Hogere certificaat in islamitische financiƫn, bankwezen en recht (hcifbl)

Regent Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Hogere certificaat in islamitische financiën, bankwezen en recht (hcifbl)

Regent Business School

Waarom Een Programma In Islamic Finance en Recht?

Islamitisch bankieren en financiën is de snelst groeiende sector in de Financial Services Industry, het opnemen van een jaarlijkse groei van meer dan 15%. In Zuid-Afrika initiatieven te faciliteren Islamic Banking and Finance zijn in het leven geroepen. Fiscale wetten zijn aangepast met het oog op het aantrekken van petro dollars uit het Midden-Oosten landen. Zuid-Afrika kan de hub van het islamitisch bankieren in Afrika zijn. Daarnaast is er een toenemende belangstelling voor islamitische Banking and Finance in Afrika en de islamitische wet vormt de basis van dit. Een programma in Islamic Finance en Recht zal bijdragen aan de ontwikkeling van menselijk kapitaal op dit gebied.

Wat zal ik halen uit dit programma?

Het programma is ontworpen om een ​​goed begrip van de islamitische wet en Financiën bieden. De cursus heeft tot doel de deelnemers met kennis uit te rusten op een breed spectrum van Islamic Finance, Banking en relevante juridische kwesties om het inzicht van de uitvoerbaarheid van Islamic Finance, Banking and Law in een seculiere staat te verbeteren. Er is een wildgroei van Islamitische banken en islamitische ramen in conventionele banken in Zuid-Afrika en de rest van de wereld. De deelnemers zullen de basiskennis en vaardigheden hebben om hen in staat om inzicht te krijgen in het gebied van de islamitische Bank-, Financie- en Recht hebben.

Het programma zal een verrijkende ervaring voor mensen met en zonder Islamitische (sharia) de kennis en aan kandidaten uit verschillende religieuze denominaties zijn.

Programme Delivery

Het programma zal worden geleverd door middel van een mix van lezingen en zelfstandige studie. Lezingen zal worden vergemakkelijkt door toonaangevende Islamic Finance en Recht geleerden. Studenten het invullen van dit programma zal ook in staat om verticaal te verwoorden op de RBS BCom Degree programma.

Modules worden afgerond

  • Beginselen van de islamitische wet - Islamic Banking & Finance - islamitisch familierecht - Inleiding tot de principes van de islamitische wet - justitiële stelsel in de islam - Islamitisch Strafrecht - Islamitische Medische jurisprudentie
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Durban, KwaZoeloe-Natal
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan