Eerste Juris Arts (jd) Programma In China

Peking University School of Transnational Law

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Eerste Juris Arts (jd) Programma In China

Peking University School of Transnational Law

Peking University School of Transnational Law (STL) biedt een Juris Doctor (JD) graad, op grond van een drie jaar full-time programma op basis van een JD curriculum vergelijkbaar met die aangeboden in de Verenigde Staten. De voertaal is Engels. Het programma omvat ook een keuzevak vierde jaar natuurlijk gewijd aan een onderzoek van de Chinese wetgeving, met instructie in het Mandarijn Chinees. Cursussen in Chinese wet zijn voornamelijk open voor studenten van het Chinese vasteland of waarvan de eerste taal is Chinees.

Beide curricula benadrukken lawyering vaardigheden en kennis voor de 21e eeuw: (i) transnationale wetgeving en praktijk, (ii) de cross-culturele competentie, en (iii) de professionele verantwoordelijkheden van de advocaten in deze contexten. Geen wet school ergens beter rust afgestudeerden voor de particuliere sector, de publieke sector, of het algemeen belang juridisch werk in China, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, of Britse Gemenebest.

Application Vereisten

  • Aanvragers moeten niet-Chinese burgers met een geldig paspoort en een bachelor's degree hebben bereikt.
  • De aanvragers wier eerste taal niet Engels is, moet het bewijs van het Engels taalvaardigheid-TOFEL of IELTS scores bieden.
  • Aanvragers moeten de LSAT voordat maart 2016.

Inschrijvingsgeld

Het inschrijfgeld is 800 RMB, niet-terugbetaalbare (verzonden met de aanvraag materialen via de post).

Deadline

De aanvraag voor de herfst 2016 de toelating zal beschikbaar zijn vanaf 1 september 2015, en de deadline voor aanmelding indiening van een registratie in de herfst van 2016 zal 31 maart 2016.

Om een ​​beslissing te krijgen in het begin van de herfst 2016, moet u uw aanvraag in te vullen en ervoor te zorgen dat alle vereiste documenten op of vóór 31 maart 2016 zijn ontvangen door de STL Admissions Office.

Collegegeld en kosten

Collegegeld is 120.000 RMB per jaar en betalen in de eerste week van elk academiejaar. Daarnaast worden de kosten voor kost en inwoning voor een student die zich op de campus geschat op 9600 RMB / jaar voor eenpersoonskamers en 3600 RMB / jaar voor tweepersoonskamers.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
120,000 CNY
Locations
China - Shenzhen
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
China - Shenzhen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per jaar