De master in de rechten (LLM)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De master in de rechten (LLM)

De Michigan Law LLM biedt een flexibel studieprogramma, waarmee studenten zich kunnen specialiseren zoals ze willen, nieuwe interessegebieden verkennen of in aanmerking komen voor het New York bar examen. De academische strengheid van het programma beloont studenten die de uitdaging aangaan om te leren en beoordeeld te worden naast JD-studenten, terwijl de intellectuele betrokkenheid studenten beloont die genieten van exploratie en het nemen van risico's.

LLM-studenten mogen zich inschrijven voor de meeste JD-cursussen, waaronder verschillende klinieken. In feite reserveren we zitplaatsen in veel cursussen in het najaarssemester om ervoor te zorgen dat plaatsen daadwerkelijk beschikbaar zijn tegen de tijd dat u zich inschrijft. We bieden slechts twee cursussen die exclusief zijn voor LLM-studenten (een cursus grondwettelijk recht en een onderzoeks- en schrijfcursus). Beide cursussen zijn optioneel, hoewel algemeen aanbevolen.124145_Discussion.JPG

Het LLM-studieprogramma

Het Michigan Law LLM-programma begon meer dan 125 jaar geleden en blijft vandaag bloeien. Uniek onder zijn collega's, ons programma onderscheidt zich om vele redenen:

Flexibel Curriculum

Met ons flexibele curriculum kunnen studenten kiezen uit bijna al onze JD-cursussen om hun eigen focus en ervaring te ontwerpen. Hiermee kunnen studenten onafhankelijk onderzoekskrediet verdienen terwijl ze rechtstreeks samenwerken met wereldberoemde hoogleraren rechten. En onze interdisciplinaire aanpak moedigt studenten aan om cursussen te volgen in de richting van hun LLM-diploma in een van de andere topscholen en hogescholen van de University of Michigan.

Studie met uitstekende JD's

Studenten studeren en wonen lessen bij met onze 900 JD-studenten die uit bijna elke Amerikaanse staat en uit meer dan 15 landen komen. Onze zeer selectieve toelatingsnormen schrijven JD-studenten in met een gemiddelde LSAT-score in de top 3% van de deelnemers.

Kleine cohort

Met niet meer dan 45 deelnemers kennen onze LLM-studenten hun klasgenoten goed, hebben ze nauw contact met professoren, hebben ze individuele aandacht van het personeel en integreren ze goed in de instelling. Omdat elke LLM-student zorgvuldig wordt geselecteerd, is de klas buitengewoon helder, nieuwsgierig en divers. En vanwege deze klassengrootte en -kwaliteit mogen LLM-studenten profiteren van veel volledig gefinancierde mogelijkheden in Michigan Law . Hier zijn enkele recente voorbeelden:

 • drie dagen in Washington, DC als Salzburg-Cutter Global Fellow
 • Een week in Wenen, Oostenrijk in het Vis Moot Court-team
 • 10 dagen in India met onze wet
 • twee weken in Genève als stagiair bij UNHR-Genève
 • Een zomer in Londen in het AIRE Centre
 • Een zomer als wet
 • Een zomer als toevluchtsoord
 • Een zomer aan de University of Michigan Law School Innocence Clinic
 • 10 maanden als griffier bij het Internationaal Gerechtshof in Den Haag

Leer van de besten

Met een interdisciplinaire mindset en een oprechte liefde voor lesgeven, zijn onze professoren echt uitstekend in hun vakgebied. Ze worden hoog aangeschreven door hun collega's en gepubliceerd in de meest prestigieuze tijdschriften, en bestrijken een breed scala van nationale, internationale en rechtsvergelijkende gebieden.

Vervolg studie

Toppresterende studenten kunnen een aanvraag indienen voor overstap naar ons JD-programma of doorgaan naar ons SJD-programma.

Alumni Network

Afgestudeerden sluiten zich aan bij de meer dan 22.000 alumni van Michigan Law over de hele wereld en worden levenslange leden van de familie Michigan.

Amerikaanse cultuur

Studenten duiken diep in de Amerikaanse cultuur door in het hart van het land te wonen, waarschijnlijk een eenmalige ervaring. Een grote Amerikaanse luchthaven ligt op slechts 30 minuten afstand.

Ann Arbor

Studenten genieten van Ann Arbor, een van de beste universiteitssteden van Amerika, door te dineren in enkele van de meer dan 1.000 restaurants die de stad te bieden heeft, leren juichen voor een universiteitsvoetbalteam dat in het op twee na grootste stadion ter wereld speelt, en onderzoekt het nabijgelegen metrogebied van Detroit terwijl het een wedergeboorte ervaart, dwaalt over de wekelijkse boerenmarkt die rijk is aan verse producten, de vele gepassioneerde studentengroepen aangaat die alleen een grote universiteit kan bieden, en geniet van de kunst- en cultuurscene in een van de meest levendige en intellectueel nieuwsgierige omgevingen in de natie.

“De hoeveelheid die we leren in de klaslokalen is enorm, maar de persoonlijke connecties die we opbouwen, zijn ook cruciaal bij het verbreden van onze horizon. Mijn collega-LLM's en JD's, evenals SJD's en onderzoeksgeleerden hebben me geïnteresseerd in onderwerpen waar ik nog nooit over had nagedacht, leerden me nieuwe dingen over de juridische markt en hielpen me mijn carrière opnieuw te evalueren en verder te ontwikkelen. Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in de lezingen en lezingen, maar het verschil dat mensen kunnen maken in je persoonlijke en professionele leven is ook een bepalend kenmerk van de ervaring bij Michigan Law . ”

Daniele de Oliveira Nunes, LLM '19
Senior medewerker, Leal Cotrim Jansen Advogados,
Rio de Janeiro

123660_AAStockImages1541.jpg

LLM diplomavereisten

1. Verdien minimaal 24 credits

 • Ten minste 18 van deze credits moeten worden behaald in Law School-cursussen. Resterende credits kunnen worden verdiend op een van de andere 18 best beoordeelde scholen en hogescholen binnen de universiteit voor een echt interdisciplinaire ervaring.

2. Voldoe aan het vereiste van grondwettelijk recht

 • Met succes geslaagd zijn voor een inleiding tot het grondwettelijk recht en het Amerikaans juridisch proces (alleen voor LLM-studenten) of een inleiding tot het grondwettelijk recht (de JD vereiste cursus).

3. Voldoe aan de onderzoeksvereiste

 • Voltooi een kwalificerend seminar of cursus of verdien twee studiepunten aan onafhankelijk onderzoek.

We moedigen studenten niet alleen aan om cursussen te overwegen op hun gebied van juridisch belang, maar ook om cursussen te volgen die de manier waarop ze denken over de wet en juridische problemen uitbreiden. Studenten moeten leren behendig te zijn in het toepassen van methoden voor juridische analyse op de vele nieuwe rechtsgebieden die ze onvermijdelijk zullen tegenkomen na hun afstuderen.

Toelating

Michigan Law verwelkomt aanvragen van over de hele wereld en uit alle segmenten van de advocatuur: particuliere praktijk, academische wereld, overheid, NGO's, openbare diensten en bedrijven. We proberen een kleine afgestudeerde klasse van 35-45 LLM's te creëren die zich vermengen met onze JD's om een divers en intellectueel uitstekend studentenlichaam te creëren. De toelating tot het graduate programma is dus zeer competitief, waardoor een aantal gekwalificeerde sollicitanten noodzakelijkerwijs wordt afgewezen.

Het is duidelijk dat een zeer belangrijke overweging in het selectieproces de academische en professionele staat van sollicitanten in hun eigen land is. Desalniettemin biedt alleen het bekijken van cijfers geen afdoende maatregel om de uitkomst van onze selectieprocedure te voorspellen. Er wordt veel aandacht besteed aan alle details in de aanvraag en referentiebrieven worden zeer serieus genomen. Uiteindelijk zijn we op zoek naar mensen met bewezen intellectuele en professionele capaciteiten wiens toelating ons toelaat een heterogene groep afgestudeerde studenten op te bouwen die een breed scala aan kwaliteiten vertegenwoordigen, waaronder uiteenlopende intellectuele interesses, verschillende landen en tradities, een divers leven en professionele prestaties en ervaring, en een vermogen om te profiteren van afgestudeerde studies.

Alle aanvragers moeten de eerste graad in de rechten hebben behaald die vereist is voor de rechtspraktijk of rechtswetenschappen in het land waar hun rechtenstudie werd gevolgd. Amerikaanse aanvragers moeten hebben voldaan aan de JD-vereisten op een door ABA erkende rechtsschool. In een bepaald jaar hebben degenen die zijn toegelaten tot onze afgestudeerde programma's hun juridische opleiding met onderscheiding voltooid, afstuderen aan of in de buurt van de top van hun klassen of anderszins blijk geven van uitzonderlijke academische vaardigheden.

Deadline voor aanmelding: 31 januari

De ingevulde aanvraag en alle ondersteunende materialen moeten ons bereiken tussen oktober en eind januari voorafgaand aan het academiejaar waarvoor toelating wordt aangevraagd. Aanvragen worden alleen beoordeeld als ze compleet zijn. Alle aanvragen die eind januari gereed zijn voor beoordeling, hebben gelijke toegangskansen; daarna worden toelatingsbesluiten steeds genomen. Aanvragers ontvangen de beslissing eind maart of begin april.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Michigan Law School in Ann Arbor is one of the world’s finest institutions of legal education. Housed in the Cook Quadrangle on the University of Michigan’s central campus, the Law S ... Lees meer

The University of Michigan Law School in Ann Arbor is one of the world’s finest institutions of legal education. Housed in the Cook Quadrangle on the University of Michigan’s central campus, the Law School is unmatched for beauty and is superbly functional for its residential and scholarly community. The School has a sizable and diverse faculty, with many preeminent in their fields. The careers of alumni also speak eloquently to the strength of the School; our graduates are leaders serving with distinction in the public, private, and academic sectors in this nation and beyond. Lees Minder