I-LLM LPC - in deeltijd

The University of Law Postgraduate Programmes

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

I-LLM LPC - in deeltijd

The University of Law Postgraduate Programmes

i-LLM LPC - in deeltijd

De i-LLM LPC deeltijdcursus ondersteunt diegenen die een licentiaatsdiploma of GDL hebben en wenst te trainen als een advocaat via onze ondersteunde online leeroptie.

 • Breng uw studies in evenwicht met andere verplichtingen met onze online cursus van 22 maanden (af en toe aanwezig)
 • Pas uw cursus aan op uw specialistische interessegebieden via een ruime keuze aan keuzevakken
 • Kwalificeer met een LPC en een Master's Award (LLM) zonder extra kosten

Met een sterke nadruk op het verbeteren van de toekomstige inzetbaarheid, heeft 96% van onze full-time 2015/16 en versnelde 2016/16 LPC-studenten die in de zomer van 2016 afstudeerden, binnen negen maanden na het succesvol afronden van hun opleiding een baan, een trainingscontract of verder onderzoek bereikt.

Cursus benodigd heden

Om in aanmerking te komen om deel te nemen aan onze LPC, moet u voldoen aan de vereisten voor het starten van een cursus voor juridische oefeningen (LPC) zoals uiteengezet door de Solicitors Regulation Authority (SRA) - zie hieronder. Niet-naleving van deze deelnamevereisten betekent dat de universiteit geen andere mogelijkheid heeft dan uw plaats op de cursus te annuleren.

Als u een niet-EER-student bent, heeft u ook een visum nodig dat de volledige duur van uw cursus bestrijkt - zie onderstaande visumvereisten.

University of Law LPC selectiecriteria

 • Academisch profiel en behaalde resultaten, meestal minimaal een huidige of voorspelde tweede graad graad in de graad van de graad of GDL / CPE / MA-wet *
 • Een voldoende beheersing van de Engelse taal om de cursus met succes af te ronden - zie de Engelse taalvereisten hieronder
 • Eventuele speciale omstandigheden onthuld in uw aanvraag

Academische of andere referenties

* Aan deze eis wordt voldaan door: A) De toekenning van een kwalificerende graad in de rechten. Je rechtendiploma moet aan bepaalde academische normen voldoen om je te kwalificeren. Dit moet ook inhouden dat de beoordelingen voldoende zijn geslaagd in de zeven grondslagen voor juridische kennis - publiek recht, verplichtingen I (contract), verplichtingen II (onrechtmatige daad), strafrecht, grondrecht, billijkheid

De rechtsuniversiteit voldoet volledig aan de wetgeving inzake gelijke kansen en moedigt diversiteit actief aan binnen de advocatuur. Ons toelatingsproces verloopt op een eerlijke manier en heeft als doel studenten in staat te stellen hun talenten optimaal te benutten. U wordt aangemoedigd om ons zo snel mogelijk te informeren over eventuele speciale vereisten. Dit zal ons toelaten om te bespreken hoe we kunnen gaan om aan uw vereisten te voldoen.

Je moet aan het begin van de cursus voldoen aan alle deelnamevereisten. Als je dit niet doet, kan dit ertoe leiden dat je niet kunt deelnemen aan de cursus. Als u denkt dat dit een probleem kan zijn (bijvoorbeeld als u te late beoordelingsresultaten heeft), neem dan zo snel mogelijk contact op met Admissions.

Toekomstige trainee solicitors

De SRA heeft onlangs over een aantal voorgestelde wijzigingen in zijn reglement geraadpleegd, waaronder het verwijderen van de vereiste dat studenten zich moeten aanmelden voor de inschrijving van studenten en hun academische opleidingsfase goedkeuren voordat ze met de LPC beginnen.

Als u een trainingscontract hebt gekregen, moet u ervoor zorgen dat de Solicitors Regulation Authority (SRA) uw "karakter en geschiktheid" heeft gecontroleerd om een ​​advocaat te zijn.

Dit kan ten minste zes maanden duren om te voltooien als u:

 • Bepaalde strafbare feiten begaan
 • Schuldig bevonden aan een academische overtreding
 • Hadden ernstige financiële problemen (zoals faillissement, individuele vrijwillige regelingen of arresten van County Court)
 • Zijn onderworpen aan ongunstige regelgevende bevindingen
 • Demonstreerd elk ander gedrag dat we niet van een advocaat verwachten (bijvoorbeeld gedrag dat oneerlijk, gewelddadig of discriminerend was)

Bekijk de SRA Geschiktheidstest 2011 voor meer informatie en vul de subsidiabiliteitsaanvraag in als u ze over eventuele problemen wilt vertellen.

Als u niets te vertellen hebt aan de SRA, kunt u hen hiervan op de hoogte brengen wanneer u en uw werkgever hen laten weten dat uw training moet beginnen.

Mocht de beslissing van de SRA niet worden bevestigd vóór de startdatum van de LPC, dan kunt u doorgaan met de cursus, maar dit op uw eigen financiële risico. Als u zich zorgen maakt over een probleem met uw karakter en geschiktheid, neem dan contact op met de SRA.

Accreditatie van voorafgaand leren

Als u eerder een BVC of BPTC hebt bestudeerd, bent u mogelijk vrijgesteld van bepaalde elementen van de LPC. Ga voor meer informatie naar de SRA-website en neem contact op met ons Admissions-team.

Engelse taalvereisten

Als je een diploma hebt behaald buiten het Verenigd Koninkrijk en je komt niet uit een 'Engelssprekende meerderheid', geef dan een gewaarmerkt afschrift van een van de goedgekeurde Engelse taaltests.

Plaats

Online. Verplichte aanwezigheid vereist voor inductie en een keuze uit Londense campussen Bloomsbury, Birmingham en Manchester. Beoordeling naar keuze: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
The University of Law Postgraduate Programmes

Laatst bijgewerkt op November 5, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
22 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
13,165 GBP
Binnenlands: £ 13.165. Internationaal: £ 13.165
Locations
Verenigd Koninkrijk - UK Online
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates