Doctor in de rechten (SJD)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het promotieonderzoek Law (SJD) is ontworpen voor degenen die hebben aangetoond bewijs van academische potentieel superieur en die zijn gepleegd, of op zoek zijn naar een carrière in de universiteit, overheidsdiensten of juridische studies voort te zetten. Kandidaten toegelaten tot het doctoraat moet de mogelijkheid hebben om origineel onderzoek en relevante academische of professionele op een hoog intellectueel niveau, die eindigt met de indiening van een proefschrift uit te voeren hebben.

Met zeldzame uitzonderingen, in het algemeen niet toe te geven meer dan een of twee kandidaten per studiejaar, zodat voldoende voor de veeleisende taak van het succesvol afronden van een proefschrift doctoraal hulp te verzekeren. Bij de beoordeling van aanvragen, wordt de voorkeur gegeven aan afgestudeerden van de master van het recht in onze eigen school, hoewel de aanvragen van buitenlandse studenten zijn welkom.

Aanvragers van een doctoraat in de rechten moet de eerste twee semesters van de academische opleidingen besteden in residence aan Law School. Omdat alle kandidaten een master's degree in de wet moet zijn afgerond, is er echter niet langer voorwaarde voor lessen bij te wonen buiten de levering van het proefschrift.

TOELATING

Om in aanmerking te komen voor toelating tot een doctoraal Law (SJD), De kandidaat moet: - zijn verkregen of worden ingeschreven in een cursus die leidt tot het verkrijgen van een hogere graad in de rechten (meestal een master in de rechten) of een erkende school van de wet in de Verenigde Staten of een erkende universiteit buiten de Verenigde gelegen Staten, moet dit diploma voorafgaand aan de inschrijving in de doctor in de rechten, en voldoen aan de eisen van het Engels hieronder vermelde taal worden verkregen; en - de inzet van een full-time leraar verkregen, lid van de School of Law van de Universiteit van Connecticut, die zal dienen als de leidende proefschrift (voeg dan bij uw aanvraag een brief of e-mail die persoon aantonen deze begeleiding volgens ). Als een externe kandidaat (dat wil zeggen iemand die niet heeft verkregen zijn bachelor of master in de rechten aan de School of Law, University of Connecticut), neem dan contact op met de directeur van de bacheloropleiding voor hulp bij het verkrijgen van deze eis voor het indienen van uw kandidatuur.

Kandidaten moeten ook rekening mee dat de Law School professoren verwachten dat elke student cursussen in de wet heeft:

  • Op basis van een score in de GPA (of het equivalent daarvan) in de studies die hebben geleid tot haar postdoctorale (meestal een Master in de Rechten) van ten minste 3,3 / B + met minimaal een A-rating of beter, en is ook afgerond. zijn master's thesis verkrijgen van een rating van Honors (of het equivalent daarvan).
  • Of, als alternatief, heeft ingediend een bewijs van grote vakbekwaamheid direct verband houden met het voorgestelde onderwerp voor het proefschrift waarvoor toelating tot de academische wereld garandeert.

Dit bewijs moet met name in persoonlijke sollicitatiebrief en proefschrift voorstel dat elke kandidaat moet bij zijn proces voor de toelating tot de opleiding worden benadrukt.

Engels taaleisen voor toelating tot het promotietraject

Tenzij de aanvrager in aanmerking komt voor een vrijstelling op grond hieronder uitgelegd, elke internationale aanvrager die zijn diploma voor hoger onderwijs in de Verenigde Staten heeft verkregen, moet een minimale score van 95 in de TOEFL IBT®-test of een minimale score van krijgen 7,0 in de IELTS test in aanmerking te komen voor de PhD-programma in Recht aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Connecticut. Indien de kandidaat de minimum score maar een score van 100 punten of meer op de TOEFL IBT® of IELTS 7.5 of hoger niet, zal een kandidaat anderszins de beheersing van Engels aantonen. Deze aanvullende tests moeten omvatten, maar is om een ​​sterke PhD project samen te vatten met een interview met een vertegenwoordiger van het Bureau van de toelatingscommissie, die kunnen worden uitgevoerd in persoon, via de telefoon of online (via Skype of een soortgelijke dienst) .

Les-en collegegeld

Kandidaten voor een Doctor in de rechten (SJD) moeten hun eerste twee semesters van de cursus besteden in residence aan de Law School, ingeschreven in de modus "LAW7974 SJD Dissertation." Voor elke volgende semester tot aan de voltooiing van het programma, is de kandidaat niet hoeft te worden in residence, maar moet worden ingeschreven in mode "LAW7976 SJD Continue Registratie".

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The UConn School of Law is one of the leading public law schools in the country. Its campus, listed on the National Register of Historic Sites, is probably the most beautiful of any law school in the ... Lees meer

The UConn School of Law is one of the leading public law schools in the country. Its campus, listed on the National Register of Historic Sites, is probably the most beautiful of any law school in the United States. Lees Minder