LAWSTUDIES.NL

over Beste Rechten Cursussen

Rechtencursussen dragen bij aan het ontwikkelen van vakbekwaamheid op het gebied van wetgeving voor potentiële advocaten, procureurs, juridische medewerkers, analisten en nog veel meer. Variërend van diploma's tot certificaten en cursussen, vereisen sommige rechtencursussen een langere inzet dan andere. Elke rechtencursus richt zich op een specifiek gebied binnen de rechten. Universiteiten in Civil of Common law landen zullen rechtencursussen aanbieden die specifiek voor hun lokale rechtssysteem zijn. Veel universiteiten bieden ook internationale rechtencursussen aan, die zich richten op het internationaal recht of op vaardigheden die binnen ieder rechtsgebied toepasbaar zijn.

Terwijl alle rechtencursussen divers zijn wat betreft onderwerp en functie, heeft elke cursus daardoor zijn eigen specifieke voordelen voor de studenten. In het algemeen geven rechtencursussen een kans om te leren van ervaren docenten. Rechtencursussen zijn intens, uitdagend en up-to-date, waardoor ze de meest relevante academische ervaring geven. De voltooiing van een rechtencursus toont potentiële werkgevers dat de aanvrager relevante vaardigheden heeft ontwikkeld binnen een bepaald gebied van de wet, de rechtspraktijk of paralegale werk.

Online rechtencursussen zijn een optie voor werkende professionals of mensen met een drukke agenda. Rechtencursussen kunnen online worden gevolgd, waarbij alle benodigde materialen digitaal verstrekt worden. Hierbij is het niet meer nodig om op en neer naar een campus te pendelen om lessen bij te wonen. Het interactieve aspect van online rechtencursussen geeft studenten de mogelijkheid om direct te communiceren met hun docenten en andere klasgenoten, en eist van ze dat zij hun gedachten kunnen formuleren op een heldere en samenhangende manier.

Zoek hieronder naar je programma en neem rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van jouw keuze door het aanvraagformulier in te vullen.

gevonden resultaten Filter

Bar Practice Course (BPC) - voltijds

The University of Law Postgraduate Programmes
Campus Voltijd 8 - 9 maanden Juli 2020 Verenigd Koninkrijk Birmingham Leeds Londen Manchester Bristol Nottingham +5 more

Als u een licentiaat in de rechten of een GDL heeft en als advocaat wilt trainen, is onze Bar Practice Course (voorheen de Bar Professional Training Course - BPTC) ontworpen om u te helpen bij het beveiligen van pupillen. U kunt hoge normen van begeleiding verwachten door gekwalificeerde beoefenaars met een ongeëvenaarde ervaring in het leveren van belangenbehartiging. Kies onze BPC LLM en voeg een internationaal erkende masterkwalificatie toe aan je CV.

Juridisch Engels programma

Brooklyn Law School
Campus Voltijd 1 - 3 weken Augustus 2020 Verenigde Staten New York

Inspelen op de educatieve behoeften en eisen van de vele kandidaten om LL.M. Programma's voor het buitenland opgeleide advocaten die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van de wet in de Verenigde Staten, Brooklyn Law School introduceert twee zomercursussen in juridisch Engels.

Juridisch Engels instituut

Suffolk University Law School
Campus 3 weken September 2020 Verenigde Staten Boston

Het Juridisch Engels Instituut staat open voor alle internationale Suffolk Master of Laws studenten te zorgen dat ze de tools die nodig zijn om met succes de overgang naar LLM cursussen.

Hessen International Summer University - Innovatie en regelgeving in Pharma

Justus-Liebig-Universität Gießen
Campus Voltijd 4 weken Vraag informatie aan Duitsland Giessen

Het academische deel van ons programma is bedoeld om deelnemers op te leiden in de zeer belangrijke gebieden van innovatie en regelgeving in pharma en MedTech. Vanwege zijn interdisciplinaire oriëntatie (pharma / economics / MedTech / Law elke week) behandelt het programma niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten en jonge professionals die enige voorkennis hebben, bijvoorbeeld op het gebied van recht, economie, management, medicijnen, farma of vergelijkbaar. Naast het academische gedeelte van het programma, zullen twee driedaagse excursies naar Berlijn en Brussel en tweedaagse excursies naar toonaangevende farmaceutische bedrijven een praktisch element toevoegen aan de inhoud die in de klas wordt geleerd.

Cursus: Inleiding tot het rechtsstelsel van de Verenigde Staten

Center for International Legal Studies
Online 8 weken Oktober 2020 Oostenrijk Salzburg Hongarije Boedapest Polen Warschau China Sjanghai +5 more

Deze 1-credit cursus biedt een overzicht van het Amerikaanse rechtssysteem, hoe het georganiseerd is en hoe het werkt.

Internationaal en Europees Belastingprogramma

Eötvös Loránd University
Campus Deeltijd 1 jaar September 2020 Hongarije Boedapest

De moderne en progressieve syllabus is ontworpen om de studenten de kennis te geven die nodig is om de lopende belastingkwesties van de wereld waarin we leven te begrijpen. Ons onderwijzend personeel zorgt voor een gebalanceerd onderwijs in termen van theorie en praktijk.

Diploma in Paralegal Studies

Vancouver Career College
Campus Voltijd 65 weken September 2020 Canada Vancouver Abbotsford +1 more

Het Paralegal-diplomaprogramma op Vancouver Career College leidt je op om de uitdagende en fascinerende wereld van de wet te betreden. Het programma combineert administratieve vaardigheden met uitgebreide juridische opleidingen.

Pg cert internationale handel en handelsrecht

University of Essex Online
Online Voltijd 8 maanden Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Colchester

Onze PG Cert International Trade and Commercial Law cursus * online kan worden bereikt als een stand-alone kwalificatie of gebruikt als een opstap naar onze volledige LLM. De cursus stelt studenten in staat om gebieden zoals de wet van de wereldhandel organisatie, internationale mededingingsrecht en de internationale verkoop van goederen te verkennen.

Cursus: Berkeley Legal Studies Global Access Program

UC Berkeley Extension
Campus Voltijd 4 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Berkeley

Immigratie. Auteursrechten. Publiek beleid. Alle facetten van ons leven worden beïnvloed en gevormd door de verschillende aspecten van de wet. Leer hoe je een van de legale innovators van morgen kunt worden in een snel veranderende en geglobaliseerde wereld door vakken te volgen in onze major Legal Studies. Word lid van een elite cohort van studenten die leren in een dynamische, ervaringsgerichte omgeving. Je leert van hoogleraren die niet alleen hun jarenlange ervaring meenemen naar de klas, maar die ook graag lesgeven in de rechten. Bestudeer samen met Amerikaanse studenten die zich ook voorbereiden op geavanceerde wetenschappen, terwijl je het studentenleven in Berkeley, de San Francisco Bay Area en Silicon Valley ervaart.

Sports Law Program

ESBS - European Sport Business School
Campus Deeltijd 3 maanden Vraag informatie aan Spanje Valencia

De algemene doelstelling van het programma is dat de student de wettelijke en juridische grondslagen van de sport kent.

Diploma in juridisch administratief assistent

CDI College
Campus Voltijd 100 uur September 2020 Canada Winnipeg

Op zoek naar een carrière die je een insiders perspectief op het rechtssysteem geeft? Train om een ​​juridisch administratief medewerker te worden! Deze snelle carrière zal je toelaten om een ​​gerespecteerd onderdeel van een juridisch administratief team te worden.

Korte cursussen in loopbaanverbetering

University of Johannesburg
Campus Voltijd Januari 2020 Zuid-Afrika Johannesburg

Deze korte studieprogramma's zijn specifiek ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften die op de werkplek zijn vastgesteld. Toegewijde inzet is vereist van personen die besluiten om in deeltijd aan een studie te beginnen en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid tracht studenten waar mogelijk te ondersteunen om van hun studie een plezierige en succesvolle ervaring te maken.

Specialist paralegal kwalificatie in het vennootschapsrecht in Groot-Brittannië (Engeland en Wales, Schotland)

Central Law Training
Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Glasgow

De kwalificatie geeft een uitgebreid overzicht aan van het vennootschapsrecht en bedrijf secretariële werkzaamheden. Het doel van de cursus is om de vaardigheden met betrekking tot de vorming, het beheer en het beheer van particuliere bedrijven te ontwikkelen, en de transacties en procedures meestal uitgevoerd in het kader van hun bedrijfsactiviteiten.

Paralegal Studies-programma

Mildred Elley
Campus Voltijd September 2020 Verenigde Staten Albany New York

De paralegal is een cruciaal onderdeel van elk juridisch ondersteuningsteam. Paralegals voeren juridisch onderzoek van experts uit, stellen documenten op, beheren bestanden, communiceren met klanten en bieden administratieve ondersteuning. Het programma Paralegal Studies introduceert diploma- en certificaatstudenten voor essentiële computerapplicaties die nodig zijn voor het juridische veld.

Natuurlijk: diploma in de rechten

University College Of The Caribbean
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Jamaica Kingston

De University of London programma is ontworpen om studenten te helpen ontwikkelen van een begrip van de fundamentele principes en een kritisch bewustzijn van de common law juridische traditie.