Rechten Studies in Rechtsvergelijking 2020

Cursussen zijn de bouwstenen van een college-programma. Tijdens het behalen van je diploma, schrijf je je in voor een groot aantal cursussen, die meestal een paar maanden duren, maar de totale cursusduur varieert. Meestal moet je geslaagd zijn voor de middelbare school om je in te schrijven voor een cursus. Wat is een cursus rechtsvergelijking? Deze cursus wordt in plaats daarvan vaak het intern… Meer informatie

Cursussen zijn de bouwstenen van een college-programma. Tijdens het behalen van je diploma, schrijf je je in voor een groot aantal cursussen, die meestal een paar maanden duren, maar de totale cursusduur varieert. Meestal moet je geslaagd zijn voor de middelbare school om je in te schrijven voor een cursus.

Wat is een cursus rechtsvergelijking? Deze cursus wordt in plaats daarvan vaak het internationale recht genoemd en veel van de concepten in het curriculum zijn hetzelfde. Kort gezegd gaat vergelijkende wetgeving over verschillende entiteiten of landen die op elkaar inwerken. Dit kan de vorm aannemen van wetten voor bedrijfsconcurrentie, immigratie- of importwetten, of waar verschillende rechtsgebieden samenkomen. Er zijn veel toepassingen, dus deze cursus kan worden gevolgd in een wetprogramma, een zakelijk programma of een logistiek programma, om er maar een paar te noemen.

Rechtsvergelijkingscursussen bieden studenten een aantal vaardigheden die hun carrière enorm ten goede kunnen komen. Net als andere rechtsdisciplines vereist het bestuderen van rechtsvergelijking kritisch denken, onderzoeksvaardigheden, uitstekende redenaties en evaluatievaardigheden.

De inschrijvingskosten van een cursus zijn altijd verschillend en er zijn veel factoren die de kosten bepalen. Deze kunnen alles omvatten van de school die je hebt gekozen tot het land waar je in studeert. Dit betekent dat het verstandig is om vooraf de kosten te onderzoeken van het inschrijven voor een cursus.

Er zijn verschillende carrières beschikbaar met een achtergrond in rechtsvergelijking. Meestal kunnen afgestudeerden een carrière als advocaat volgen, gespecialiseerd in rechtsvergelijking of andere soortgelijke gebieden. Als alternatief is het mogelijk om de bedrijfswereld te betreden als een manager, ondernemer of leidinggevende. Het is belangrijk voor ondernemers en exploitanten om een ​​goed begrip te hebben van de wetten die de handel beheersen. Het is ook mogelijk om als logistiek manager het logistieke veld te betreden.

Om aan je carrière te werken, vind je het juiste rechtsvergelijkende programma. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Justus-Liebig-Universität Gießen
Giessen, Germany

Al onze cursussen zijn bedoeld om kennis over te dragen op de zeer populaire gebieden van internationaal en rechtsvergelijkend recht. De cursussen worden allemaal in het Engel ... +

Al onze cursussen zijn bedoeld om kennis over te dragen op de zeer populaire gebieden van internationaal en rechtsvergelijkend recht. De cursussen worden allemaal in het Engels gegeven, combineren onderwijs van hoge kwaliteit met een breed scala aan culturele en sociale activiteiten. Naast het academische gedeelte van het programma, zullen twee driedaagse excursies naar Berlijn en Brussel een praktisch element toevoegen aan de inhoud die in de klas wordt geleerd. -
Course
Voltijd
4 weken
Engels
18 Jul 2020
31 May 2020
Campus