Internationaal Belastingrecht (11m)

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationaal Belastingrecht (11m)

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

internationaal fiscaal recht (LLM)

De Postgraduate Program in internationaal belastingrecht, zoals de naam al doet vermoeden, is gericht op postacademisch onderwijs te bieden op het gebied van internationaal belastingrecht gericht op de significante nationale belastingrecht regimes en aanverwante gebieden, in het bijzonder business administration. Afgestudeerden moeten in staat zijn om vakkundig toe te passen internationaal belastingrecht in de professionele bedrijven, consulting en administratieve environments.The rector van de universiteit van Wenen Economie en Bedrijfskunde, wordt de graad "Master of Laws" (LL.M.) verlenen aan afgestudeerden van het postdoctorale programma in overeenstemming met de voorwaarden van de University Studies Act.The samenwerking met de Academy of Public Accountants garandeert een zeer efficiënt beheer van het programma.

Programma opties

Dit programma wordt aangeboden alleen in het Engels, als een full-time en part-time programma, met de voormalige voor de duur van één academiejaar. Cursussen zijn gepland op donderdag, vrijdag en zaterdag 8:30-17:30 De resterende tijd wordt besteed aan de voorbereiding van de lessen en herziening. De deeltijd-programma gaat verder over twee academische jaren, met vakken voornamelijk gehouden 8:30-17:30 op vrijdag en zaterdag.

Doelgroep

  • advocaten
  • economen

Leerplan

  • Principes van Selected Tax Systems
  • CFC Wetgeving
  • Fiscaal Recht EU
  • Law belastingverdrag
  • Tax Planning Tools en specifieke invulling Issues
  • International Tax Policy
  • aanvullende Cursussen

Toelating

Het aantal plaatsen is beperkt. In het geval van gelijke kwalificaties zal de datum van de aanvraag bepalend zijn voor welke aanvragers worden geselecteerd. Een universitair diploma is een voorwaarde voor toelating. Het hoofd van het wetenschappelijk management zal beslissen of een soortgelijke of vergelijkbare opleiding resulteert in aanmerking te komen voor het programma.

Programmaplaats

Met uitzondering van een cursus in Brussel, worden alle cursussen in Wenen aan de University of Economics and Business Administration, en de Academy of Public Accountants. Beide instellingen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Programma kosten

Het programma vergoedingen wordt beoordeeld door de universiteit Panel van de Weense Universiteit voor Economie en Bedrijfskunde. Het bevat alle materialen ter beschikking gesteld door de docenten en examengeld. Reis- en verblijfkosten, en met name de kosten voor de cursus gehouden in Brussel, moeten worden gedragen door de deelnemers aan het programma.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op August 21, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
13,900 EUR
Locations
Oostenrijk - Wenen
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Oostenrijk - Wenen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan