Filter
Diploma
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 3 Diploma's in Studies ondernemingsrecht 2019/2020

Een diploma is meestal een diploma van één tot twee jaar dat wordt aangeboden aan instellingen voor gemeenschapsonderwijs of universiteit en kan fungeren als een brug naar het hoger onderwijs. Diploma's zijn ook uitstekende programma's voor beroepsonderwijs en voortgezet beroepsonderwijs.

Dus wat is een diploma in bedrijfsrechtenstudies? Dit programma biedt specifieke voorlichting over rechtsgebieden die van invloed zijn op commerciële en handelsactiviteiten op zowel nationale als internationale basis. Onderwerpen die onder de aandacht worden gebracht, zijn onder meer jurisprudentie en procesvoering, concurrentie, naleving van wet- en regelgeving, economie, bedrijfsstructurering, intellectueel eigendom en belastingwetgeving als onderwerpen die voortdurend van invloed zijn op commerciële en zakelijke activiteiten. Elke cursus is bedoeld om de kennis bij te brengen die nodig is om met succes te navigeren door complexe zaken van het ondernemingsrecht.

Daarnaast richt het programma zich op het bevorderen van vaardigheden die een leven lang kunnen duren. Velen die een diploma in bedrijfsrechtenstudies hebben behaald, zijn veel meer georganiseerd en in staat om prioriteiten te stellen, terwijl ze ook essentiële vaardigheden verwerven op gebieden zoals contractanalyse en due diligence.

Afhankelijk van het niveau van het diplomaprogramma kunnen de kosten fluctueren. Een aantal factoren kan van invloed zijn op de programmakosten, inclusief de lengte van het programma, de nabijheid van de cursist en het medium in de klas.

Terwijl sommigen die een diploma in bedrijfsrechtelijke studies afronden ervoor kiezen om rechtstreeks in een rechtsprogramma en een carrière als advocaat te stappen, kiezen anderen ervoor hun pasgevonden vaardigheden in verschillende sectoren in te brengen. Zo zouden overheidswerknemers die werkzaam zijn in handels- en bedrijfsbeheer het nuttig vinden om een ​​rechtsgrondslag te hebben bij het vormgeven van voorschriften die van invloed zijn op bedrijven. Veel CEO's en andere leidinggevenden op C-niveau vinden het ook nuttig om een ​​grondige kennis van het handelsrecht te hebben bij het nemen van belangrijke beslissingen met betrekking tot bedrijfsstructurering en uitbreiding.

Veel academische omgevingen bieden nu zeer flexibele studiemogelijkheden. Die opties omvatten het volgen van lokale cursussen op de campus, studeren in het buitenland of online naar school gaan. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

3 Resultaten in Studies ondernemingsrecht

Leadership Community College KSA

Diploma van bedrijf (specialisatie in Law) ... [+]

Toelating tot de LCC Diploma Program staat open voor studenten 4 keer per jaar. Nieuwe studenten die willen inschrijven voor de Diploma Program wordt geadviseerd om in te vullen en het aanvraagformulier in te dienen zo spoedig mogelijk te kunnen registreren voor de beperkte beschikbare plaats in hun vereiste semester.

Toelating Toelatingseisen om LCC

Entry voor toelating tot het Diploma van Business is open voor zowel de onderdanen van Saoedi-Arabië en expats van alle landen overzee.

Momenteel is de toegang is alleen open voor mannelijke studenten. Er zijn plannen om de toelating voor vrouwelijke studenten geopend vanaf september 2017.

toelatingsvoorwaarden Toetreding tot het Diploma van Business Programma zijn om studenten van de minimumleeftijd van 18 jaar.... [-]

Saoedi-Arabië Jeddah
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Technology Sydney

UTS heeft expertise en een reputatie opgebouwd voor het aanbieden van cursussen die relevant zijn voor de behoeften van octrooi- en handelsmerkberoepen. Het UTS Intellect ... [+]

Het unieke aan deze cursus is dat deze volledig online kan worden uitgevoerd, waardoor studenten niet meer nodig zijn om face-to-face lessen bij te wonen.

Afgestudeerden kunnen onderwerpen kiezen die een goed begrip geven van de principes van: het geregistreerde handelsmerksysteem in Australië en Nieuw-Zeeland, inclusief de bescherming van niet-geregistreerde merken en verwante vormen van bescherming tegen misleidend of oneerlijk handelsgedrag in de octrooienwetgeving in Australië en Nieuw-Zeeland, octrooien systemen, interpretatie en geldigheid van, inclusief de inhoud en implicaties van een octrooischrift en claims, evenals gerelateerde vertrouwelijke informatie en knowhow die hen in staat stelt advies te geven over mogelijke octrooi-, geldigheids- en compliantieontwerpwetgeving en praktijken in Australië en Nieuw Zeeland, zodat ze kunnen adviseren over mogelijke vragen over inbreuk op het ontwerprecht, rechtsgeldigheid en nalevingsprocedures en de regelgeving voor professioneel gedrag van handelsmerkadvocaten en octrooigemachtigden van Trans-Tasman in Australië en Nieuw-Zeeland. Afgestudeerden kunnen ook kiezen uit optionele onderwerpen, waaronder auteursrecht, wereldwijde aspecten van intellectueel eigendomsrecht, intellectueel eigendom en traditionele kennis, intellectuele eigendom en mensenrechten en de commercialisering van intellectuele eigendom.... [-]

Australië Sydney
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 1.5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Essex Online

Onze PG Dip International Trade and Commercial Law-cursus * biedt een geavanceerde kwalificatie die is ontworpen om voort te bouwen op uw kennis van de PG Cert-programmam ... [+]

Onze PG Dip International Trade and Commercial Law-cursus * biedt een geavanceerde kwalificatie die is ontworpen om voort te bouwen op uw kennis van de PG Cert-programmamodules en ook juridische onderzoeksvaardigheden en -methoden, internationaal goederenvervoer, internationaal privaatrecht, intellectueel eigendomsrecht en internationale commerciële geschillenbeslechting.

De wet is een alom erkend en zeer gerespecteerd onderwerp en de kennis die is opgedaan met ons PG Dip International Trade and Commercial Law biedt u vele mogelijkheden om uw carrière uit te bouwen tot een carrière op hoog niveau in een internationaal advocatenkantoor, multinationale onderneming of overheidsorganisatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Colchester
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
16 maanden
Online
Lees meer in Nederlands