LAWSTUDIES.NL

Cursussen in Technologierecht in Duitsland

Wet cursussen zijn grote kansen voor persoonlijke ontwikkeling en kan worden genomen op hun eigen of met een ander diploma u nastreeft. Cursusmateriaal richt zich meestal op dit moment relevante kwesties op gebieden zoals intellectuele eigendom en handelsrecht.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Rechten Cursus in Technologierecht in Duitsland

1 Resultaten in Technologierecht, Duitsland Filter

Hessen International Summer University - Innovatie en regelgeving in Pharma

Justus-Liebig-Universität Gießen
Campus Voltijd 4 weken Vraag informatie aan Duitsland Giessen

Het academische deel van ons programma is bedoeld om deelnemers op te leiden in de zeer belangrijke gebieden van innovatie en regelgeving in pharma en MedTech. Vanwege zijn interdisciplinaire oriëntatie (pharma / economics / MedTech / Law elke week) behandelt het programma niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten en jonge professionals die enige voorkennis hebben, bijvoorbeeld op het gebied van recht, economie, management, medicijnen, farma of vergelijkbaar. Naast het academische gedeelte van het programma, zullen twee driedaagse excursies naar Berlijn en Brussel en tweedaagse excursies naar toonaangevende farmaceutische bedrijven een praktisch element toevoegen aan de inhoud die in de klas wordt geleerd.