Internationaal recht rechten van minderheden (LLM)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

U zult verdiepen en je kennis van de wet uit te breiden als een academisch onderwerp door middel van het verwerven van een systematische kennis van juridische processen, methoden en concepten van de sociale en politieke context waarin de juridische processen plaatsvinden en van de nodige theoretische opvattingen van het recht.

Door het maximaliseren van je academische potentieel potentieel en verfijnen van uw probleemoplossende vaardigheden in een transnationale context door de overname van systematische en kritisch inzicht in complexe juridische, economische, culturele, etnische, religieuze, ethische en politieke kwesties informeren van het internationaal recht rechten van minderheden u verbeteren van uw professionele ontwikkeling en horizonten.

Het onderzoek en het schrijven vaardigheden die je winst zal worden overgedragen aan een verscheidenheid van professionele sectoren, waaronder de advocatuur, beleid, bedrijfsleven, overheden en de academische wereld zijn.

cursus hoogtepunten

  • Een unieke opleiding biedt een compleet overzicht van het internationaal recht en de praktijk in de rechten van minderheden en inheemse volkeren - Leer over de huidige mechanismen in de rechten van minderheden en de rechten van inheemse volkeren, en de kloof tussen de VN de internationale rechten van normen en de uitvoering ervan op de grond - Het programma grijpt nauw samen met de VN-mechanismen en mensenrechtenorganisaties, als gevolg van eerdere en huidige betrokkenheid bij de VN-procedures door onze docenten - Er kunnen ook stagemogelijkheden in nationale en internationale organisaties zoals de Verenigde Naties of de Europese Human Rights Advocacy Center op de campus zijn.
Laatst bijgewerkt op November 2016

Over de school

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop the ... Lees meer

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop their own path to success. Informed by impactful research, and taught by internationally recognised academics and practitioners, our broad-range of contemporary courses are industry-informed and practice-based. Lees Minder
Londen , UK Online + 1 Meer Minder