Filter
Course
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Cursussen in Technologische Wetgeving 2020

Information Technology (gewoonlijk afgekort als "IT"), verwijst naar het gebruik van computers om gegevens op te slaan, bewerken en verzenden. Variërend van diploma's aan certificaten voor Cursussen sommige Information Technology Law cursussen vereisen een grotere tijdsbesteding dan anderen.

Wat zijn de voordelen van een cursus in Information Technology Law?

Telecommunicatie en het internet uitgegroeid tot een nog fundamenteler aspect in onze wereld, vragen van eigendom, sourcing, het delen van bestanden, spam, cybercrime, het bedrijfsleven en individuele recht op privacy komen in het geding. De personen die een cursus in Information Technology Law zijn hoog gekwalificeerd om te adviseren en procederen over dergelijke zaken.

Welke carrière met een cursus in Information Technology Law?

Een student die een cursus in Information Technology Law kan op hoog niveau werk te zoeken met internationale hoven, mensenrechtenorganisaties, niet-gouvernementele organisaties of internationale stichtingen.

Hoeveel kost het om een cursus in Information Technology Law?

De kosten van een cursus in Information Technology Law kunnen variëren afhankelijk van het aantal weken of cursus uur, locatie, specialisatie en de universiteit. De financiering van hulp beschikbaar voor kandidaten op een behoefte op basis van of verdienste gebaseerde schaal. Universiteiten zullen meer specifieke informatie te verstrekken op een verzoek, die gemakkelijk kan worden ingediend vanaf deze website.

Wat zijn de vereisten voor een cursus in Information Technology Law?

Eerste vereisten voor een cursus in Information Technology Law lopen sterk uiteen. Sommige vereisen een diploma secundair onderwijs, terwijl anderen vereisen een undergraduate of graduate niveau graad. Wet cursussen bestaan ​​uit vereiste lezingen, cursussen en schriftelijke examens.

Waarom een online cursus in Information Technology Law?

Online wet cursussen zijn een optie voor werkende professionals of mensen met een drukke agenda. Wet cursussen kunnen online worden genomen, met alle benodigde materialen digitaal verstrekt. Veel universiteiten en scholen bieden online cursussen Information Technology Law, het elimineren van de noodzaak om de campus of opoffering werk te reizen in de huidige baan een 's.

Hoe inschrijven voor een cursus in Information Technology Law?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Technologische Wetgeving

Justus-Liebig-Universität Gießen

Het academische deel van ons programma is bedoeld om deelnemers op te leiden in de zeer belangrijke gebieden van innovatie en regelgeving in pharma en MedTech. Vanwege zi ... [+]

Welkom bij de International Summer University GiessenBreng je zomer door in het hart van Europa

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid, de Faculteit Economie en Bedrijfskunde en de Faculteit der Geneeskunde van Justus-Liebig-Universiteit Giessen kijken ernaar uit studenten van over de hele wereld te ontvangen voor de 16e Internationale Zomeruniversiteit in Giessen, Duitsland over innovatie en regulering in Pharma en MedTech.

Het programma combineert hoogwaardig onderwijs met een breed scala aan culturele en sociale activiteiten.

Tijdens de vier weken in Giessen studeren de studenten een interdisciplinair programma in een vertrouwde omgeving en ontmoeten ze uitstekende docenten en beoefenaars van over de hele wereld. Bovendien zullen ze een cursus Duits volgen die op verschillende niveaus wordt aangeboden.... [-]

Duitsland Giessen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands