Graduate diploma in de rechten

Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graduate diploma in de rechten

Lancashire Law School - University of Central Lancashire

De GDL is een conversiecursus die niet-wetenschappelijke afgestudeerden of degenen met een buitenlandse rechtsgraad een kans biedt om een ​​loopbaan in de rechten te volgen. Het biedt een strenge en uitdagende leerervaring, die door werkgevers wordt geprezen. Na succesvolle afronding van de GDL kunnen de studenten verdergaan naar de beroepsopleiding van de opleiding; Ofwel de Legal Practice Course (LPC), voor degenen die een advocaat willen worden, of de Bar Professional Training Course (BPTC) voor barristers.

Ons doel is om uw intellectuele capaciteit voor zelfstandig leren te consolideren en verbeteren door middel van juridisch onderzoek, redenering en argumentatie. Je krijgt waardevolle overdraagbare vaardigheden, waaronder mondelinge / schriftelijke communicatie, groepswerk, voorspraak, interviewing en onderhandeling, kritisch denken en e-presentaties.

De GDL is een eenjarige voltijdskursus of twee jaar deeltijdcursus. Beide cursussen zijn beschikbaar op de campus of via afstandsonderwijs.

LEERMILIEU EN ASSESSERING

Alle zeven basismodules worden beoordeeld door een 1500-jarig coursework (25%) en examen (75%). De examens hebben een duur van twee uur. Zij worden gehouden aan het einde van het semester waarin de module is onderwezen. Campusgebaseerde studenten worden ook beoordeeld in seminars op de basismodules. Afstandsleerstudenten worden beoordeeld op hun bijdragen aan synchrone discussies en werk aan tutors. Advocatenvaardigheden worden beoordeeld door middel van een online evaluatie op het Engelse juridische systeem (25%), en per moot (75%).

Full-time

  • Campus: lessen zijn op dinsdag en donderdag tussen 14:00 en 20:00 uur geopend.
  • Afstandsonderwijs: alle lessen vinden plaats via het online leerplatform van de universiteit door middel van interactieve werkboeken, synchrone discussies en persoonlijke feedback over schriftelijk werk.

Deeltijds

  • Campus: tussen 18.00 en 21.00 uur op dinsdag en donderdag.
  • Afstandsonderwijs: alle lessen vinden plaats via het online leerplatform van de universiteit door middel van interactieve werkboeken, synchrone discussies en persoonlijke feedback over schriftelijk werk.

Aanslag

Studenten zullen een onafhankelijk juridisch onderzoeksproject afronden op een onderwerp van hun keuze. Dit is een 5.000 woord proefschrift en is een kans voor studenten om hun interesse in een rechtsgebied na te streven die buiten de basismodules valt.

LEERUITKOMSTEN & DOELSTELLINGEN

Wij streven ernaar om de perfecte mix van kennis, praktijkervaring en relevantie te creëren om UCLan afgestudeerden te voorzien van het vertrouwen en de vaardigheden die ze nodig hebben om vooruit te komen in de wereld van het werk.

INDUSTRIE LINKS & PROFESSIONELE ACCREDITATIE

De Law School heeft uitstekende links met de advocatuur, de politie en de proefdiensten en onze studenten genieten van regelmatige bezoeken en gesprekken van toonaangevende artsen, academici, barristers, advocaten en rechters. De cursus is gevalideerd door de Solicitors 'Regulation Authority en de Bar Standards Board. De cursus is goedgekeurd door de Indian Bar Council.

GRADUATE CAREERS

Het UCLan Careers Team biedt aan het lopende advies en begeleiding van de ondersteunende carrière tijdens uw opleiding en na afstuderen, samen met een reeks modules, werkervaringskansen en evenementen om u te helpen de vaardigheden te verwerven om u in staat te stellen om potentiële werkgevers op de competitieve markt van vandaag te onderscheiden.

TOELATINGSEISEN

Aanvragers die afgestudeerd zijn, moeten een diploma behalen in elk vak van:

  • Een Britse of Republiek Ierland Hoger Onderwijsinstelling; of
  • Een overzeese instelling (onder voorbehoud van goedkeuring door het internationale toelatingsproces bij UCLan)

Aanvragers die geen afgestudeerden zijn, kunnen nog steeds overwogen worden, maar worden geadviseerd om vooraf contact op te nemen met de toelatingshandleiding om hun kwalificaties en / of werkgeschiedenis te bespreken.

In passende omstandigheden zal de school kandidaten voor een interview oproepen waar het noodzakelijk geacht wordt dat er meer informatie nodig is om de student te kunnen beoordelen om aan bovengenoemde criteria te voldoen.

Voor buitenlandse aanvragers waarvan de eerste taal niet Engels is of hogere opleiding heeft, waar het onderwijsvorm niet Engels is, is de taalvereiste IELTS 6,5 (zonder individuele component onder 6,0) of gelijkwaardige kwalificatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
6,000 GBP
- Voltijd, per jaar (UK / EU)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Lancashire, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates