LAWSTUDIES

Diploma's in de Verenigde Parijs in Frankrijk 2021

Een diploma toont aan werkgevers dat een potentiële werknemer over de nodige kennis beschikt om succesvol te zijn op een specifiek gebied. Diplomaprogramma's kunnen studenten ook voorbereiden op het volgen van een master of doctoraat.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Parijs is de meest bevolkte stad in Frankrijk en de hoofdstad. Het heeft meer dan 2 miljoen inwoners. Het speelt gastheer voor toonaangevende centra van het leren en de kunst in de Europese regio. De thuisbasis van het hoogste aantal hoogopgeleide personen, Paris heeft een aantal prestigieuze universiteiten in Frankrijk.

Diploma's in de Verenigde Parijs in Frankrijk

gevonden resultaten Filter

Master 2 Recht en procesvoering van de Europese Unie (onderzoek / professionele focus)

Collège Européen de Paris - Université Paris II Panthéon-Assas
Diploma
sep 2021
<
Voltijds
Frans
Campus

Dit diploma heeft tot doel alle gebieden van het recht van de Europese Unie te bestrijken, met name wat betreft hun procesaspecten. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de re ...

Lees meer

Master 2 European Business Law (professionele focus)

Collège Européen de Paris - Université Paris II Panthéon-Assas
Diploma
sep 2021
<
Voltijds
Frans
Campus

Deze opleiding stelt de studenten in staat hun kennis van het ondernemingsrecht te perfectioneren door het Europese ondernemingsrecht te verdiepen in publiek- en privaatrecht. ...

Lees meer