Filter
Diploma
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Diploma's in Intellectueel Eigendomsrecht 2019/2020

Diploma's bieden een alternatief voor traditionele opleidingen door een kortere route te bieden om een ​​professionele carrière te beginnen. Typisch aangeboden op community colleges of via online programma's, kunnen diploma's over het algemeen worden voltooid in een tot twee jaar.

Met dat in gedachten, wat is een diploma in intellectueel eigendomsrecht? In programma's voor intellectueel eigendomsrecht leren studenten de complexe wettelijke vereisten die nodig zijn om het geoctrooieerde, van een handelsmerk voorziene en / of auteursrechtelijk beschermde eigendom van individuen en bedrijven te beschermen. Intellectuele eigendomsrechten stellen personen of bedrijven in staat een claim te maken op een unieke merknaam, concept of uitvinding, met die claim beschermd door de wet. Een diploma van de intellectuele eigendom wet leert wat al dan niet wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten, hoe om te gaan met IE-inbreukgevallen, verschillen tussen auteursrecht en handelsmerk, internationaal IE-recht en vele andere relevante onderwerpen.

Degenen die gespecialiseerd zijn in intellectueel eigendomsrecht krijgen een aantal zeer technische, breed toepasbare vaardigheden. Deze talenten omvatten het vermogen om te herkennen wat wel of niet een inbreuk op een octrooi en alle vereiste wettelijke acties inhoudt. Andere vaardigheden zijn uitstekende vaardigheden bij het onderhandelen en zelfs betere mogelijkheden bij bemiddeling en geschillenbeslechting.

Programmakosten verschillen per school, maar kunnen in het algemeen worden bepaald door de duur van het programma en de cursusvereisten. Een individuele school heeft verschillende uitsplitsingen van de kosten en kan meer informatie verschaffen.

Hoewel het afronden van een diploma in intellectuele eigendomsrechten kan leiden tot een loopbaan die IE-inbreukprocedures doorloopt als advocaat van het intellectuele eigendom van het bedrijf, biedt het diploma vele andere mogelijke loopbaanpaden. Een uitvoerend directeur van een opnamestudio zou bijvoorbeeld uitgebreide kennis van intellectueel eigendomsrecht toepassen om de opgenomen activa van zijn of haar muziekartiesten te beschermen. Een uitgever zou de intellectuele eigendomsrechten toepassen om te zorgen voor passend auteursrecht op alle manuscripten die in die bepaalde uitgeverij zijn gepubliceerd.

Studenten kunnen reizen naar internationale universiteiten om cross-culturele ervaring op te doen tijdens hun studie of een universiteit dichter bij huis te selecteren. Online opties bieden de mogelijkheid om verder uit te breiden. Om meer te ontdekken, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Intellectueel Eigendomsrecht

University of Technology Sydney

UTS heeft expertise en een reputatie opgebouwd voor het aanbieden van cursussen die relevant zijn voor de behoeften van octrooi- en handelsmerkberoepen. Het UTS Intellect ... [+]

Het unieke aan deze cursus is dat deze volledig online kan worden uitgevoerd, waardoor studenten niet meer nodig zijn om face-to-face lessen bij te wonen.

Afgestudeerden kunnen onderwerpen kiezen die een goed begrip geven van de principes van: het geregistreerde handelsmerksysteem in Australië en Nieuw-Zeeland, inclusief de bescherming van niet-geregistreerde merken en verwante vormen van bescherming tegen misleidend of oneerlijk handelsgedrag in de octrooienwetgeving in Australië en Nieuw-Zeeland, octrooien systemen, interpretatie en geldigheid van, inclusief de inhoud en implicaties van een octrooischrift en claims, evenals gerelateerde vertrouwelijke informatie en knowhow die hen in staat stelt advies te geven over mogelijke octrooi-, geldigheids- en compliantieontwerpwetgeving en praktijken in Australië en Nieuw Zeeland, zodat ze kunnen adviseren over mogelijke vragen over inbreuk op het ontwerprecht, rechtsgeldigheid en nalevingsprocedures en de regelgeving voor professioneel gedrag van handelsmerkadvocaten en octrooigemachtigden van Trans-Tasman in Australië en Nieuw-Zeeland. Afgestudeerden kunnen ook kiezen uit optionele onderwerpen, waaronder auteursrecht, wereldwijde aspecten van intellectueel eigendomsrecht, intellectueel eigendom en traditionele kennis, intellectuele eigendom en mensenrechten en de commercialisering van intellectuele eigendom.... [-]

Australië Sydney
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 1.5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands