I-LLM LPC - in deeltijd

Algemeen

Beschrijving van opleiding

i-LLM LPC - in deeltijd

De i-LLM LPC deeltijdcursus ondersteunt diegenen die een licentiaatsdiploma of GDL hebben en wenst te trainen als een advocaat via onze ondersteunde online leeroptie.

 • Breng uw studies in evenwicht met andere verplichtingen met onze online cursus van 22 maanden (af en toe aanwezig)
 • Pas uw cursus aan op uw specialistische interessegebieden via een ruime keuze aan keuzevakken
 • Kwalificeer met een LPC en een Master's Award (LLM) zonder extra kosten

Volgens onze meest recente beschikbare gegevens heeft 97% van onze full-time studenten van 2016/17 en versnelde LPC-studenten 2017/17 die in de zomer van 2017 afstudeerden, een baan, een opleidingscontract of verdere studie binnen negen maanden na het succesvol afronden van hun cursus verzekerd.

Cursus benodigd heden

Om in aanmerking te komen om deel te nemen aan onze LPC, moet u voldoen aan de vereisten voor het starten van een cursus voor juridische oefeningen (LPC) zoals uiteengezet door de Solicitors Regulation Authority (SRA) - zie hieronder. Niet-naleving van deze deelnamevereisten betekent dat de universiteit geen andere mogelijkheid heeft dan uw plaats op de cursus te annuleren.

Als u een niet-EER-student bent, heeft u ook een visum nodig dat de volledige duur van uw cursus bestrijkt - zie onderstaande visumvereisten.

University of Law LPC selectiecriteria
 • Academisch profiel en behaalde resultaten, meestal minimaal een huidige of voorspelde tweede graad graad in de graad van de graad of GDL / CPE / MA-wet *
 • Een voldoende beheersing van de Engelse taal om de cursus met succes af te ronden - zie de Engelse taalvereisten hieronder
 • Eventuele speciale omstandigheden onthuld in uw aanvraag
Academische of andere referenties

* Aan deze eis wordt voldaan door: A) De toekenning van een kwalificerende graad in de rechten. Je rechtendiploma moet aan bepaalde academische normen voldoen om je te kwalificeren. Dit moet ook inhouden dat de beoordelingen voldoende zijn geslaagd in de zeven grondslagen voor juridische kennis - publiek recht, verplichtingen I (contract), verplichtingen II (onrechtmatige daad), strafrecht, grondrecht, billijkheid

De rechtsuniversiteit voldoet volledig aan de wetgeving inzake gelijke kansen en moedigt diversiteit actief aan binnen de advocatuur. Ons toelatingsproces verloopt op een eerlijke manier en heeft als doel studenten in staat te stellen hun talenten optimaal te benutten. U wordt aangemoedigd om ons zo snel mogelijk te informeren over eventuele speciale vereisten. Dit zal ons toelaten om te bespreken hoe we kunnen gaan om aan uw vereisten te voldoen.

Je moet aan het begin van de cursus aan alle deelnamevereisten voldoen. Als je dit niet doet, kan je worden uitgesloten van deelname aan de cursus. Als u denkt dat dit een probleem kan zijn (bijvoorbeeld als u late beoordelingsresultaten heeft), neem dan zo snel mogelijk contact op met Admissions op 0800 289997 (VK), 44 (0) 1483 216000 (internationaal) of email admissions @ law. ac.uk.

Toekomstige trainee solicitors

De SRA heeft onlangs over een aantal voorgestelde wijzigingen in zijn reglement geraadpleegd, waaronder het verwijderen van de vereiste dat studenten zich moeten aanmelden voor de inschrijving van studenten en hun academische opleidingsfase goedkeuren voordat ze met de LPC beginnen.

Als u een trainingscontract hebt gekregen, moet u ervoor zorgen dat de Solicitors Regulation Authority (SRA) uw "karakter en geschiktheid" heeft gecontroleerd om een ​​advocaat te zijn.

Dit kan ten minste zes maanden duren om te voltooien als u:

 • Bepaalde strafbare feiten begaan
 • Schuldig bevonden aan een academische overtreding
 • Hadden ernstige financiële problemen (zoals faillissement, individuele vrijwillige regelingen of arresten van County Court)
 • Zijn onderworpen aan ongunstige regelgevende bevindingen
 • Demonstreerd elk ander gedrag dat we niet van een advocaat verwachten (bijvoorbeeld gedrag dat oneerlijk, gewelddadig of discriminerend was)

Neem een kijkje op de SRA Suitability Test 2011 voor meer informatie en vul de geschiktheidstoepassing in als u hen over eventuele problemen wilt vertellen.

Als u niets te vertellen hebt aan de SRA, kunt u hen hiervan op de hoogte brengen wanneer u en uw werkgever hen laten weten dat uw training moet beginnen.

Als het besluit van de SRA niet vóór de startdatum van het LPC wordt bevestigd, kunt u doorgaan met de cursus maar dit doen op eigen risico. Als je je zorgen maakt over een kwestie van karakter en geschiktheid, neem dan contact op met de SRA op 0370 6062555 of http://www.sra.org.uk/contact-us/

Accreditatie van voorafgaand leren

Als u eerder een BVC of BPTC hebt bestudeerd, kunt u worden vrijgesteld van bepaalde elementen van de LPC. Ga voor meer informatie naar de SRA-website en neem contact op met ons Admission-team op 0800 289997 (VK), 44 (0) 1483 216000 (internationaal) of e-mail admissions@law.ac.uk

Engelse taalvereisten

Als je een diploma hebt behaald buiten het Verenigd Koninkrijk en je komt niet uit een 'Engelssprekende meerderheid', geef dan een gewaarmerkt afschrift van een van de goedgekeurde Engelse taaltests.

Plaats

Online. Verplichte aanwezigheid vereist voor inductie en bij een keuze uit London Bloomsbury, Birmingham en Manchester campussen. Beoordeling naar keuze: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester.

Laatst bijgewerkt op November 2019

Over de school

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education, with a rich heritage and reputation for innovation. In fact, we've trained more practising lawyers ... Lees meer

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education, with a rich heritage and reputation for innovation. In fact, we've trained more practising lawyers in the UK than anyone else. With campuses based in many of the UK’s most vibrant and interesting cities, in addition to a campus in Hong Kong, The University of Law offers a first-class, professional learning experience in a diverse choice of locations. Lees Minder
Londen , Birmingham , Bristol , Chester , Exeter , Guildford , Leeds , Manchester , Londen , UK Online , Madrid , Lezing , Londen , Wenen , Liverpool , Nottingham , Hong Kong , Norwich + 17 Meer Minder