LAWSTUDIES

Diploma's in Studies strafrecht 2020

Diploma-educatieprogramma's kunnen een waardevolle manier zijn om professionele ervaring met het beroepsonderwijs te overbruggen. Met hoog gefocuste opleidingen op een traject van een tot twee jaar, bieden diploma's een andere manier voor professionals om toegang te krijgen tot noodzakelijke carrièrevaardigheden.

Wat is dan een diploma in strafrechtelijke studies? Dit diplomaprogramma richt zich in de eerste plaats op diegene die op zoek is naar een carrière of verdere vooruitgang als officier op het gebied van wetshandhaving. Een diploma voor strafrechtelijke studies biedt uitgebreid onderwijs over de structuren, grondbeginselen en functies van het strafrechtelijk systeem, van politiebescherming tot werking van de rechtbanken. In het bijzonder richt het programma zich meestal op de gebieden van de wet die nodig zijn om de openbare veiligheid te handhaven bij het onderzoeken, vervolgen en juridisch vasthouden van criminele verdachten.

Rechtshandhavingspersoneel en studenten in een diplomaprogramma voor criminele studies kunnen verwachten dat ze sleutelvaardigheden leren die hun professionele groei ondersteunen. Deze vaardigheden omvatten niet-gewelddadige descralatie en oplossing van conflicten, maar kunnen zich ook uitstrekken tot vaardigheden zoals getuigenverhoren en onderhandeling door gijzelaars.

Bij programma's die verschillende lengtes hebben en waarvoor verschillende studiepunten vereist zijn, kunnen diploma's van strafwetenschap op verschillende prijsniveaus van verschillende scholen beschikbaar zijn. Verschillende instellingen zullen informatie verstrekken over hun prijsstructuur en vereisten.

Omdat wetshandhaving een breed scala aan beroepen bestrijkt, kunnen degenen die een diploma in strafrechtelijke studies afleggen kiezen uit verschillende loopbaanpaden. Afgestudeerden kunnen een functie zoeken als een officier bij lokale of landelijke politiediensten of kiezen voor een federaal agentschap als lid van de nationale veiligheidstroepen. Ze kunnen zelfs kiezen voor rollen als beveiligingsmedewerkers of werken in privébescherming met commercieel ingehuurde bureaus die lijfwachten of premisse beveiligingsdiensten aanbieden.

Studenten moeten zich bewust zijn van opties als het gaat om het selecteren van een school en een programma. Veel scholen bieden afstandsonderwijs en online leren aan, terwijl anderen een meer traditionele klasgebaseerde benadering gebruiken. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

1 Resultaten in Studies strafrecht Filter

Rechtvaardigheid studies diploma - rechtshandhaving

Bow Valley College
Diploma
<
Voltijds
<
16 maanden
Engels
Campus

Je zal een essentieel onderdeel van het systeem dat aan de basis van onze samenleving, een verschil maken op het gebied van justitie en uw gemeenschap.

Lees meer