IIb

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De LLB, een wet kwalificatie graad in zowel Engeland en Wales, is een passend programma voor die studenten op zoek naar een uitdagende juridische opleiding. De LLB programma les aan Anglo-American University is een universiteit van Londen graad.

Studenten kunnen deelnemen op ofwel een full-time basis, bekend als Schema A, waarvan 3 jaar neemt, of part-time basis, bekend als Schema B, waarvan 4 jaar neemt de Undergraduate Route. LLB studenten ingeschreven aan Anglo-Amerikaanse Universiteit (AAU) worden gegeven door de AAU School van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. In de loop van hun studie zullen de studenten zich inschrijven in 12 University of London extern getoetst cursussen alsmede aanvullende AAU gecrediteerd cursussen ontwikkeld om het succes van de studenten te ondersteunen niet alleen in hun onderzoeken en schrijven van assessments, maar uiteindelijk in hun gekozen beroep. Het eerste jaar van de London cursussen voor full-time studenten bestaat uit vier tussenliggende cursussen: Common wet redeneren en instellingen, Publiekrecht, Elementen van de wet van de contracten en strafrecht. De aanvullende AAU cursus voor het eerste jaar van de studie is Juridisch Engels.

In het tweede jaar van de studie moeten de studenten ten minste twee verplichte finales cursussen en hooguit twee optionele finales nemen. De verplichte vakken zijn: Property Law, Trusts, Torts en jurisprudentie. EU-wetgeving is een optionele laatste, maar is een verplichte cursus door de beroepsorganisaties in Engeland en Wales voor de Bachelor of Laws aan een Qualifying Law Degree zijn. AAU biedt Moot Court als een tweede jaar aanvullende opleiding. In het derde jaar moeten de studenten de resterende twee verplichte finales en twee optionele finales nemen, en Legal Research en Schrijven worden aangeboden door AAU als aanvullende cursussen. Part-time studenten kunnen studeren over een periode van 4 jaar, met drie gangen studeerde per jaar. Het eerste jaar bestaat uit Common law redeneren en instellingen plus twee andere tussenliggende cursussen. Tweede jaar studenten studeren de resterende loop van de tussenliggende lijst plus twee cursussen van de verplichte finales. In het derde jaar nemen de studenten ten minste een cursus van de verplichte finales en niet meer dan twee cursussen van optionele finales. De vierde en laatste jaar van de studie bestaat uit alle verplichte finale vakken niet reeds zijn genomen plus optionele finale te maken van drie gangen.

Na het voltooien van de LLB degree studenten komen in aanmerking voor een praktisch studies programma voor de opleiding als advocaat door middel van een bar Praktijk Opleiding (BPTC) in te voeren of als advocaat door een Legal Practice Course (LPC), of ze kunnen hun studie voort te zetten in ofwel een LLM of andere meesters programma's, of voer het personeelsbestand als juridisch opgeleide professionals.

Docenten in AAU volg de cursusinhoud uitgevoerd door de Universiteit van Londen te stellen en te leren om ervoor te zorgen dat de studenten de kennis London van hen verwacht. De University of London schrijft en kwaliteiten van de examens. Alle LLB cursussen zijn jarenlange en examens worden genomen in mei / juni op de British Council, aan het einde van de lente termijn. Cursussen afgerond AAU is niet formeel gesorteerd, maar wordt gebruikt om studenten te helpen bij het ontwikkelen van hun schriftelijke vaardigheden en kennis van het onderwerp. Participatie en regelmatige aanwezigheid zijn essentieel in het succesvol afronden van het programma. Proefexamens en essays doel om studenten te helpen voor te bereiden op de in Londen ingesteld examens. Verdere hulp en steun komen van de Universiteit van Londen's Virtual Learning Environment (VLE), die de toegang tot de gevallen, artikelen, tijdschriften, audio lezingen en meer verleent.

Studenten registreren met zowel AAU en de Universiteit van Londen. Omdat examens worden gehouden in mei en juni de eerste toepassingen moeten, idealiter, in de lente of de zomer worden ingediend; AAU aanvaardt toepassingen tot en met september.

Collegegeld is om AAU verschuldigd in de herfst en de lente semesters en een inschrijfgeld en de vergoeding voor materialen wordt betaald aan de Universiteit van Londen. Er is een aparte vergoeding betaald aan de universiteit van Londen voor examen vullen en vergoedingen zijn ook aan de British Council te betalen voor het beheer van de examens.

Laatst bijgewerkt op Maart 2016

Over de school

Founded in Prague in 1990, Anglo-American University (AAU)*, is the oldest private institution of higher education in the Czech Republic. We pride ourselves on providing a personalized and distinctive ... Lees meer

Founded in Prague in 1990, Anglo-American University (AAU)*, is the oldest private institution of higher education in the Czech Republic. We pride ourselves on providing a personalized and distinctive university education in the English language. Utilizing the best from American and British academic traditions, AAU educates future leaders and global citizens in a multicultural setting of students and faculty from over 60 different countries. Lees Minder