Dual Degree in rechten en management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dual Degree in rechten en management

  • Het stelt studenten in staat om juridische beroepen uit te oefenen en om beroepen uit te oefenen met betrekking tot het beheer van organisaties in de private en publieke sector.
  • Het is gebaseerd op twee scholen die al decennia lang getrainde professionals hebben met de kennis, vaardigheden en attitudes die nodig zijn om de uitdagingen van de wereld van vandaag aan te gaan.

Het Dual Degree-programma in rechten en management biedt de mogelijkheid om in 5 jaar twee niet-gegradueerden opleidingen te behalen op verschillende maar complementaire gebieden: een graad in de rechten en een diploma in management. Het is een programma dat het resultaat is van het partnerschap tussen twee referentiekaders van het katholieke Porto: de rechtenfaculteit en de Catholic Business School Porto.

Met de Dual Degree kan de afgestudeerde wet businessvisie en gevoeligheid voor de organisatiewereld verwerven, waardoor hij beter in staat is om in multidisciplinaire teams te werken, waar kennis, gevoeligheid en articulatie van de twee gebieden vereist zijn.

Op zijn beurt bereidt de Dual Degree de graad in Management voor op het gebied van fundamentele wettelijke kaders en instrumenten en om de interdisciplinaire aard van de uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd, te overwegen, een geïntegreerde visie van de realiteit te bevorderen.

136065_AD0158068_Easy-Resize.com.jpg

ontvangers

Studenten die toegang willen tot alle professionele exits van de wet en alle exits van het management, zich presenteren aan de arbeidsmarkt met de ideale opleiding voor de fiscale en financiële advisering, het ondernemingsrecht, analyse, planning en structurering operations, contracting en negotiation, financial auditing, regulation, corporate services en institutionele relaties.

Studieplan

Het Dual Degree-programma in rechten en management biedt de mogelijkheid om twee graden af te ronden - een in de rechten en een in management - voor een totaal van 10 semesters.

Het studieplan omvat 55 vakken waarmee je een licentiaat in de rechten (240 ECTS) en een managementdiploma (180 ECTS) kunt behalen.

operatie

Het Dual Degree-programma voor recht en management werkt overdag op de campusfaciliteiten van Foz da Católica Porto.

De overheersende onderwijstaal is Portugees, en sommige curriculaire eenheden worden in het Engels gegeven. De Engelse taal wordt steeds belangrijker in de zakenwereld en is tegenwoordig al een essentiële vereiste voor elke professional op het gebied van recht en management.

Anderzijds is een van de doelstellingen van het Dual Degree-programma voor recht en management het trainen van professionals die kunnen werken, niet alleen in Portugal (of in Portugees sprekende landen), maar ook in andere delen van de wereld, de investering die de Katholieke Universiteit in het Engels heeft gedaan, is in lijn met de verwachtingen van de arbeidsmarkt. Elke student is dus verplicht om gedurende het Dual Degree Program drie curriculaire units in het Engels bij te wonen (en goed te keuren), namelijk: Engels voor recht en bedrijfskunde, internationaal publiekrecht en organisatietheorie en bedrijfsbeleid. Daarnaast kunnen andere vakken in het Engels worden gegeven.

136068_AD0157707_Easy-Resize.com.jpg

Toegangsvoorwaarden

Om toegang te krijgen tot het Dual Degree-programma op het gebied van recht en management, moet je eerder zijn toegelaten tot de graad of Law and the Degree in Management.

Toegang tot de graad in management

  • Een secundaire opleiding of een juridisch gelijkwaardige kwalificatie hebben;
  • Het toelatingsexamen afgerond (19) Wiskunde A, in 2019, 2018 of 2017.

Toegang tot de graad van de wet

  • Een secundaire opleiding of een juridisch gelijkwaardige kwalificatie hebben;
  • Hebben gepresteerd bij de Katholieke Universiteit van Portugal de vereiste van beroepsgeschiktheid met geschikt resultaat;
  • Ten minste een van de volgende toelatingsexamens - (11) Geschiedenis, of (16) Wiskunde A of B, of (18) Engels - in 2019, 2018 of 2017 voltooid hebben.

Na te zijn toegelaten tot beide graden, zal een serie kunnen zijn voor toegang tot het Dual Degree Programma in Law and Management.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Criado em 1978, o curso de licenciatura em Direito foi o primeiro a ser oferecido no Porto. Gradualmente, conquistou prestígio nacional e internacional, não apenas pelos seus professores e alunos, mas ... Lees meer

Criado em 1978, o curso de licenciatura em Direito foi o primeiro a ser oferecido no Porto. Gradualmente, conquistou prestígio nacional e internacional, não apenas pelos seus professores e alunos, mas também pelas suas iniciativas e excelentes instalações. Lees Minder