Met een oprechte focus op wereldwijde rechtenstudies, een uitstekend onderzoeksspoor van eminente docenten en volledige impact in de beroepspraktijk, Ph.D. in Public Law Programme triggert een nieuwe benadering van geavanceerde juridische studies.

Het programma biedt geavanceerde onderzoeksmogelijkheden met betrekking tot academische publicaties en instructies in het bijzonder en het leren van verschillende juridische disciplines op basis van multi-dimensionale perspectieven.

Het doel van het programma is om studenten solide en uitgebreide informatie te geven over de publiekrechtelijke aspecten van internationaal en Europees recht door middel van een grondige analyse en over de invloed van deze rechtsorganen op nationale rechtsordes.

De unieke aanpak met een sterke focus op onderzoeksvaardigheden en tweetalig cursuswerk (Turks-Engels) bereidt de kandidaten voor op een oprechte juridische studiebeurs onder nauw toezicht van vooraanstaande wetenschappers in een intellectuele omgeving die zich inzet voor uitmuntendheid in onderzoek en onderwijs.

Deze volledig bekostigde vierjarige Ph.D. programma is een uitstekende gelegenheid voor wetenschappers die geïnteresseerd zijn in het volgen van doctoraatsstudies in privaatrecht.

Prioriteiten voor Ph.D. Onderzoeksgebieden in publiekrecht:

  • Constitutionalisme, vrijheid van meningsuiting, vergelijkende constitutionele toetsing, mensenrechten voor vrouwen, parlementaire studies in vergelijkende context, de internationale mensenrechtenwetgeving met een focus op sociaaleconomische rechten, gendergelijkheid, presidentialisme in een vergelijkende context, recht en politiek
  • Strafprocesrecht, algemene beginselen van het strafrecht, delicten
  • Internationale publiekrechtelijke projecten gericht op theorieën en bronnen van internationaal recht, de wet op het gebruik van geweld, regimewisselwerking en interacties tussen subafdelingen van internationaal recht, Turkse benaderingen van internationaal recht
  • Internationale mensenrechtenrechtsprojecten gericht op de jurisprudentie van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens en het VN-Verdrag, vergelijkende mensenrechtenwetgeving, de beoordelingsmarge, de wisselwerking tussen mensenrechtenwetgeving en grondwettelijk recht, receptie en implementatie van mensenrechtenwetgeving in binnenlandse zaken context en verzet tegen de internationale mensenrechtenwetgeving.117685_KU_RankingQS_800x800px_0202.jpg
Opleiding te volgen in:
  • Engels
  • Turks

Zie 2 andere vakken van Koc University - Istanbul Turkey »

Laatst bijgewerkt op Juli 7, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
4 jaar
Voltijd
Deadline
Juni 30, 2020
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Einddatum
Mei 2024
Aanmeldingslimiet
Juni 30, 2020

sep 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Juni 30, 2020
Einddatum
Mei 2024