Diploma in juridisch administratief assistent

Vancouver Career College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Diploma in juridisch administratief assistent

Vancouver Career College

Juridische administratieve assistenten zijn een van de best betaalde op het gebied van kantooradministratie. Ze staan ​​ook bekend als juridische secretaresses en zijn belangrijke leden van een juridisch kantoor en zijn verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen ervan.

Vancouver Career College diploma van Vancouver Career College de opleiding van juridisch administratief assistent leidt u op tot een hoge status van lid van het juridische kantoor. Dit intensieve programma behandelt alle aspecten van de juridische wereld. Er is geen ervaring met een voorgaande secretaris vereist, omdat het programma studenten opleidt in alle vereiste gebieden.

Instructeurs leggen uit hoe een juridisch kantoor loopt en welke specifieke administratieve taken vereist zijn. Geavanceerde toetsenbord-, transcriptie- en computervaardigheden (Word, Excel, Access, PowerPoint, Outlook) maken allemaal deel uit van het curriculum. Een van de meest waardevolle aspecten van een juridische administratief assistent is hun bekendheid met het Canadese rechtssysteem. Tijdens dit programma leren studenten over de rechtspraakstructuur en wettelijke rechten. Cursussen omvatten alle vormen van wetgeving: zakelijk en commercieel, familie, crimineel, onroerend goed en vervoer, en testamenten en nalatenschappen.

Er zijn administratieve mogelijkheden bij advocatenkantoren die gespecialiseerd zijn in alle bovengenoemde gebieden. Na een practicum van vijf weken krijgen afgestudeerden een Diploma-programma voor juridische administratieve assistenten. Na het voltooien van dit programma kunnen afgestudeerden er ook voor kiezen om hun opleiding voort te zetten door deel te nemen aan ons Paralegal Diploma Programma.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 23, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
43 weken
Voltijd
Locations
Canada - Abbotsford, Brits-Columbia
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Canada - Vancouver, Brits-Columbia
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan