Geavanceerde LL.M. in internationaal zakenrecht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geavanceerde LL.M. in internationaal zakenrecht

Deze LL.M. is een van de weinige programma's die speciaal zijn ontworpen voor advocaten die een professionele carrière in het internationaal ondernemingsrecht willen ontwikkelen.

132672_CGSL_IBL_FUNDO.jpg

Waarom International Business Law

Voor degenen die kiezen voor de specialisatie in International Business Law, biedt het programma een innovatieve benadering van transnationaal, Anglo-Amerikaans en Europees ondernemingsrecht. Het behandelt een breed scala aan onderwerpen, zoals contracten, projectfinanciering, handels- en investeringsarbitrage, ondernemingsrecht, effectenregulering, interne markt van de EU en internationaal belastingrecht.

Belangrijkste functies

Een intensief, geavanceerd programma, specifiek gericht op diegenen die op zoek zijn naar een actieve en internationale professionele praktijk van ondernemingsrecht:

  • Het overtreft de verwachtingen en eisen van zowel ervaren advocaten die hun vaardigheden en kennis willen verdiepen, als van jonge medewerkers die hun kansen in een internationale carrière willen vergroten;
  • Het biedt ook een omgeving waarin degenen die op zoek zijn naar een academische carrière hun academische vaardigheden kunnen verbeteren terwijl ze zich specialiseren in specifieke rechtsgebieden.

Een echt internationaal programma

Studenten hebben een breed scala aan achtergronden en landen. Onze uitstekende faculteit bestaat uit vooraanstaande wetenschappers van prestigieuze Amerikaanse en Europese universiteiten en topadvocaten van internationale advocatenkantoren. Met behulp van interactieve en innovatieve lesmethoden kan onze faculteit de uitgebreide en moderne middelen van Católica gebruiken om studenten op een opwindende en zinvolle manier te betrekken. LL.M. Católica is een van de weinige LL.M. programma's in continentaal Europa die succesvol zijn geweest in het samenbrengen van internationale topwetenschappers en professionals uit zowel Europa als de Verenigde Staten. LL.M. Católica is een van de mooiste en meest gerespecteerde LL.M. programma's in heel Europa.

Programma-informatie

opkomst

Advanced LL.M in International Business Law is een eenjarig programma dat loopt van september tot juli. De academische kalender is onderverdeeld in drie termijnen, verdeeld in 12 uur les per week, 4 uur per dag, meestal 's ochtends, van maandag tot zaterdag. Studenten moeten in totaal 60 ECTS-credits behalen om aan de LL.M. diploma vereisten. Dit omvat cursussen en seminars. Studenten kunnen ervoor kiezen om zich voor het programma in deeltijd in te schrijven, waardoor de cursussen over twee academiejaren worden verlengd. Met deze optie kunnen drukke professionals hun eigen studietempo bepalen.

De zaakmethode

De lessen hebben een tweeledig karakter, waarbij zowel de praktijk als de theorie worden benadrukt. Door toepassing van de casusmethode onderwijstechniek zullen studenten worden geconfronteerd met moeilijke, maar praktische probleemoplossende scenario's waarbij diepgaande analyse en redenering moeten worden toegepast. Ernstige voorbereiding buiten de les is vereist. Discussie in de klas wordt aangemoedigd en wordt meegenomen in het eindcijfer van de studenten. Het bijwonen van de lessen wordt aangevuld door de Católica Global School of Law website met extra studiemateriaal en een verbeterde interactie tussen student en faculteit.

conferenties

Het programma is verrijkt met een regelmatige reeks academische en professionele conferenties georganiseerd door Católica Global School of Law . Deze conferenties brengen de slimste en meest gerespecteerde juridische geest, samen met gerenommeerde internationale persoonlijkheden, naar Universidade Católica. Dergelijke conferenties bieden onze studenten de mogelijkheid om invloedrijke leden van de internationale juridische gemeenschap te ontmoeten, te netwerken en te communiceren.

seminars

Inschrijving gedurende het academiejaar in het bijzonder LL.M. seminars worden ter beschikking gesteld aan beoefenaars die niet voor het programma zijn ingeschreven. Hun deelname vergroot niet alleen de diversiteit van ons programma en vergroot de breedte van intellectuele gesprekken, maar biedt ook een netwerkmogelijkheid voor zowel de LL.M. studenten en de professionele gemeenschap.

Dubbele graden

Católica Global School of Law biedt drie dubbele graden. Een daarvan is opgericht bij het King´s College in Londen . Na het voltooien van de breedbandcurriculaire fase van de LL.M. bij CGSL krijgt de student de kans om zich te specialiseren in een bepaalde tak van het mondiale recht, door cursussen te volgen en te profiteren van de bibliotheekbronnen aan King's College, waardoor hij of zij een stukje geavanceerde wereldwijde juridische wetenschap kan produceren. De studenten Católica Global School of Law hebben ook de mogelijkheid om hun studie voort te zetten in het Master of Laws (LL.M.) programma aan de Cornell University Law School . Ze zullen een sterke internationale academische ervaring opdoen, evenals twee graden van geavanceerde wereldwijde instellingen. Met deze aanvullende graad van een Ivy League University kunnen studenten (die voldoen aan bepaalde vereisten in de LL.M.) ook deelnemen aan het New York Bar-examen. Católica Global School of Law studenten Católica Global School of Law LL.M. hebben de mogelijkheid om hun studie voort te zetten in het MASTER OF LAWS (LL.M.) -programma van de University of Michigan Law School . Ze zullen een sterke internationale academische ervaring opdoen, evenals twee graden van geavanceerde wereldwijde instellingen. Met deze aanvullende graad kunnen studenten (die voldoen aan bepaalde vereisten in de LL.M.) ook deelnemen aan het New York Bar-examen. Geaccepteerde studenten krijgen 1/3 korting in de Michigan LL.M. belangrijk collegegeld. Católica Global School of Law studenten Católica Global School of Law LL.M. hebben nu de mogelijkheid om hun studie voort te zetten aan de Boston University School of Law . Ze zullen een sterke internationale academische ervaring opdoen, evenals twee graden van twee wereldwijde instellingen. Met deze aanvullende graad kunnen studenten (die voldoen aan bepaalde vereisten in de LL.M.) ook deelnemen aan het New York Bar-examen.

Beurzen en collegegeld

Beurzen kunnen op basis van verdienste aan een beperkt aantal studenten worden verleend. Om te solliciteren, stuur dan een verzoekbrief waarin u uw specifieke omstandigheden beschrijft.

Voltijds programma: 1 jaar

Optie 1: € 14.000 op juli

Optie 2: € 15.000 te betalen in 10 maandelijkse termijnen

Deeltijds programma: 2 jaar

Optie 3: € 16.000 te betalen in 2 termijnen

Masterproef: € 1.700

Extra semester in het buitenland: € 2.250

Toelatingseisen

Alle LL.M. kandidaten moeten beschikken over een diploma rechten en beroepservaring. De voorkeur gaat uit naar kandidaten met een sterk academisch record en degenen met een rijke professionele ervaring. U kunt uw aanvraag op elk moment indienen. LL.M. aanvragen moeten worden ingevuld met alle vereiste documentatie. Succesvolle aanvragers ontvangen een formeel toelatingsaanbod dat is ondertekend door de LL.M. Regisseur.

Aanvragers moeten de volgende documenten indienen:

  • 2 aanbevelingsbrieven (in het Engels of in het Portugees)
  • Officiële transcripties van bijgewoonde scholen (in het Engels of in het Portugees);
  • Curriculum Vitae (in het Engels) met data en arbeidsduur (maximaal twee pagina's lang)
  • Officiële verzendbrief voor studenten gesponsord door bedrijven of andere organisaties
  • Officieel TOEFL / IELTS-scorerapport of certificaat.
  • Kopie van identiteitskaart of paspoort
  • Kopie van kaart met fiscaal identificatienummer
  • 1 foto

Het benodigde materiaal (gewaarmerkte kopieën van de originele documenten) moet worden gepost op GEFAP | Universidade Católica Portuguesa Palma de Cima | 1649-023 Lisboa | Portugal

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Católica Global School of Law was established in 2009 at the Law School of the Catholic University of Portugal and has become the center of the Católica's growing focus on international legal educatio ... Lees meer

Católica Global School of Law was established in 2009 at the Law School of the Catholic University of Portugal and has become the center of the Católica's growing focus on international legal education. Since its founding, Católica Global School of Law has been successful in achieving a series of goals: it has attracted a remarkable group of scholars and classes of graduate students, both coming from prestigious law schools from all over the world; it has launched three states of the art programs (an LL.M. Law in a European and Global Context, an Advanced LL.M. in International Business Law and a Global Ph.D. in Law); and it is becoming an important center of graduate teaching and research in law from a global perspective in Lisbon. The quality of its programs has been consistently recognized by the Financial Times, which has selected Católica Global School of Law as one of the most innovative law schools in the world, with its LL.M. programs being included for the fourth consecutive year in this prestigious selection. Lees Minder