Doctor in de rechten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

presentatie

Het PhD-programma in het katholieke Porto heeft tot doel kwalitatief goede onderzoekers te trainen, bij te dragen aan de ontwikkeling van onderzoek in de faculteit, evenals aan de kritische en verantwoorde constructie van juridische wetenschappen in Portugal.

Dit programma is bedoeld voor promovendi om:

  • Competenties, bekwaamheden en onderzoeksmethoden in de rechten;
  • Systematisch begrip op het gebied van juridische wetenschappen;
  • De mogelijkheid om een ​​zinvol onderzoek uit te voeren, te ontwerpen, aan te passen en uit te voeren met inachtneming van de vereisten opgelegd door de normen van academische kwaliteit en integriteit;
  • Competenties om met de wetenschappelijke gemeenschap en de samenleving in het algemeen over een specifiek rechtsgebied te communiceren.

Profiteren van de oprichting van het Centre for Studies and Research in Law | CEID - Katholiek Onderzoekscentrum voor de Toekomst van het Recht, PhD-studenten kunnen deel uitmaken van een onderzoekseenheid van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Katholieke Universiteit, die beoogt te innoveren in het onderricht van de Wet en een verandering in het traditionele paradigma van juridisch onderzoek in Portugal aan te moedigen , bevorderen van transnationaal, interdisciplinair en teamonderzoek, evenals het versterken van de relatie tussen academische kennis en de behoeften van de samenleving.

Bewijs / Ingangsvereisten

Diploma of Master of Law of houders van een diploma voorafgaand aan de zogenaamde Bologna-hervorming, in het geval van het presenteren van uitzonderlijke kwaliteit curricula.

Toelating tot de doctoraatscursus is de verantwoordelijkheid van een commissie van drie doctoraten. De toelating zal worden voorafgegaan door een curriculaire evaluatie en een interview met de kandidaat.

duur

1. In de full-time frequentiemodus:

  • PhD-opleiding: twee semesters en 60 ECTS
  • Fase van voorbereiding van de scriptie: zes semesters en 180 ECTS

2. In de part-time frequentiemodus:

  • PhD-opleiding: twee semesters en 60 ECTS
  • Fase van voorbereiding van de scriptie: tien semesters en 180 ECTS

De onderwijsfase omvat deelname aan seminars over onderwerpen die transversaal zijn naar de verschillende rechtsgebieden en heeft een dubbele doelstelling: aan de ene kant om studenten te helpen nieuwe perspectieven en benaderingen te ontwikkelen bij het onderzoek van de wet, en aan de andere kant om onderzoekslijnen voor te stellen. Tegelijkertijd moeten studenten voornamelijk methodologische cursussen volgen.

De inschrijving voor het deeltijdregistratieformulier moet te allen tijde door de promovendus op de directeur van de desbetreffende school worden toegepast , met name op basis van de uitoefening van een beroepsactiviteit.

136069_AD0159386_Easy-Resize.com.jpg

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Criado em 1978, o curso de licenciatura em Direito foi o primeiro a ser oferecido no Porto. Gradualmente, conquistou prestígio nacional e internacional, não apenas pelos seus professores e alunos, mas ... Lees meer

Criado em 1978, o curso de licenciatura em Direito foi o primeiro a ser oferecido no Porto. Gradualmente, conquistou prestígio nacional e internacional, não apenas pelos seus professores e alunos, mas também pelas suas iniciativas e excelentes instalações. Lees Minder