische, praktisch inzicht in het onderwerp geanalyseerd.

Toelatingseisen

 • Een LLB (Hons) wet graad 2: 2 / Bachelor diploma gelijkwaardig is aan de Britse Second Class Honours Lower Division.
 • UK afgestudeerden met een niet Law degree (2: 2) en de relevante kennis en ervaring.
 • Individuele aanvragen voor de erkenning van verworven competenties en ervaring zal worden beschouwd in overeenstemming met het beleid van de school.
 • We zijn blij met gelijkwaardige kwalificaties uit de hele wereld. Engels taal kwalificaties voor internationale studenten: IELTS score van 6,5, Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op November 18, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
7,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
International vergoeding (eerste jaar)