Doctoraat In De Rechten

European University Institute (EUI)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctoraat In De Rechten

European University Institute (EUI)

Doctoral Programme in Law

De juridische afdeling van aanbiedingen een vierjarig Ph.D. programma wat leidt tot de toekenning van een doctoraat. Een LL.M. diploma wordt uitgereikt na het succesvol afronden van het eerste jaar van de Ph.D. programma.

Onderzoekers volgen een gestructureerd programma voor onderzoek en opleiding. Een breed scala aan seminars en workshops wordt aangeboden op belangrijke gebieden, waarvan vele zijn gekoppeld aan onderzoeksprojecten in de Juridische afdeling, Of zijn interdisciplinair en in samenwerking met andere afdelingen van het EUI georganiseerd.

Onderzoekers ervaring opdoen in het presenteren van hun werk en worden aangemoedigd om deel te nemen aan conferenties, workshops en zeer actieve werkgroepen van de afdeling. Zij kunnen hun programma verrijken met onderzoek missies over de hele wereld of over uitwisselingsprogramma's met partnerinstellingen.

Onderzoeksthema's

Programma van het departement bestrijkt de Europese wetgeving van de Unie; staatsrecht; internationaal economisch recht; rechten van de wet van de mens; concurrentie, arbeidsrecht en sociaal recht; juridische informatica; juridische theorie en filosofie; en Europese en transnationale privaatrecht.

Deze gebieden zijn terug te vinden op het gebied van toezicht ondersteund door onze afdeling, evenals de high-level onderzoek en scripties geproduceerd door onze afdeling.

Deadline

De deadline voor aanvragen voor het studiejaar 2015-2016 is 31 januari 2015. Aanvraagformulier, onderzoeksvoorstel, referentie brieven en andere vereiste documenten moeten voor middernacht (Midden-Europese tijd) op die datum worden ontvangen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Italiƫ - Florence
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Florence
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan