De rechtenstudie: Juris Doctor (JD)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De JD - Juris Doctor is een diploma beroepsrecht. Het is het diploma dat de meeste rechtenstudenten moeten behalen om het recht te hebben om een balie-examen af te leggen en, als ze slagen, een bevoegde advocaat te worden. De School of Law biedt een vierjarig, parttime, JD-programma, een niet-geaccrediteerde Law School. Met dit programma kunnen studenten fulltime blijven werken terwijl ze rechten studeren. De JD-graad is een traditioneel rechtenstudieprogramma dat is ontworpen om studenten voor te bereiden op toegang tot het juridische veld, met name de praktijk van de wet in Californië en binnen het Federal Court System. Met dit programma kunnen studenten uitgebreide instructies krijgen, te beginnen met contracten, onrechtmatige daad en strafrecht. Na het voltooien van het eerstejaarsexamen rechtenstudenten (FYLSX), gaat het verder met juridische onderwerpen op gemiddeld en hoger niveau. Het hoofddoel van het School of Law-programma is om studenten een sterke achtergrond in de advocatuur te bieden om een succesvolle advocaat te worden. Studenten die zijn ingeschreven voor het JD-programma en het eerste jaar van de rechtenstudie voltooien, moeten slagen voor het eerstejaarsexamen voor rechtenstudenten dat vereist is door Business and Professions Code § 6060 (h) en Regel VIII van de regels die de toelating tot de praktijk in Californië regelen als onderdeel van de vereisten om in aanmerking te komen voor het afleggen van het California Bar Examination. Een student die binnen drie (3) administraties van het examen slaagt voor het Eerstejaarsexamen Rechten, nadat hij er voor het eerst voor in aanmerking is gekomen, krijgt krediet voor alle juridische studies die zijn afgerond tot het moment dat het examen is behaald. Een student die niet slaagt voor het examen binnen drie (3) administraties van het examen nadat hij er voor het eerst voor in aanmerking kwam, moet onmiddellijk worden gediskwalificeerd voor de JD-opleiding van de Law School. Als de ontslagen student vervolgens slaagt voor het examen, komt de student in aanmerking voor herinschrijving voor de opleiding, maar krijgt hij krediet voor slechts één jaar juridische studie.

Laatst bijgewerkt op jan 2021

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

American Heritage University School of Law (AHUSOL) was established with the adult learner's interest in mind that could not complete an educational goal due to unforeseen circumstances.

American Heritage University School of Law (AHUSOL) was established with the adult learner's interest in mind that could not complete an educational goal due to unforeseen circumstances. Lees Minder
Rancho Cucamonga