LAWSTUDIES

Online Cursussen in Wet- en regelgeving in de Verenigde Staten 2020

Wet cursussen worden aangeboden door instellingen voor hoger onderwijs over de hele wereld vanwege de kansen die ze presenteren voor intellectuele en persoonlijke ontwikkeling. Als u geïnteresseerd in deze invloedrijke onderwerpen als intellectuele eigendom en handelsrecht zijn, dit soort cursus is voor u.

Studies in wet en regelgeving kunnen voornemende advocaten en beleidsmakers voorstellen om de relaties tussen wet, regelgeving en handhaving te begrijpen. Studenten kunnen technieken leren voor het schrijven van effectieve regelgeving en het voorspellen en analyseren van regelgevende effecten.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Online Cursus in Wet- en regelgeving in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Wet- en regelgeving, Verenigde Staten Filter

Voorbereidingscursus LSAT

Magoosh
Course 01 September 2020 Voltijd Deeltijd Engels Online

Wij zijn de kortste afstand tussen u en een acceptatiebrief! Verbeter je LSAT-score met minstens 5 punten.

Lees meer