De Doctor Juridische Wetenschappen (SJD) graad is een post LL.M. diploma dat wordt uitgereikt na de voltooiing van een diepgaande, publicatie-kwaliteit, dissertatie die een originele en creatieve bijdrage aan de juridische literatuur maakt.

Een SJD kandidaat moet in residence voor een academisch jaar gedurende welke tijd moet hij / zij een ontmoeting met zijn of haar Voorzitter Commissie op regelmatige basis (minstens een keer per maand) om de voortgang van de kandidaat en toekomstige stappen in het onderzoek te bespreken. De kandidaat moet op gezette tijden schriftelijke ontwerpen onder de commissievoorzitter voor herziening, commentaar, en herziening. De kandidaat moet ook periodiek overleg met de overige leden van de commissie voor onderzoek advies en feedback over het schrijven van vooruitgang.

Na de periode in residence, kan een SJD kandidaat weg van de wet school blijven zijn of haar onderzoek. Gedurende deze tijd moet de SJD kandidaat regelmatig blijven communiceren met zijn of haar Voorzitter Commissie (bijvoorbeeld meerdere keren per semester) om de voortgang van de student en de toekomstige stappen in het onderzoeksproces te bespreken.

Een SJD kandidaat moet een schriftelijk voortgangsverslag elk semester te dienen, zowel tijdens het in residentie en terwijl weg van de wet school.

Het bijwonen van lessen, programma's of conferenties met betrekking tot onderzoek van de kandidaat kan worden aanbevolen of vereist door de commissievoorzitter. Een SJD kandidaat mag JD cursussen controleren met de goedkeuring van een Associate Dean.

Een SJD kandidaat kan nodig zijn om zijn of haar onderzoek te presenteren aan een faculteit colloquium (hetzij als een work in progress of een afgewerkt product).

Na substantiële voltooiing van de dissertatie naar de tevredenheid van de commissievoorzitter, zal een SJD kandidaat zijn of haar proefschrift ter goedkeuring aan de gehele commissie. Het eindproduct dient een grondige papier publication-kwaliteit die kennis vooruitgang op het gebied. Hoewel de kwaliteit niet kan worden gemeten hoeveelheid wordt aangenomen dat het uiteindelijke manuscript wordt 150-300 pagina's lang. Bij het indienen van het definitieve document, zal de kandidaat zijn of haar proefschrift verdedigen voor de 3 lid commissie (onder voorzitterschap van de Voorzitter Commissie). De presentatie en mondelinge verdediging zal openstaan ​​voor de wet schoolgemeenschap. Na goedkeuring van de commissie zal de faculteit stemmen over de toekenning van de SJD graad. De mate moet in een periode van 4 jaar of minder worden afgerond.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Suffolk University Law School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019