Graduate Diploma in Nieuw-Zeeland Immigration Advice (Level 7)

Toi Ohomai Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graduate Diploma in Nieuw-Zeeland Immigration Advice (Level 7)

Toi Ohomai Institute of Technology

Hou van het werken met mensen van over de hele wereld? Mensen op zoek naar een nieuwe manier van leven te zetten vaak Nieuw-Zeeland aan de top van hun verlanglijstje - maar de immigratie proces kan moeilijk en verwarrend zijn; professioneel advies is van vitaal belang.

BELANGRIJKE MEDEDELING

Op 1 januari 2016 de Graduate Diploma in Nieuw-Zeeland Immigratie Advies verving de Graduate Certificate in Nieuw-Zeeland Immigratie advies als het pad naar de licentie als een immigratie-adviseur voor Nieuw-Zeeland.

Als toelating tot de Graduate Diploma in Nieuw-Zeeland Immigratie Advies heeft zowel gespecificeerde academische en Engels taaleisen, met de nodige documentatie om te bewijzen dat u voldoet aan toelatingscriteria zal de verwerking van uw aanvraag te versnellen.

Iedereen die immigratie advies te licentiëren. Tenzij je een vrijgestelde persoon moet u invullen deze kwalificatie een aanvraag voor een vergunning en de Bay of Plenty Polytechnic is het enige instituut in het land in staat aan te bieden.

Deze zeer populaire online programma kan worden bestudeerd vanuit overal in de wereld.

Het is een intensieve, interactieve online cursus met strenge toelatingscriteria, met name rond Engels competentie, en studenten zullen al een graad of eerdere ervaring in de sector.

Content Details

Het programma is ontwikkeld door de Bay of Plenty Polytechnic in samenwerking met het Immigration Advisers Authority en de immigratie advies industrie, naar Nieuw-Zeeland immigratie adviseur vergunningseisen voldoen. De kwalificatie kan in een jaar full-time studie of langer worden ingevuld als bestudeerd in deeltijd.

Details van de licentie-eisen kan worden gevonden op de website van Immigration Advisers Authority. Wij raden u aan u in aanmerking komt voor een vergunning te controleren door het lezen van deel 15 van de Immigration Advisers Licensing Act 2007.

Let op: er recente wijzigingen in de vergunningen regime zijn geweest:

 • Studenten die de Graduate Certificate in Nieuw-Zeeland Immigratie Advies in februari 2015 begonnen of ouder kunnen zich aanmelden voor een voorlopige licentie na de voltooiing van de cursussen A & B en een volledige licentie na het voltooien van cursussen A, B, C & D, en de toekenning van de Graduate Certificate in Nieuw-Zeeland Immigration Advice kwalificatie;
 • Studenten die de Graduate Certificate in juli 2015 begonnen in staat zijn om een ​​aanvraag voor een voorlopige licentie na het voltooien van opleidingen A & B, maar voorafgaand aan het verkrijgen van een volledige licentie zal zijn vereist zal zijn om cursussen A- D te voltooien, worden bekroond met de kwalificatie, en hebben twee afgerond jaar onder toezicht van een full Vergunninghouder voordat een volledige licentie wordt verleend;
 • Studenten die de Graduate Certificate in Nieuw-Zeeland Immigratie Advies part-time in juli 2015 begonnen moet de kwalificatie hebben afgerond december 2016 omdat het niet beschikbaar na die datum zal zijn.
 • Vanaf januari 2016 de Graduate Diploma in Nieuw-Zeeland Immigratie Advies vervangt de Graduate Certificate in Nieuw-Zeeland Immigratie Advies en geeft het pad naar licenties. De eis voor twee jaar toezicht zal blijven.
 • Studenten die de Graduate Diploma kwalificatie te voltooien kan een voorlopige licentie krijgen na het voltooien van opleidingen 6015, 7012, 7013, 7014, maar voorafgaand aan het verkrijgen van een volledige licentie nodig zal zijn om alle acht cursussen, worden bekroond met de kwalificatie, en hebben afgerond twee jaar onder de supervisie van een full Vergunninghouder voordat een volledige licentie wordt verleend.

Leren in deze kwalificatie is sequentieel. Alle cursussen en examens voor cursussen 1-4 moeten met succes worden afgerond voordat u naar cursussen 5-8.

International Students

Er is geen verplichting om Nieuw-Zeeland te komen om te studeren voor deze kwalificatie. Studie visa worden niet afgegeven voor dit programma.

Cursussen

(Met het oog. Let op de eerste vier cursussen moeten met succes worden afgerond voordat de studenten kunnen doorstromen naar de volgende vier gangen)

1. Cursus 6015 - Inleiding tot de Immigratie- Industrie en professionele verantwoordelijkheden

In deze cursus zullen de studenten te identificeren en te verkennen van de rol van een erkende immigratie adviseur en de licentie-eisen een adviseur moet binnen werken, onderzoek naar de professionele verantwoordelijkheden van een immigratie-adviseur, waaronder de gedragscode, en identificeren van de kenmerken van de professionele communicatie die relevant zijn een immigratie-adviseur.

2. Cursus 7012 - Inleiding tot het Immigration Law en besluitvorming

In deze cursus zullen de studenten te analyseren het wetgevend kader dat de praktijk van adviseurs immigratie leidt, een overzicht van de Nieuw-Zeelandse immigratie visa-systeem, verken immigratie besluitvorming, navigeren de handleiding en de factoren die van invloed zijn verplichte gezondheids- en karakter te beoordelen.

3. 7013 - Tijdelijke Entry, Compliance en Onrechtmatig Status

In deze cursus zullen de studenten omstandigheden evalueren en geven immigratie advies met betrekking tot tijdelijke toelating klasse visa, de omstandigheden te evalueren en advies geven in verband met compliance en onwettige toestand. Studenten zullen ook in staat zijn om te interpreteren en de relevantie van een aantal omstandigheden te beoordelen om applicaties en verken mondelinge en schriftelijke communicatie in het Engels vaardigheden die helpen adviseurs van de immigratie om professioneel te werken met klanten.

4. Cursus 7014 - Residence

In deze cursus leren de studenten aan opdrachtgever omstandigheden en in aanmerking te komen evalueren in relatie tot de woonplaats klas en kennismigrant visumaanvragen. Studenten zullen ook blijk geven van hun vermogen om schriftelijke communicatie in het Engels vaardigheden die helpen adviseurs van de immigratie om professioneel te werken met klanten consequent toe te passen.

5. Cursus 7015 - Professional Practice

In deze cursus zullen de studenten onderzoeken en aspecten van de praktijk uit te voeren als een immigratie-adviseur, waaronder zakelijke praktijken, professionele vaardigheden en ethische overwegingen ten opzichte van de Code of Conduct en de Competentie Normen en de toepassing van de communicatieve vaardigheden bij het verstrekken van de immigratie advies.

6. Cursus 7016 - Specialist Immigratie Areas

In deze cursus zullen de studenten verkennen en professionele kennis en vaardigheden toe te passen bij het werken als een immigratie-adviseur in een aantal gespecialiseerde gebieden immigratie en geschreven Engels vaardigheden toe te passen om een ​​professionele standaard bij het werken met cliënten.

7. Cursus 7017 - Managing Client Cases

In deze cursus zullen de studenten interpreteren en kennis van Nieuw-Zeeland immigratiewetgeving toe te passen met betrekking tot een reeks van client-applicaties, blijk geven van hun vermogen om de eisen van de toepassingen en vertegenwoordigingen van klanten beheren en toepassen van de professionele kennis en vaardigheden verwacht van een immigratie-adviseur, met inbegrip met behulp van schriftelijke en mondelinge kennis van het Engels aan een cliënt te adviseren in een verscheidenheid van de immigratie situaties.

8. Cursus 7018 - Applied Practice (stage) *

Deze cursus biedt een mogelijkheid voor studenten om toe te passen en professionele praktijken om een ​​erkende immigratie adviseur betrokken te evalueren, kritisch te reflecteren over kwesties door de analyse van een reeks van zaken en agentschap beleid en praktijken, en consequent toe te passen schriftelijke en mondelinge kennis van het Engels in het kader van een stage. Deze cursus optie is alleen beschikbaar voor studenten die een fysieke immigratie adviserende bedrijf, waar toezicht staan ​​van een geldige licentie Nieuw-Zeelandse Immigratie adviseur kan worden geleverd kan bij te wonen.

8a. Cursus 7019 - Toegepaste Practice *

Deze cursus biedt een mogelijkheid voor studenten om toe te passen en professionele praktijken om een ​​erkende immigratie adviseur betrokken te evalueren, kritisch te reflecteren over kwesties door de analyse van een reeks van zaken en agentschap beleid en praktijken, en consequent toe te passen schriftelijke en mondelinge kennis van het Engels in het kader van gesimuleerde werksituaties. Deze cursus optie zal beschikbaar zijn voor studenten die niet in staat om een ​​stage te regelen bent.

* Studenten zijn verplicht om in te schrijven in een van beide 7018 of 7019

Data / Tijden / Locaties

Deze online cursus kunt u full-time of part-time studie van overal in de wereld, en richt zich op verschillende tijdzones. Het leren wordt ondersteund door docenten geven van je individuele en collectieve ondersteuning, begeleiding en feedback. De cursus is fast-paced en en intensief. Als je in de werkgelegenheid u sterk aangemoedigd om in deeltijd te studeren.

Elke cursus omvat ongeveer 150 uren studietijd plus een eindexamen. Daarnaast kunt u deelnemen aan online tutorials, self-directed studie en volledige beoordeling taken. Data en tijden van de online tutorials zal worden geadviseerd een keer afgerond.

Full-time studie

In uw eerste semester vindt u Course 1 (6015) en Course 2 (7012) te bestuderen, leerden elkaar meer dan 8 weken. Na een week pauze, zal Cursussen 3 (7013) en 4 (7014) worden onderwezen. Er zal een 1 week studie pauze voordat de examens voor alle vier cursussen. Uw tweede semester van de studie zal hetzelfde patroon voor Courses 5-8 (7015-7018) te volgen.

Part-time studie

In uw eerste semester vindt u Course 1 (6015) studeren meer dan 8 weken. Na een week pauze Course 2 (7012) zal worden onderwezen. Er zal een week pauze voordat je gaat zitten de examens voor zowel Course 1 (6015) en Course 2 (7012). Uw tweede semester van de studie zal hetzelfde patroon voor Courses 3 (7013) en 4 (7014) te volgen.

semesters

 • Semester One: 22 februari - 1 juli 2016 met één week studie breekt 18-22 april en 20-24 juni. Examen week is 27-01 juli 2016.
 • Semester Twee: 18 juli - 25 november 2016 met één week studie breekt 12-16 september en 14-18 november. Examen week is 21-25 november 2016.

Indicatieve Vergoedingen

 • Binnenlandse studenten $ 4,784.00 (van toepassing op Nieuw-Zeelandse burgers en houders van Nieuw-Zeeland Residence klasse visum).
 • Internationale studenten die woonachtig zijn in Nieuw-Zeeland $ 17,320.00 (NZ $ 2165 per module: 8 modules te voltooien).
 • Internationale studenten die buiten 15,064.00 Nieuw-Zeeland $ ($ NZ $ 1883 per module: 8 modules te voltooien).

Fiscale aanpassingen van toepassing kunnen zijn afhankelijk van de verblijfsstatus - op aanvraag.

Gelieve te staan ​​tussen de $ 100- $ 150 per cursus voor examengeld.

De getoonde voor de binnenlandse studenten vergoeding is van toepassing op Nieuw-Zeelandse burgers en ingezetenen. Als een internationale taks niet in bovenstaande lijst vindt u op de pagina internationale vergoedingen. Alle kosten zijn slechts indicatief en aan verandering onderhevig.

U kunt in aanmerking komen voor een StudyLink Student Loan voor uw collegegeld.

Zoek uit of je programma in aanmerking komt door een bezoek aan de Studylink website.

Als u ook moeten natuurlijk gerelateerde kosten, dat wil zeggen als geschetst in het programma van de kosten boven, moet je apart toepassen op StudyLink (tot 1.000 $ / academisch jaar voor in aanmerking komende studenten). Let natuurlijk kosten worden rechtstreeks op uw bankrekening door StudyLink betaald en je zal nodig zijn om deze te betalen aan Bay of Plenty Polytechnic.

Behaalde diploma's

Na succesvolle afronding van het programma ontvangt u:

 • Graduate Diploma in Nieuw-Zeeland Immigration Advice (Level 7)

Carrièremogelijkheden

 • immigratie adviseur

Entry Criteria

Om uw geschiktheid te beoordelen voor een plaats op de Graduate Diploma in NZ Immigratie Advies Niveau 7-programma, moet u bewijzen dat u voldoet aan zowel de academische en Engels Taal Competentie toelatingseisen hieronder bieden:

1. Academische Eisen

 • Een gewaarmerkt afschrift van een undergraduate-diploma of gelijkwaardig leerzame ervaring, zoals blijkt uit een erkende gelijkwaardige kwalificatie;

Als je je diploma in Nieuw-Zeeland niet heeft voltooid, maar de universiteit en het jaar dat u uw kwalificatie voltooid is een van die geboekt op Immigration New Zealand's List van Kwalificaties Vrijgesteld van Beoordeling op niveau 7 of hoger, dan zullen we ook herkennen als meeting de academische toelatingseis. Maar als uw kwalificatie niet wordt herkend, moet u uw kwalificaties beoordeeld door de New Zealand Qualification Authority (NZQA) en stuurt ons die beoordeling;

Of

 • Voor degenen die niet over een diploma niet aanhouden of gelijkwaardig moet u een brief met het verzoek Special Entree vergezeld van uw CV De brief bieden zal moeten gelijkwaardige praktische en professionele ervaring te hebben op een professioneel niveau in een gebied dat u verplicht om te analyseren werkte schetsen en problemen op te lossen en te demonstreren intellectuele onafhankelijkheid, analytische strengheid en geluid communicatieve vaardigheden voor een periode van tenminste 3 jaar. U zal ook nodig zijn om onze Bopp plechtige verklaring af te ronden.

2. Engels Taal Competentievereisten

U MOET voldoen aan een van de vereisten zoals hieronder beschreven. We kunnen een ander bewijs van Engels taalvaardigheid niet aanvaarden.

 1. Als al je opleiding is in het Engels, met inbegrip van al het basisonderwijs plus drie jaar voortgezet, met een minimum van vijf jaar secundair (tertiaire studies uitgevoerd in het Engels is niet van toepassing), in één van de volgende landen (waar alle scholen wordt onderwezen in Engels): Australia; Barbados; Belize; Botswana; Gemenebest Dominica; Gambia; Grenada; Guyana; Jamaica; Nieuw Zeeland; Nigeria; Saint Kitts & Nevis; Saint Lucia; Trinidad & Tobago; het Verenigd Koninkrijk; de Verenigde Staten van Amerika wordt u verplicht om onze Details van Scholing formulier (zie hieronder) en onze Wettelijke Verklaring formulier (zie hieronder) te voltooien; je hoeft niet aan een test van het Engels taal te voltooien.
 2. Als je je school in elk land niet boven je vermeld hebt voltooid zijn verplicht om een ​​test van het Engels talenkennis (IELTS of TOEFL) te voltooien. Aanvragers zullen worden verplicht om een ​​gewaarmerkt afschrift van een van beide te bieden:
 • Afronding van een onderzoek Academisch Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) met een minimum academische scores van Reading 6,5; Luisteren 6.5; Spreken 6.5; en het schrijven van 6,5 met een minimale totale IELTS academische band score van 7,0 of meer hebben; Or
<li>Voltooiing van een test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) papier-gebaseerde test (PBT) met een minimale totale score van 600 en een minimale score van 5 in de Test van schriftelijke Engels (TWE); <strong>Or</strong></li>
<li>Voltooiing van een test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) internet-gebaseerde test (iBT) met een minimale totale score van 100 en een minimale score van 24 in schrijven.</li>

vereisten voor de computer

 • De toegang tot een computer en betrouwbare high speed internet service
 • Nieuwste Internet Explorer, Firefox of Chrome
 • Headset met microfoon, webcam
 • Microsoft Word - minimaal versie 97-2003
 • Microsoft PowerPoint - minimaal versie 97-2003
 • Nieuwste Adobe Flash en Reader (gratis te downloaden van de Adobe online)
 • Nieuwste Java geïnstalleerd
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
15,064 NZD
Locations
Nieuw-Zeeland - New Zealand Online
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates