Doctoraal programma in de wet wetenschap

Turiba University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctoraal programma in de wet wetenschap

Turiba University

Nuttig

  • Professionals die betrokken zijn bij het onderzoek proces - deskundigen van de Raad in het Lets van Wetenschappen, docenten van partner-instellingen voor hoger onderwijs (HOI).
  • Een van de eerste geschreven code van wetten in de wereldgeschiedenis was ontwikkeld tijdens het bewind van de Babylonische koning Hammurabi in de 18e eeuw voor Christus

MATE: Academische Doctor's degree in de juridische wetenschappen (Dr. iur.)

Duur van de opleiding: 3 academiejaren

OPLEIDING: in het Engels of Lets

LOOPBAAN:

  • heb je een kans om te werken als de toonaangevende onderzoeker in een wetenschappelijke instelling;
  • Als je wilt werken in het onderwijs instelling, kunt u een kandidaat academische positie van de docent of hoogleraar zijn;
  • kunt u een beëdigde advocaat zonder langs onderzoek van de advocaat, die wordt bepaald door artikel 14 van de Advocacy wet van de Republiek Letland worden;
  • heb je een kans om een ​​wetenschappelijke expert in juridische wetenschappen van de Letse Raad van Science geworden.

Belangrijkste gebieden van STUDIE

Belangrijkste gebieden van studies in de volgende subsectoren van de juridische wetenschap zijn: Theorie en geschiedenis van het recht, burgerlijk recht, strafrecht, staat recht, internationaal recht.

Wat leert u in deze studie PROGRAMMA?

In de 1ste Academisch Jaar onder toezicht van het veld professoren u analyseert problemen op het gebied van wet theorie en geschiedenis. De nadruk zal liggen op de actuele vraagstukken van materiële en procesrecht op het gebied van bestuurlijke, administratieve procedure, strafrecht, strafprocesrecht, civiele, burgerlijk procesrecht, intellectuele eigendom en het internationale recht.

In de 2e Academisch Jaar je blijft het doen van onderzoek van de problemen in alle juridische disciplines; je zal oplossen actuele vraagstukken van de gekozen juridische disciplines. Promovendi zullen moeten deelnemen aan de ontwikkeling van de bachelor- en masteropleidingen, het verwerven van vaardigheden om wetenschappelijke activiteit uit te voeren door lezingen, begeleiden diploma papers en masterproef. Bij de ontwikkeling van proefschrift, zal promovendi vaardigheden en competenties te verwerven om het wetenschappelijk onderzoek methoden te gebruiken.

In de 3 academisch jaar je zal aandacht besteden aan de terminologie en de ontwikkeling van het wetenschappelijk onderzoek. Volgens de PhD-eisen, zal u verder onderzoek bestudeerd in voorgaande jaren, die in internationale wetenschappelijke conferenties zal worden gepresenteerd, zullen de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek in internationaal erkende wetenschappelijke tijdschriften worden gepubliceerd. Ontwikkeling van proefschrift resultaten in bereide conclusies en suggesties voor theoretische en praktische oplossing van de huidige problemen in de juridische wetenschappen.

EISEN VOOR ONDERZOEK VOORSTEL (bij het aanvragen van PhD-programma)

Wetenschappelijk onderzoek artikel is vereist van Aanvrager Doctoral (PhD) Studies als één van de vereiste om toe te geven documenten. Het doel van het onderzoek artikel om is tweeledig: Van de ene kant is het noodzakelijk voor de Universiteit om te begrijpen wat zijn de doelstellingen onderzoek van de aanvrager. Artikel wordt gebruikt om te begrijpen wat is de wetenschappelijke Zijn van onderzoek student is bereid om na te streven. Bovendien University is bereid de mate waarin het wetenschappelijk onderzoek tot nu toe gedaan begrijpen.

Van de andere kant onderzoek artikel is ook belangrijk voor de Student - met de academische gebied van belang, het doel van mogelijke proefschrift (evolueert van dit artikel), probleemgebied om ontdekt te worden en wetenschappelijke capaciteiten van de student. Het artikel moet worden gezien als uw visitekaartje - invoering van uw belangen en mogelijke onderwerp van proefschrift.

Het artikel moet worden ontworpen volgens de internationale eisen voor wetenschappelijke paper. Gebaseerd op wetenschappelijk artikel van de Toelating commissie besluit over mogelijke toelating van studenten te maken.

Wetenschappelijk artikel moet 5 onderdelen bevatten - Introductie, theoretische deel van de bijdrage van de auteur en conclusies, lijst van referenties.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,570 EUR
per jaar
Locations
Letland - Riga
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Letland - Riga
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan