Internationaal recht en verdragsrecht

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

EUCLID, een internationale intergouvernementele organisatie met een universiteitsmandaat, biedt studenten van het grote publiek een extern (afstand of online) diploma aan, genaamd de DILT of EUCLID Doktorsgraad in Internationaal recht en Verdragsrecht (dat is een volledige PhD). Als een publieke non-profit instelling kan EUCLID betaalbare, lage-educatieve programma's aanbieden.

Deze online LLM in het internationaal recht, dat 90 studiepunten buiten de bachelor vertegenwoordigt, is de enige promovendi van de wereld op dit gebied, aangeboden door een intergouvernementele organisatie die zich uit internationaal recht bevindt. Het Europees Universitair Instituut biedt een algemene wetenschappelijke promotie.

Gedeeltelijke beurzen zijn beschikbaar inwoners van ECOWAS en permanent personeel van intergouvernementele organisaties.

ACADEMISCHE AANBIEDING:

Deze doctorale opleiding richt zich op de feitelijke praktijk van staten en intergouvernementele organisaties, in plaats van de vooruitgang van academische kennis voor zichzelf.

Dit programma is ontworpen om gebruikt te worden door professionele diplomaten die werken voor EUCLID Deelnemende Staten en kan worden beschouwd als een uitstekende route om een ​​carrière in overheidsinstanties, internationale advocatenkantoren, NGO's en internationale organisaties te volgen. Het is ook zeer geschikt voor advocaten (advocaten, advocaten) die een hoger niveau van internationale juridische expertise willen verwerven met een LLM credential.

Wat de academische vooruitgang betreft, is de bedoeling van EUCLID om een ​​geloofwaardig pad te bieden dat leidt van de LLM (24 studiepunten) tot de MSc (extra 12 studiepunten) en uiteindelijk tot het promotieprogramma (nog 25 studiepunten of opleidingen gevolgd door het proefschrift) .

Binnen bepaalde parameters is het programma aanpasbaar, met keuzevakken die zich richten op:

 • Internationale organisaties
 • International Business Law
 • Europees recht
 • Zeerecht
 • Verdragsopstellen, onderhandelen en toepassen.

CURRICULUM:

Benodigde cursussen:

 • ACA-401L (International Academic and Legal Writing)
 • TPH-499 (argumentatie en kritisch denken)
 • LAW-INT1 (International Law Core deel 1)
 • LAW-INT2 (International Law Core deel 2)
 • THESIS (PhD Proefschrift, 25 studiepunten)

Optionele / keuzevakken (lijst mag niet exhaustief zijn):

 • DIP-406A (Internationale Organisaties)
 • LAW-INT3 (VS perspectieven)
 • LAW-LOS (Maritieme wet / zeewet)
 • LAW-ICJ (Maritieme wet / zeewet)
 • WETTELIJKE BELASTINGEN (Internationale Belastingsproblemen)
 • LLM-IIP (International Intellectual Property)
 • LLM-IBL ​​(Internationaal Ondernemingsrecht)
 • LLM-ISDS (Beleggingsstaat geschillenbeslechting)

PROFESSIONELE UITKOMS:

Dit programma levert niet alleen een erkende referentie, waardevol voor juridische praktijkgevers, maar inderdaad feitelijke kennis op het gebied van deskundigheid op het gebied van de internationale juridische praktijk. Het zal de competentie en carrièremogelijkheden van diplomaten, ambtenaren, advocaten, internationale consultants en gespecialiseerde journalisten of auteurs sterk verbeteren. Het is goed geschikt voor individuen die op hoog niveau carriere in overheidsdienst, internationale organisaties en in de academie zoeken.

TOELATINGSVEREISTEN:

Aanvragers moeten een master of internationaal equivalent op een relevant gebied hebben, afgegeven door een instelling die door de nationale autoriteit goed erkend is (Ministerie van hoger onderwijs of soortgelijk lichaam). Regeringsgebonden aanvragers (die al staatspersoneel zijn) kunnen zonder meestersgraad worden toegelaten indien hun niveau van opleiding en ervaring voldoende geacht wordt. EUCLID kan deze deelnemers verplichten om brugcursussen te voltooien alvorens ze in het programma inschrijven. Vloeiend Engels (gesproken en geschreven) is verplicht en wordt getest. Van studenten wordt verwacht dat zij wekelijks ten minste 10 tot 15 effectieve studieuren werven.

INSCHRIJVINGSCHEMA:

EUCLID heeft voortdurende inschrijving (inname) voor dit programma. Het is aanvaardbaar om meerdere maanden van te voren aan te vragen, maar het wordt aanbevolen 60 tot 40 dagen van te voren aan te vragen. Algemene openbare sleuven worden toegewezen op basis van eerbewoon, op basis van eersteklas.

Laatst bijgewerkt op jul 2017

Over de school

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO).

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO). Lees Minder
Washington , Banjul , Bangui , Centraal-Afrikaanse Republiek online , Gambia Online + 4 Meer Minder