Globale ph.d. programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Global Ph.D. Programma

De nieuwe Ph.D. programma worden een echt onderzoek gemeenschap van wetenschappers wiens werk wordt gecontroleerd en begeleid door de beste internationale normen op het gebied te creëren.

WAAROM EEN WERELDWIJD PH.D. PROGRAMMA

Een volledig gefinancierd Ph.D. programma

Católica Global School of Law wordt sollicitaties accepteren van gekwalificeerde kandidaten voor de Global Ph.D. Programma. Toegelaten kandidaten ontvangen een volledige collegegeld ontheffing en een maandelijkse toelage berekend om hun levensonderhoud te voorzien als promovendi in Lissabon.

Na een openbare aanbesteding onder doctoraatsprogramma's in alle disciplines, werd het programma gekozen door een internationaal panel van deskundigen voor een volledige financiering door de Stichting voor Wetenschap en Technologie (FCT).

Gericht op de wet in een mondiale context en met Engels als voertaal, de mate bouwt voort op het enorme succes van Católica's LL.M. programma. Een uiterst selectieve groep studenten wordt jaarlijks geworven onder helderste van de wereld uit te nodigen Católica Global School of Law als Ph.D. studenten. Promovendi zal directe toegang tot de stellaire faculteit die doceren aan Católica Global School of Law te krijgen. Zij zullen ook profiteren van een uitgebreide set van uitwisselingsovereenkomsten en wetenschappelijke protocollen die Católica Global School of Law houdt met high-profile wet scholen in de Verenigde Staten, Europa en Latijns-Amerika. Ph.D. studenten worden aangemoedigd om ten minste een jaar in het buitenland door te brengen als visiting fellows aan een partnerinstelling en zal dienovereenkomstig worden gefinancierd.

Het Global Ph.D. Programma belichaamt een nieuw model van doctorale studies in de rechten binnen het Europese vasteland. Het programma eert de traditie van over de proefschrift als een substantiële en originele bijdrage aan de rechtsleer waaruit het vermogen van de kandidaat om onafhankelijke hoogwaardig onderzoek te doen. In tegenstelling tot het traditionele model, echter, die uitsluitend is gebaseerd op de bereidheid en het natuurlijke vermogen van de kandidaat om een ​​proefschrift te produceren in een sfeer van eenzame intellectuele opsluiting, het programma heeft tot doel een echt onderzoek gemeenschap van wetenschappers van wie het werk wordt gecontroleerd en begeleid door creëren de hoogste internationale normen op het gebied.

Het doel van het programma is om een ​​selecte groep van getalenteerde jonge wetenschappers die uitsluitend gewijd aan hun promotieonderzoek te trekken en hen in staat te rigoureus, leesbaar, origineel, redelijk formaat proefschriften schrijven in vier jaar. Het doctoraat wordt beschouwd als een vroege plaats van een geavanceerde stap in de carrière van een geleerde. Derhalve wordt het programma inzetten voor de tijd transformeren de Law School in een geloofwaardige leverancier van junior academici aan de wereldwijde wet onderwijs markt, naast het dienen andere functies - bijvoorbeeld als een leverancier van hooggekwalificeerde en verfijnde ambtenaren, advocaten en juridische consultants - die doctoraten in de wet van nature lenen zich voor.

Programma-informatie

Het Global Ph.D. In de rechten is verdeeld in twee fasen: de twee-semester PhD cursus overeenkomt met 60 ECTS en de zes-semester proefschrift voorbereidingsfase overeenkomt met 180 ECTS. Het doel van de PhD cursus is om de kandidaat om een ​​scriptie voorstel [30 ECTS] produceren bereiden. Studenten zijn verplicht om drie verplichte vakken in dit stadium nemen: een semester lang Methodologie Seminar [10 ECTS], een semester lang Research Workshop [10 ECTS], en de jarenlange Scientific Debate Forum [10 ECTS].

De Methodologie Seminar onderzoekt de aard van de juridische redenering, de waarheid-voorwaarden van juridische argumenten, de geschiedenis van het juridische denken en een verscheidenheid aan middelen uit andere disciplines nuttig zijn om de studie van het recht. Het is een 'bouten en moeren' cursus voor onderzoekers in het veld.

De Research Workshop is bedoeld om promovendi te articuleren mogelijk te maken en om een ​​onderzoeksvoorstel uit te voeren en vormen van onderzoek naar de studie van het recht in een mondiale context, namelijk de traditionele bibliotheek onderzoek, online onderzoek, en empirisch onderzoek relevant te voeren.

Het Wetenschappelijk Debate Forum wordt gehouden om de twee weken; het bestaat in een papieren presentatie door een gast van academische gevolgd door een discussie open voor de gehele onderzoeksgemeenschap op de Law School en het Centrum voor Onderzoek. Aanwezigheid van het forum is verplicht voor promovendi met het doel hen blootstellen aan cutting-edge rechtsleer op verschillende gebieden van het recht en embroiling hen in de cultuur van academisch debat.

De PhD-cursus eindigt met het proefschrift voorstel, dat is een document van maximaal 63.000 tekens identificeren van de voorgestelde onderwerp van het proefschrift, waarin de methodologie (of methoden) aangenomen, met daarin een overzicht van de literatuur, en een overzicht van de bouwstenen van de toekomst thesis. De scriptie voorstel wordt beoordeeld door een commissie bestaande uit de promotor en twee hoogleraren van de Wetenschappelijke Raad van de Law School benoemd. Goedkeuring van het voorstel gaat de kandidaat in de tweede fase van het programma - het voorbereiden van een proefschrift.

De curriculaire structuur van het proefschrift voorbereidingsfase is flexibel, teneinde de behoeften van elke kandidaat passen. Elke kandidaat en zijn / haar leidinggevende, met de hulp van een Tutor, moeten besluiten welke opleiding passend is gezien de eerstgenoemde doelstellingen en het onderwerp van zijn / haar scriptie. In ieder geval wordt de kandidaat verwacht dat jaarlijks rapporteren over de voortgang van zijn / haar werk en de toezichthouder moeten nauwlettend volgen en steunen de kandidaat in deze fase.

Begeleiding van de studenten

Mentorschap is beveiligd door een tutor in de eerste fase van het programma en door de voormalige en de toezichthouder zodra de kandidaat-opbrengst aan de tweede fase. De Tutor wordt gekozen uit de CGSL faculteit. De rol van de Tutor is ondersteuning van en toezicht Ph.D. kandidaten. In de eerste fase van het programma, de Tutor (i) voldoet aan iedere kandidaat om te leren over zijn / haar onderzoeksagenda en om hem te helpen / haar een scriptie voorstel te bouwen; (Ii) leidt hem / haar om docenten die zijn gepubliceerd in het gebied; (Iii) staat de kandidaat in het selecteren van een pool van potentiële toezichthouders; (Iv) suggereert de aanwezigheid van cursussen, seminars en conferenties naast de formele curriculum dat waarschijnlijk de kennis van de kandidaat te verrijken en meer aandacht te geven aan zijn / haar onderzoek doelen; (V) en antwoorden vragen en zorgen over de curriculaire mechanica en de administratieve structuur van het programma van de kandidaten. Kortom, de Tutor personifieert de institutionele steun die de Law School geeft elke kandidaat vanaf de eerste dag in het programma.

Toezichthouders zullen naar verwachting nauwlettend toezien op de werkzaamheden van hun supervisees. In die zin, in het proefschrift voorbereidingsfase kandidaten wordt verwacht dat zij een ontmoeting met hun begeleiders op een maandelijkse basis om de voortgang van de kandidaat te beoordelen, om teksten te bespreken en om te testen argumenten, om onderzoek strategieën te ontwikkelen, en om ontwerpen hoofdstukken van het proefschrift te onderzoeken. Toezichthouders wordt verwacht dat zij de verantwoordelijkheid voor het werk van de kandidaat te nemen en de laatste moet hun toezichthouders beschouwen als primaire gesprekspartners het hele proefschrift voorbereidingsfase.

Internationale Samenwerking

CGSL heeft uitwisselingsovereenkomsten en wetenschappelijke protocollen met high-profile wet scholen over de hele wereld.

Verenigde Staten: Cornel Law School, Duke Law School, Universiteit van Iowa College of Law, University of Illinois College of Law, Universiteit van Houston Law Center, Washington University in St. Louis Law School.

Europe: Universiteit Antwerpen Faculteit der Rechtsgeleerdheid, EBS Wiesbaden Law School, Universiteit van Fribourg Law School, IE Law School, King's College London - The Dickson Poon Law School, Leuven Faculteit der Rechtsgeleerdheid - Universiteit Maastricht, Universiteit van Oslo Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Tilburg Law School , School of Law - Universiteit Utrecht.

Brazilië: Escola de Direito da Fundação Getúlio Vargas (São Paulo) e Escola de Direito da Fundação Getúlio Vargas (Rio de Janeiro).

Als onderdeel van een voortdurende strategie om promovendi veroorloven state-of-the-art middelen voor onderzoek, CGSL gesmeed partnerschappen met de wet scholen aan de Universiteit van Michigan en de Universiteit van Georgetown, in de Verenigde Staten, om de toelating van onze vergemakkelijken Ph.D. kandidaten Gastonderzoekers aan die wet scholen. CGSL heeft ook een speciale regeling met Tilburg Law School in Nederland die het mogelijk maakt onze promovendi aan Ph.D. wonen seminars daar worden aangeboden.

BEURZEN & COLLEGEGELDEN

GLOBAL PHD PROGRAMMA les-en collegegeld - 2013-14

Inschrijvingsgeld: € 150 Inschrijfgeld: € 385 First Semester Collegegeld: € 1,925 50% te worden betaald tot maart, 3 2014: € 962,50 50% te worden betaald tot juni, 3 2014: € 962,50 Second Semester Collegegeld: € 1,925 50% te worden betaald tot september, 3 2014: € 962,50 50% te worden betaald tot december, 3 2014: € 962,50 3 tot 8 semesters (5 maanden per semester (€ 275 / maand)): € 8.250 extra semesters tot het indienen van het proefschrift: € 275/Per maand Indiening van het proefschrift: € 650 Totaal betalingen: € 13,560

Toepassing info

Alleen kandidaten die voldoen aan de volgende voorwaarden voldoen komen in aanmerking voor toelating:

1.Een fundamentele rechten (LL.B., licenciatura, JD, of gelijkwaardig) of, bij uitzondering, in een naburige discipline als vermeende onderzoek van de kandidaat valt op de kruising van de wet en de discipline in kwestie.

2.Een master in de rechten of, bij uitzondering, een pre-Bologna bachelor in combinatie met een uitstekende academische resultaten.

3.Proficiency in het Engels gecertificeerd door een TOEFL score van 600 op het papier-gebaseerde test of 100 op het internet-gebaseerde test, of een IELTS score van 7.0, verkregen binnen twee jaar voorafgaand aan de aanvraag, of Cambridge Certificate of Proficiency in Englishwith een minimale graad van A.

 • Voltooiing van ten minste een aanzienlijke wetenschappelijke tekst, die een scriptie of een tekst van vergelijkbare omvang kunnen zijn.

Aanvragen moeten naar het Admissions Office worden ingediend en moet het volgende omvatten:

 • Officiële transcripties (in het Engels of Portugees), afgegeven door de onderwijsinstelling (en) die de kandidaat heeft bijgewoond.
 • Een Curriculum Vitae.
 • Een persoonlijke verklaring van niet meer dan 1000 woorden uitleggen van de motieven van de kandidaat om het programma bij te wonen.
 • Een vooronderzoek voorstel van niet meer dan 3000 woorden.
 • Twee brieven van aanbeveling.
 • Een groot stuk van wetenschappelijk schrijven, die een scriptie of een soortgelijke tekst kan zijn.
 • Een ingevuld aanvraagformulier.
 • Gefotokopieerd of digitale versie van de aanvrager identificatiedocument.
 • Drie foto's
 • Bewijs van betaling van het inschrijfgeld.
Laatst bijgewerkt op jan 2016

Over de school

atólica Global School of Law was established in 2009 at the Law School of the Catholic University of Portugal and has become the center of the Católica's growing focus on international legal education ... Lees meer

atólica Global School of Law was established in 2009 at the Law School of the Catholic University of Portugal and has become the center of the Católica's growing focus on international legal education. Since its founding, Católica Global School of Law has been successful in achieving a series of goals: it has attracted a remarkable group of scholars and classes of graduate students, both coming from prestigious law schools from all over the world; it has launched three state of the art programmes (an LL.M. Law in a European and Global Context, an Advanced LL.M. in International Business Law and a Global Ph.D. in Law); and it is becoming an important center of graduate teaching and research in law from a global perspective in Lisbon. The quality of its programmes has been consistently recognized by the Financial Times, which has selected Católica Global School of Law as one of the most innovative law schools in the world,with its LL.M. programmes being included for the fourth consecutive year in this prestigious selection. Lees Minder