Het Graduate Programme in Banking en Financial Law loopt sinds 1984 voorop in de wetgeving inzake financiële dienstverlening. Het is het oudste LLM-programma in zijn soort in de Verenigde Staten en heeft sinds zijn oprichting meer dan 2000 advocaten opgeleid voor leidinggevende posities in de Verenigde Staten. Verenigde Staten en over de hele wereld. Onze afgestudeerden hebben invloedrijke functies bij overheidsinstanties, advocatenkantoren, bedrijven, financiële instellingen en niet-gouvernementele organisaties op wereldwijde basis.

In dit programma willen we een opleiding bieden die zowel relevant als praktisch is. Om dit te doen, hebben we een faculteit samengesteld van financiële dienstverleners die meesters zijn in hun vakgebied en die de passie, toewijding en toewijding hebben om jonge advocaten te onderwijzen en op te leiden. Onze co-curriculaire activiteiten voorzien onze studenten van een totale onderdompeling in het gebied van het financiële recht, door middel van stages, loopbaanbesprekingen, lezingen en de mogelijkheid om te dienen bij de medewerkers van de Review of Banking and Financial Law, het oudste door studenten geleide voor dit onderwerp.

Onze deuren staan open voor serieuze professionals die graag een kans willen grijpen voor een carrière in de nieuwe wereld van financiële diensten. Als u ons perspectief deelt en kansen ziet waar anderen een crisis zien, nodigen wij u uit om deel te nemen aan het programma. We kunnen u verzekeren dat u ervan zult genieten.

Curriculum speciaal ontworpen voor graduate studie

Uitgerust met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de regelgevings-, transactie- en nalevingsbehoeften van klanten van financiële diensten in de huidige wereldeconomie aan te kunnen, hebben onze afgestudeerden wereldwijd invloedrijke posities - in banken, overheden, advocatenkantoren, bedrijven, financiële instellingen en multilaterale en niet-gouvernementele organisaties . Sinds het verlenen van onze eerste LLM in bankieren

Het studieprogramma, gericht op regulatorische cursussen en transactionele cursussen op het gebied van bankrecht, effectenrecht en algemene financiële dienstverleningswetgeving, leidt tot de graad van Master of Laws in het bank- en financieel recht. Studenten kunnen er ook voor kiezen om hun studies te concentreren in een van de beschikbare programmaconcentraties.

Buiten het klaslokaal kunnen studenten hun studie aanvullen door zich te concentreren op de financiële diensten van de dag via lezingen, conferenties en rondetafelgesprekken. Een aantal van deze conferenties en lezingen worden mede gesponsord door groepen zoals de American Bar Association, de Boston Bar Association en The Clearing House Association.

We zijn ook trots om de lancering van het Certificate in Financial Services Compliance aan te kondigen, het eerste online programma dat wordt aangeboden door het Graduate Program in Banking.

109396_Capture.JPG

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 4 andere vakken van Boston University School of Law »

Laatst bijgewerkt op April 18, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 - 8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Deadline
Vraag informatie aan
Applications received after this date will be reviewed on a space available basis
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applications received after this date will be reviewed on a space available basis
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applications received after this date will be reviewed on a space available basis
Einddatum