Filter
Course
Zuid-Afrika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Cursussen in Zuid-Afrika 2020

Veel onderwijsinstellingen bieden wet cursussen. Universiteiten bieden vaak deze cursussen ook. Elke mijn omvatten leren opties zoals online instructie andrequired deelname in de klas. Deze soorten cursussen kunnen studenten helpen om hun gebied van legale specialiteit scherpen.

Een LLM stelt u in staat om legaal arbitrage tussles op elk gebied van carrière specialisatie. Een Master in de rechten geeft rijkdom aan kennis, kunnen de meeste mensen die afstuderen uit deze mate gespecialiseerd zijn in elk gebied van de juridische verdediging.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Rechten Studies in Zuid-Afrika

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

University of Johannesburg

Deze korte studieprogramma's zijn specifiek ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften die op de werkplek zijn vastgesteld. Toegewijde inzet is vereist van personen ... [+]

“Uitstekende advocaten en een degelijk juridisch systeem zijn voorwaarden voor elke beschaafde samenleving. Het juridische systeem biedt de regels waarbinnen het bestuur van de staat, het bedrijfsleven, individuen en organisaties, inderdaad de hele gemeenschap opereren. In elk land waar de wet oppermachtig is, moeten advocaten wettelijke regels toepassen en optreden als waakhonden om ervoor te zorgen dat iedereen zich houdt aan de normen van de samenleving. Omdat de wet een immense en verreikende rol speelt, bestrijken juridische studies een breed en opwindend veld: de regels van het zware bedrijfsleven en de zakelijke entiteiten die daarin opereren, de bescherming van de mensenrechten, intieme familierelaties, de vervolging van criminelen en de conclusies van contracten, om er maar een paar te noemen. 'Dit zijn de woorden van de decaan van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, prof. LG Mpedi .... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands