Het gezamenlijke JD / MS in Bio-ethics-programma wordt aangeboden door Albany Law School in samenwerking met het Alden March Bioethics Institute in Albany Medical College. Het Alden March Bioethics Institute is een internationaal erkende leider in het groeiende veld van de bio-ethiek en haar graduate education-programma's brengen uitstekende leraren, innovatieve onderzoekers, excellente studenten, de nieuwste onderwijstechnologie en een intensief klinisch ethisch programma samen.

De MS in Bio-ethiek is ontworpen voor diegenen die bio-ethiek willen toepassen in hun eigen professionele carrière. Albany Medical College is gunstig gelegen aan de overkant van de Albany Law School , waar rechtenstudenten een unieke kans krijgen om regelmatig deel te nemen aan klinische rondes, ethiekoverleg en educatieve sessies.

Masterstudenten moeten in totaal 10 cursussen voltooien. De online en on-site cursussen omvatten empirische bio-ethiek, onderzoek ethiek, klassieke gevallen, klinische ethiek en anderen. Studenten voltooien ook een vereist masterproject, kiezen een traditionele scriptie, twee publiceerbare tijdschriftartikelen of een praktisch project. Rechten en bio-ethiek joint degree studenten kunnen voldoen aan de vereisten van de master door drie specifieke vakken te volgen aan de Albany Law School . Studenten kunnen ook 12 studiepunten verdiend ontvangen in de Master of Science in Bioethics-programma naar hun JD op Albany Law School . Omdat studenten cursussen dubbel kunnen tellen, kunnen ze in drie tot vier jaar een JD / MS in Bio-ethiek afronden. Studenten van de Albany Law School kunnen ook voldoen aan de schrijfplicht van de Law School in de hogere klasse en het bio-ethische finale onderzoeksproject door één onderzoeksartikel in te vullen dat voldoet aan de vereisten van beide programma's.

Het Alden March Bioethics Institute werkt nauw samen met Albany Law School om een ​​studieplan op te stellen dat rekening houdt met de schema's van beide scholen. MS-cursussen worden aangeboden in de herfst, winter, lente en zomer om studenten flexibiliteit te bieden bij het voltooien van hun vereisten. De MS in Bioethics en de JD / MS Degree-programma's worden geregistreerd door de New York State Board of Regents.

Toelatingseisen

De kandidaat moet in beide programma's worden geaccepteerd en gemotiveerd via het toelatingsproces van elk programma dat moet worden ingeschreven voor het joint degree-programma.

Neem voor meer informatie over aanmelding bij het Alden March Bioethics Institute contact op met:

Prof. Evelyn Tenenbaum
Coördinator van het Joint Degree Bioethics / JD-programma
Albany Law School
etene@albanylaw.edu
1 518-445-3375

Hayley Dittus, MPH
Coördinator van Graduate Studies
Het Albany Medical College Alden March Bioethics Institute
1 518-262-2639
dittush@mail.amc.edu

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Albany Law School »

Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Begindatum
sep 2019
Duration
3 - 4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019