Lees de Officiële Beschrijving

TOELATINGSEISEN

De aanvragers moeten een Master of Laws diploma, of een Bachelor of Laws of Juris Doctor graad met een Honours gemiddelde van ten minste 75 procent of een gelijkwaardige rang elders.
Een aanvrager kan nodig zijn om de decaan ervan te overtuigen dat zij het juiste niveau van het onderzoek vaardigheden om de kwalificatie, waaronder het schrijven van een scriptie van tussen de 50.000 en 80.000 woorden te ondernemen.
De toegang is op basis van een goedgekeurd onderzoeksvoorstel en de beschikbaarheid van deskundig toezicht. Aanvragers zijn verplicht om te voltooien zes vermeld onder de Master of Laws voor de aanvang van het proefschrift component van de mate onderwerpen. Als alternatief kan de toegang worden toegekend door middel van het overbrengen van de Master of Laws cursussen bij het proefschrift onderdeel van het onderzoek. Aanvragers zullen een gemiddelde van ten minste 75 procent hebben bereikt in de Master of Laws cursussen.

programmastructuur

De aanvragers moeten invullen:

  • Tot zes keuzevakken gekozen uit de onder Master of Laws onderwerpen.
  • Een schriftelijke onderzoek scriptie van tussen de 50.000 - 80.000 woorden (afhankelijk van het aantal keuzevakken ondernomen), die een wezenlijke bijdrage aan de expositie, kennis en begrip van het vakgebied en die vertegenwoordigt demonstreert een capaciteit voor onafhankelijk onderzoek.

beroepserkenning

Dit programma is een doctoraal niveau graad. Het is mogelijk om te kiezen minder proefpersonen in ruil voor het schrijven van een langere thesis (ongeveer 5000 woorden toegevoegd aan het proefschrift lengte per vak gedaald).

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Bond University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Jan. 2020
Duration
156 weken
Voltijd
Prijs
100,416 AUD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Jan. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum