Graduate Diploma in Law (gemeenschappelijk professioneel examen)

Manchester Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graduate Diploma in Law (gemeenschappelijk professioneel examen)

Manchester Metropolitan University

Overzicht

Verbeter uw juridische carrière met onze Conversation Diploma in Law (GDL) conversiecursus. Ontworpen voor studenten die op zoek zijn naar de uitdagingen en voordelen van een juridische carrière, maar die geen licentiaatsdiploma in de rechten hebben, of voor degenen met aanzienlijke werkervaring, maar zonder formele kwalificaties.

Veel werkgevers voelen zich aangetrokken tot GDL-studenten in een steeds competitievere legale arbeidsmarkt, omdat u hun organisaties aanvullende vaardigheden en ervaring biedt.

Deze cursus biedt u een grondige basiskennis van de belangrijkste juridische onderwerpen. Het aanbieden van een hoog niveau van face-to-face contact met docenten in lezingen en workshops, en een open deur beleid voor academisch of pastoraal advies, de omgeving is ondersteunend en vriendelijk. We bieden ook een carrière- en employability-adviseur om u te helpen de stappen te nemen naar een bevredigende juridische carrière.

Kenmerken en voordelen van de cursus

Mogelijkheden om te schieten
Mooting aan Manchester Law School is onderdeel van een gespecialiseerde afdeling op de GDL-cursus en we zijn uitgegroeid tot een toonaangevend centrum voor lobby en pleitbezorging in het Verenigd Koninkrijk. De lobbygemeenschap op de rechtsschool is zeer actief, organiseert regelmatig sessies en debatten, ondersteund door een team van deskundige docenten. Onze Mooting-teams hebben gestreden op en het hoogste niveau van 2013-16 en hebben regelmatig nationaal succes bij de competitie genoten.

Prijswinnende facultaire omgeving
Manchester Law School is een inspirerende en zeer professionele omgeving om te studeren, met moderne collegezalen, studiezones, juridische bibliotheken en een schijnvertoning. U profiteert van een bekroond faculteitsgebouw, inclusief ruime studie- en IT-zones, laptop-balies, cafés en coffeeshops en gratis WiFi. Zeer moderne faciliteiten zijn beschikbaar voor u op onze bloeiende campus in het hart van de tweede stad van het Verenigd Koninkrijk.

Topkwaliteit lesgeven door professionals
Je wordt onderwezen door ervaren professionals en krijgt het best mogelijke onderwijs en directe toegang tot het beroep. U zult profiteren van docenten die een echte passie hebben voor hun onderwerpen.

Cursus details

Uw GDL-onderwijsteam bestaat uit hooggekwalificeerde academische professionals die zich toeleggen op hun vak. Een deel van het team waar je les in krijgt, is onder meer:

Annapurna Waughray PhD, LLM, PGCE, MA | Reader in mensenrechtenwetgeving

Jeffrey Hill Barrister-at-Law, LLB | Senior Lecturer, Barrister (Gray's Inn)

U begint met het ontwikkelen van een sterk begrip van het Engelse rechtsstelsel, naast een inleiding tot juridisch onderzoek en juridische informatietechnologie.

Je gaat dan over naar de Foundations of Legal Knowledge, een reeks eenheden die kernbegrippen uit de rechtsleer zullen introduceren. Deze kennis legt de basis voor uw toekomstige training op LPC- of BPTC-niveau en is van fundamenteel belang voor iedereen die binnen de juridische wereld werkt. De module Juridische vaardigheden en praktijk is specifiek ontworpen om u te helpen de wet toe te passen op praktische scenario's en om de kloof tussen academische en professionele studie te overbruggen, met name wat betreft de vaardigheid om te oefenen.

Deze cursussen worden gegeven aan de speciaal gebouwde Law School van de universiteit door een zeer ervaren academisch team met een reeks professionele achtergronden. Je lessen worden op verschillende manieren afgeleverd, waaronder lezingen, workshops, gericht leren en elektronisch leren.

Er is de mogelijkheid om uw legale netwerk uit te breiden door deelname aan ons gastsprekersprogramma en om uw juridische vaardigheden aan te scherpen door deel te nemen aan een van onze vrijwillige wettelijke werkschema's die pro deo juridische diensten aanbieden aan diegenen die anders geen toegang zouden kunnen krijgen tot hen.

De cursus loopt van september tot juni, maar voorafgaand aan deze ontvangt u een introductiepakket met een link naar onze online revisie- en zelftestresources. Ons introductieprogramma is ontworpen om u een goed begrip van het Engelse rechtssysteem te bieden, evenals om u kennis te laten maken met Manchester Law School en de faciliteiten die wij bieden.

Core Units

  • Contractenrecht
  • Strafrechtelijke wet
  • Aandelen en Trusts
  • Wet van de Europese Unie
  • Land wet
  • Juridische vaardigheden en praktijk
  • Publiekrecht
  • Wetgeving inzake de onrechtmatige daad

Toelatingseisen

Je moet een onderscheiding hebben van het VK of de ROI. Internationale studenten met een diploma komen in aanmerking voor toepassing zolang de gelijkwaardigheid met een UK / ROI-graad is aangetoond.

Internationale kandidaten of studenten zonder diploma maar met werkervaring moeten contact opnemen met de wet @ MMU .ac.uk voor meer informatie over toelatingseisen. Vanwege de populariteit van de GDL wordt meestal de voorkeur gegeven aan hogere classificaties.

Internationale studenten, ga naar MMU .ac.uk / international of neem contact op met wet @ MMU .ac.uk.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 6, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Britse en EU-studenten: voltijd: £ 9.250 per jaar. Part-time: £ 4,625 per jaar. Niet-EU- en Channel Island-studenten: voltijdtarief: £ 15.500 per jaar. Deeltijdskosten: £ 7,750 per jaar.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Manchester, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates