Graduate Diploma in Intellectual Property

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het unieke aan deze cursus is dat deze volledig online kan worden uitgevoerd, waardoor studenten niet meer nodig zijn om face-to-face lessen bij te wonen.

Afgestudeerden kunnen onderwerpen kiezen die een goed begrip geven van de principes van: het geregistreerde handelsmerksysteem in Australië en Nieuw-Zeeland, inclusief de bescherming van niet-geregistreerde merken en verwante vormen van bescherming tegen misleidend of oneerlijk handelsgedrag in de octrooienwetgeving in Australië en Nieuw-Zeeland, octrooien systemen, interpretatie en geldigheid van, inclusief de inhoud en implicaties van een octrooischrift en claims, evenals gerelateerde vertrouwelijke informatie en knowhow die hen in staat stelt advies te geven over mogelijke octrooi-, geldigheids- en compliantieontwerpwetgeving en praktijken in Australië en Nieuw Zeeland, zodat ze kunnen adviseren over mogelijke vragen over inbreuk op het ontwerprecht, rechtsgeldigheid en nalevingsprocedures en de regelgeving voor professioneel gedrag van handelsmerkadvocaten en octrooigemachtigden van Trans-Tasman in Australië en Nieuw-Zeeland. Afgestudeerden kunnen ook kiezen uit optionele onderwerpen, waaronder auteursrecht, wereldwijde aspecten van intellectueel eigendomsrecht, intellectueel eigendom en traditionele kennis, intellectuele eigendom en mensenrechten en de commercialisering van intellectuele eigendom.

Afhankelijk van de onderwerpen die worden afgenomen, kunnen afgestudeerden registratie als handelsmerkadvocaat in Australië aanvragen en voldoen aan de meeste onderwijsvereisten voor registratie als een Trans-Tasman-octrooigemachtigde in Australië en Nieuw-Zeeland. Kunstbeheerders of mediaprofessionals kunnen carrièremogelijkheden verbeteren door deskundigheid op te bouwen in de commercialisering of het beheer van intellectuele eigendommen. Andere carrièremogelijkheden zijn: IP-jurist, IP-portfoliomanager, beleidsmaker en overheidsregulateur. Met deze cursus kunnen buitenlandse geregistreerde advocaten de noodzakelijke onderwerpen uitvoeren die de Trans-Tasman IP Attorneys Board vereist voor de registratie van Australië of Nieuw-Zeeland.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industr ... Lees meer

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industry need, so what you learn will prepare you for your future career. Lees Minder